Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
LaviB spune:
Salutare fetele!
Si la voi au fost probleme azi la amiaz?? Am dat si eu sa bag nisste rs si n-am putut, nu-mi aparea fereastra pt raspunsuri.Poate a fost mai bine ca n-a mers ca iar ma uita Sfantul pe DC si asa m-am dus si i-am facut Hannei pireutzul de legume in care am pus azi si patrunjel.Ma gandeam ca n-o sa-i placa dar l-a devorat micutza. (nu i-am dat tot ce facusem ca era prea mult)
Acu hai sa ma bag si eu in seama la povestile voastre:
Pucku-zici ca pui copila in premergator? Nu e prea devreme?? Intreb si eu ca pe cocolina mea nici in fund n-o prea las sa stea, dar-mite in premergator.
Asa cum zicea (scria) si Spic de Grau nu prea sunt adepta premergatorului din mai multe motive;unul ar fi ca se invata puturos copilul la mers, isi da destul de greu drumul singur si doi, ma gandesc cu jale la peretii si mobila din casa.
Ela-merci de compliment, da' las ca nici cu voi nu-mi e rusine.Micutza ta e la fel de scumpica si....ca toate fetitzele...leita taticul ei
Irina-sincerele mele pareri de rau in cazul prietenei tale.Ai dreptate sa ne bucuram ca ai nostrii sunt sanatosi si frumosi, ca restul le facem noi in viata.
Daca te referi la scaunul acela de pus la masa normala pt bb, imi voi lua (deja testez piata) insa o sa-l folosesc cand micutza mea va sta in el fara sa se balangane si cand consider ca va trebui sa o tin cu noi la masa, (cca 8-9 luni zic eu)
Marcelle-te cred ca-ti e greu sa mananci doar mere insa mai rabda putin. Intr-adevar capsunii si alte fructe cu sambure mic (cum a mai zis cineva) sunt periculosi, fac alergii.Pana pe la vre-o 2 anisori nici la copii nu e indicat sa le dai (asa mi-a spus moasa mea)
Mai incearca si tu o para,un strugure da' nu capsuni.
Fetelor dragelor, parca v-am mai intrebat o data da' nu mai stiu daca mi-ati rs sau nu: voi ati observat vreo schimbare la bb-i cand ati inceput diversificarea? a mea de ex nu mai doarme noaptea asa linistita ca pe vremuri si plange chiar in somn.O fi stomacelul care se obisnuieste cu papica? Dar masa cu alte cele o primeste la 13 de ce ar fi noaptea agitata?? (Dintisori nu avem si nu se vede nimic,rosu, alb sau umflat=
paaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
LaviB spune:
Katalina - m-am uitat la pozele tale si la una din ele am observat ca avem lenjerie de pat la fel. Hi hi hi (ce-i drept materialul l-am luat din Ro si mama l-a cusut)
Pustiuletzii tai sunt super frumosi.Sa-ti traiasca si sa-ti aduca nurori bune acasa. Ti-ai dorit cumva fetitza la al doi-lea copil? Te intreb ca eu cica vreau baiat la bb nr 2 insa....ce da Domnu, sanatos sa fie si (sa faca armata) hi hi
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Veve spune:
'Seara dragelor!Vad ca prestati la greu pe-aici,de-abia mai tin pasu' cu voi!Pe mine domn' croko nu prea mai binevoieste sa ma lase-n apele mele.Se vrea bagat in seama non-stop!....Conferinetele de seara,vad c-au inceput sa se cam rasufle..Hehe,io ma bucur,ca si-asa n-am timp si m-as oftica!
Din seara asta ii bag si lui Laur carnita de pui.I-am luat borcanele (ca timp de gatit...),in vreo 3 combinatii:pui cu orez,pui cu legume si curcan cu orez.Mai erau cu vita si cu garnitura de paste,dar mai astept cu astea.Ce m-a enervat e c-am cautat sa-i diversific mai mult fructele si-am dat peste niste borcanele(Gerber) cu "desert de fructe".Ma uit pe ingrediente,zahar la greu in ele!Pai cum pana mea(scuzati!) pun dobitocii zahar in papica bebelusilor,cand in orice cartulie scrie ca zaharul si sarea nu-s recomandate pan' la un an?Voi le dati zahar?Eu cred ca le e destul cel din fructe,legume si suculet...Da',ma rog...
Astazi am fost si io si m-am plimbarit singurica prin oras,iar tati,dragu de el,a stat acasa cu pruncii!O zi pe saptamana am si io sa ma aerisesc cateva ore fara plozi,ca-n rest...Mie nu-mi cumpar inca haine,pen' ca-s in proces de subtiere(am "dezbracat" 13 kile din aprilie si mai am fro 10) si daca-mi iau ceva fromos care-ntr-o luna pica de pe mine mai tare m-oftic.Oricum am haine pentru 5 (de pantofi nu va mai zic ) si io ies din casa odata sau de doua ori/saptamana...ce sa fac cu ele?O sa ma-ntolesc la vara de la Romanika,pen' ca americanii astia n-au pic de stil pe ei!
Asa....ce sa va mai povestesc?De aseara ne-am mutat toti 4 intr-un dormitor!Am 3 dormitoare si dormim ingramaditi ca soarecii!Pan' acu' dormem io cu croko si Flavius cu Agnes,da' ne-am saturat de dormit separat si-am hotarat sa reunim triburile.Asa ca am incropit un dormitor cu 4 paturi (doua de-alea duble,patutul veveritei si crib-ul lui Laur) de zici ca-i tabara scolareasca!Seara tati adoarme (era sa zic "se culca" da e interpretabil) cu mine si copiii in patucurile lor,iar in mijlocul noptii cand se trezeste crok,tati se carabaneste in celalalt pat si io-l iau pe croko cu mine,sa ne jucam pana-n zori de-a "uite tzatza,nu e tzatza"!Cu ocazia asta am vazut si io ce rau doarme fii'mea!Se foieste,dom'le, si vorbeste toata noaptea de n-am inchis un oki as'noapte!Lui Laur insa se pare ca i-a priit,pen' c-a dormit pan la 9.Ceea ce nu i s-a cam intamplat niciodata.
LA MULTI ANI,Andrei si Luca!(la mine-i inca 22)Sa cresteti mari,sanatosi,frumosi si cu urias succes la femei!
Acu' va pupez dulce de tot si ma-ntorc la animalutele mele!
Irina,veve & croko
Claudelu spune:
De mai bine de jumatate de ora Raul e treaz si urla!!! Ce sa ma mai fac, ca e deja a treia noapte cand tot in urlete o tine!!!Stiti piesa? "Diperarea cand imi vine...", asa am ajuns, sunt disperata...uite acum ma trage de nas si se distreaza iar eu pic de somn
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Pucku spune:
of ca mult m-am mai plimbat azi , abea astept sa ma culc ca tare bobo mai sunt
si nu trece o zi fara peripetii asa ca dom'soara s-a gandit , s-a fixat si a dat....un cap in buza+ gingia mea de mi le-a facut varza, mai ales gingia, a tasnit sangele din ea...si ea radea de numa numa
Clau & Alina imi pare rau de puiuti, sper sa iasa dintisorii odata sa se calmeze pitici
VV felicitari pt reunirea familiei. vv mic nu doarme singura in camera?
fetelor aici nu exista premergatorul clasic pentru ca este interzis. Premergatoarele existente aici sunt statice. e pe aceeasi idee numai ca BB sta intr-un loc si nu se poate deplasa prin camera.
Eu am primit amandoua chestile , daca era sa cumpar de nou cel putin nici nu m-ar fi interesat.
Lavi cel in care o pun pe Stephie e un soi de premergator sa-i zic asa , ea sta intr-un fel de scaunel si are o gramada de jucari pe el.
Stephie sta bine in funduletz si nu tre sa o pun singura ca atunci cand are chef sa admire camera din fund se ridica singura, isi tzine cam 10 min echilibru. Ce sa fac sa o leg sa o tzin culcata?
Am inceput de ieri sa o pun si in scaunul de masa la ora de piure si ii place la nebunie, dureaza cam 15 min totul, dar ea e tare fericita.
daca vreeau sa 'scap' de ea pe primul loc tot bouncerul este, apoi patul cu jucarii, apoi caruciorul si pe 4 este jumperul, i-am pus in link undeva ieri. Numai de fun o pun in chestia zisa premergator static in reprize scurte. Mi-e mi-a fost recomandat de pediatru, pt ca Stephie e bine dezvoltata, si tre sa-si consume energia.
Irina imi pare rau de ce i -a intamplat prietenei tale. Of Doamne eu cred ca ajungeam la nebuni, nu as fi rezistat. Sa-i dea Dumnezeu puterea sa treaca peste asta si ...of ca nu am cuvinte....
Spiculet imi place la nebunie, si eu vreau dar nu-mi coace nik mintea mea obosita acum
Mirinda asa-i ca si cercei si colierul erau primele pe lista de cumparaturi?
Ma duc sa fac un dus si sa culc ca nu mai pot de somn
Pupici
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
spic de grau spune:
Neata fetele!
Ma doare mintea..si sufletu si carnea pe mine..toate ma dor . Cristi (sotu adica), a primit aseara link catre "ceva"..si deschide sa vada catre ce... eram langa el. Era link catre decapitarea "live" a americanului!. Sa nu mai vad semnul - ca urlu!! Cine m-a pus sa stau langa barbati-miu? Am paralizat cu ochii in calculator! Eram si eu si el sub stare de soc! Abia am reusit sa ma desprind si m-am dus clatinandu-ma pe picioare la bucatarie si nu stiu cum am reusit sa ma asez pe scaun...
Doamne in ce lume l-am adus pe David? Si eu care vroiam sa mai fac inca 2 copii
De aseara sunt bolnava... iar David cred ca m-a simtit ca ptr prima data de cateva luni s-a trezit de 2 ori in timpul noptii, tare agitat...
Of... ma doare sufletul!
Lumy si David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
inaioana spune:
Hello, fetelor!
In primul rand tre' sa va anunt ca noua ne-a iesit si al cincilea dintzisor si il asteptam pe al saselea. Dupa care sper sa fie o pauza mai lunga ca m-am saturat de toate maraielile "de dintzisori " si mai ales de lipsa poftei de mancare care ma scoate din minti. Bine, aici cred ca e si greseala mea pt ca dr. ne-a dat sa-i dam un siropel de vitamine pt pofta de mancare si eu, am inteles ca sa-i dau 2,5 ml/zi cand de fapt trebuia 2,5 mlx2/zi o sa-i dau de acuma sa vedem ce se intampla. Sper sa-i fie asa foame incat sa accepte si biberonul pt ca vreau sa o intarc ca ma zapaceste cu dintii astia de sus! Nu stiu cum fac mamicile care-si alapteaza pruncii pana la 1 an sau 2, sau poate aia's mai cumintzi..mai stii?
Despre Pepe, am ras mult cand v-am auzit pentru ca mi-am adus aminte de o intamplare foarte distractiva. Mie nu-mi place , dar fiecare cu gusturile lui. Oricum, oro de cate ori il vad la TV, imi aduca aminte de acum vreo 4 ani, cand eram la mare , la o piscina in voga la momentul ala si ...la un moment dat apare Pepe. Care, in loc sa-si ia si el un sezlong ca omu' si sa stea linistit, se apuca sa dea ture de piscina (pe margine, evident!) vorbind la mobilul lui minuscul () ca sa se asigure ca-l vede toata lumea! Plus ca avea un mers, la cei 1.50m si 70 kg, de ziceai ca are ceva in k..r!
La momentul ala el era in voga cu melodia aia cu : "cat am fost plecat/nu m-ai asteptat/si m-ai inselaaaaaat...bla-bla" . Ei, un amic cu care eram s-a apucat sa fredoneze, asa ca pentru el, dar suficient de tare incat sa fie auzit de catre Pepe : "cat am fost plecat/ nu m-am c...t/ ca sunt constipaaaaat! Vreau sa va spun ca domnul Pepe, caruia i se stirbise dintr-o data toata autoritatea lui de mare vedeta, s-a asezat cuminte pe sezlongul lui, si in vreo 10 min a si plecat...
Mda, no offence, please! Doar ca nu putem sa nu-mi aduc aminte!
Ioana si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Ela76 spune:
Salutare, fetelor! Sper ca bebicii vostri sa aiba o zi buna azi si sa va lase sa va odihniti.
Noi am zis pas la conferinta de aseara pt ca eram franta. De la 6 au inceput sa curga musafiri. Mai intai, finutele mele, Maria mare si Maria mica (zisa si Mariuca - 1 an si jumatate) - niste dragute. Mariuca nu s-a lasat pana nu i-a incercat toate jucariile Cristinei, inclusiv suzeta, pe care si-a pus-o in gura si se plimba mandra prin casa. Pana si in cosul in care mai doarme a mea ziua s-a urcat.
Apoi a aparut frate-meu cu prietena lui. El flamand mort, asa ca pune-i la masa. Intre timp, Cristina si Mariuca ne tineau in priza.
In final, s-au si prezentat nasii nostri de cununie, pe care ii vedem destul de rar, fiind f ocupati de felul lor.
Asa ca la noi era "Full House" in toata regula, cu jucarii si barbetele aruncate peste tot. Pana la urma, am intins o patura pe jos in sufragerie si mi-am plasat odorul acolo ca nu se mai putea.
Au plecat pe rand, ultimii nasii, pe la 22:15, dupa ce au asistat la spectacolul de seara dat de Cristina in cinstea lor cand a trebuit sa pape.
Asa ca va dati seama ca dupa ce am culcat copilul si am strans de prin casa, nu am mai fost in stare de nimic - direct in pat, la somn.
Azi-noapte, raritate, m-a trezit mandra la 2:30 ca am auzit-o vorbind. Se trezise pur si simplu. I-am bagat repede biberonul cu apa (ca ceai nu mai aveam facut) si am potolit-o. Am lasat-o si a adormit pana la urma.
Chiar, ai vostri cum dorm, ca pozitie? Ca a mea pana la urma numai pe burta adoarme, proptita cu capul in plasa de la patut, eventual bine bagat intr-un colt. Nu conteaza cum o asez eu, ca ea tot intr-o margine se duce.
Katalina - am deja o vaga idee cum e cu bucataria, caci ne luptam doar cu biberoanele (tzitzi poveste veche si f scurta): vas cu apa fiarta si racita, oala pt fiert biberoanele, suport pt scurs biberoanele, perii pt spalat...
Lumy - Doamne fereste! Brrrrrr. Eu refuz de regula sa deschid linkuri despre care nu mi se spune ce reprezinta. Sa stii ca si eu, cand vad cate nenorociri, ma rog la bunul Dumnezeu sa faca in asa fel incat sa fie pace in lume, pentru ca fetita mea sa aiba o viata frumoasa, fara razboaie, crime, nenorociri...
Meyy, fiica-mea e deja pasionata de tv - mai inainte se agita de mama focului, am asezat-o in cosuletul ei (ca un scaun pt masina) si imediat a descoperit televizorul si s-a linistit. Gata, i-l inchid, ca nu vreau sa stea cu ochii la el.
Azi nu spunem nimanui La multi ani? Vreo mamica sau vreun tatic sarbatorit?
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
katalina spune:
Buna dimineata si de la noi.
N-avem nici un sarbatorit/a astazi??
Fiu-miu e cu tzitzi -n gurita, si mama ,lui butoneaza la greu.Asta pentru ca masa de prinz e pregatita deja..
Spiculet, chestia aceea oribila era live?Doamne ce rasa de oameni,atit de cruzi, desculti, nespalati si atit de rai!
Veve, succes cu carnita de pui, abia astept sa-i dau si lu' fi-miu.
Lavinia, draga mea,la cit am asteptat sa vina al doilea BB, nici nu a mai contat ce este: fetita sau baiat.Diferenta de virsta intre ei este de 6 ani.Eu ma bucur ca sunt frati pt. ca se vor intelege si ajuta mai bine(cred eu).Am in planurile mele de viitor si o fetita, dar sincera sa fiu e cam greu cu 3 copiii.Astept dorinta aceea mare si-apoi ne punem pe treaba.Slava Domnului posibilitati financiare exista.Daca-ati sti cit am suferit si cit am asteptat acest copil, eram uneori disperata!Nu mai dezvolt subiectul, caci v-as plictisi.Aici vorbim doar de BB-ii nostri scumpi, si care sunt niste fericiti cu niste mamici asa ca noi..Sa faci un baietel sa-ti semene!
Corina, felicitari lui Stephie pt. statul in fundulet.Of, intotdeauna fetele sunt mai agere.Fiu-miu e un lenes. O sa i-o prezint pe dulcica de ea, sa vada si el ce fel de nora imi doresc.
Mamicilor????Numa' lu Clau ii place de PEPE?
Mai povestim.
Dupa -amiaza am programare la pediatra, cintar, discutii-papa,etc.Va povestesc.Ultima oara fiu'miu nu luase in greutate. Pai daca era lihn it de foame, nu-i ajungea tzitza-ele.Doamne, acu' fac mincare pentru 4.Uite-asa ma pling in fiecare zi. Lasa ca le vad eu pe nurori cum se prezinta.Eu fac preselectia.
pupici.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
Claudelu spune:
Eu fetelor sunt zombii, este deja a treia noapte cand stau de veghe cu fiu-meu...azi noapte, de fapt azi dimineata abia la 04.30 am resuit sa-l adorm...ieri am impreisa ca s-a speriat de galagia care a facut-o vecinu ca asa s-a manifestat azi noapte ca si cum i-ar fi fost frica sa adoarma si plus de asta decand lucreaza la asta el imi tot tresare in somn....AAAAA si inca ceva, nu ca mi-a facut mi-a facut diaree, ca scaun e destul e consistent, problema e ca a facut ffff mult, in sensul ca a iesit si pe afara...nu stiu, e cazul sa imi fac pobleme???Sunt DISPERATA si obosita!!!!!
Fetelor, Raul n-a vrut in astea 3 ore sa doarma decat la mine in brate...cand vroiam sa-l pun in patut la el incepea sa urle, apoi il ridicam il adormeam si incercam sa-l culc in patul meu, din nou urlete...a fost groaznic, mai ales ca nu putea sa stau jos, numai sa ma plimb prin camera cu el in brate...iar cand vroiam sa-l pun in pat el era adormit bustean...OOOFFFF, daca si noaptea asta carew urmeaza va fi la fel, nu stiu ce o sa fac!!!!Cred ca il plasez la tacsu si sa se descurce ca pe mine m-a rupt destul si coloana mea cea hibasa e paradica si nu mai pot de durere!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC