Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Elena, sa stii ca nu esti singura care primeste sfaturi fara sa le ceara. Numai ca eu nu cu soacra am astfel de probleme, ci cu cumnatul meu care se crede atotstiutor pana si in ceea ce priveste alaptatulde parca el, nu cumnata-mea, ar fi cel ce o hraneste pe fetita lor. Se mai crede intr-atat de "expert" ca-l pot suna oricand nu stiu ce sa-i fac bebelusei!!!Da, se pare ca noi, tinerelele nu prea stim multe in viziunea multora, mai ales daca sunt de alta natie. Hai ca m-am facut rea acumCe conteaza e ca sotiorul meu are incredere deplina in creierasul meu si numai ce zic si fac eu e bine pt. el
Mada,bine ai venit acasa! Sper sa-ti treaca durerea de cap repede si sa te bucuri de micuta ta.
Roandre, La multi ani! micutei Alexia, sa creasca mare si cuminte si sa te bucure la fel de mult ca pana acum.
Eu ma duc sa fac o baita relaxanta cu spuma ca oricum e sotiorul prin zona si o sa ma pescuiasca el de acolo de nu o sa reusesc sa ies eu.
Pupici tuturor burticilor si bebicilor,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Elena oona habibi albi, adica acum iti dai seama ce le poate capul la libaneze, stii de ce zice asa?
Pt ca pielea copilului e sensibila si in detergenti sunt tot felul de comedii chimice si in balsamul ala de rufe si de face vreo iritatie vezi tu pe dracu iar, ca le stiu ff bine, cand incep nu le mai tace clanta aia, si dai si dai

Lasa acum suntem in 2004 imediat intram in 2005, asa ca spala si tu hainele cum crezi de cuviinta, si vezi tu apoi de se irita sau nu copilul, de le fierbi le degradezi mai devreme.... Am facut si noi asa cu soramea, ca avea pielea extrem de sensibila, si se oparea de la pipi si kk, cu toate ca avea pampersi speciali si tralala, si se irita la pliuri si asta cica de la detergent si trebuia sa o dam cu Jecolan, altceva nu mergea, nu functiona... deci la aia se refera "bacra" aia de soacra-ta

Dar tu sa ii zici asa soacrei tale, ca barbatul tau e libanez, si tu romanca asa ca nici o sansa ca al vostru copil sa aibe piele sensibila, hahahah de ii mai zici si asta te alearga soto soto , mai bine taci, GLUMEAM sper ca intelegi gluma

Si nu mai zii despre tine ca esti proasta ca nu ai de unde stii, daca nu ai avut frati mai mici, adica cu mult mai mici si nu ai lucrat in domeniu, deci hai zambeste azi ca maine cine stie cu ce mai vine soacra-ta

RAPORTEZ:
- contractii regulate si neregulate, adica noaptea le am din maxim 8 in 8 minute si minim 3 in 3 minute, dupa capul meu o fi travaliu fals..... acum om vedea... nu ma mai duc la spital ca iar ma alunga alea de acolo
- contractiile astea sunt si nu sunt cu dureri de spate, deci nu e asa de grav....cand sunt cu dureri de spate, de mijloc cica atunci vine si Tristan al meu....
- marimea burtii mele a scazut de la 44cm la 40
- pipi fac des din 5 in 5 minute
- am senzatia ca il scap pe bebe
- pasarelul ma doare dar nu asa de rau
- maini si picioare umflate ca de obicei...
- si mai nou am 81 de kg de la 83

DURERILE MELE NU SUNT ASA DE MARI SI LE SUPORT NU CUM O ZIS LORENA
HMMMMMMMMMMMM
ASA CA NU VA AGITATI PT MINE
PPAPAPAA

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele si bebei.

Mada, bun venit acasa. Refacere grabnica si te asteptam sa ne povestesti.

Roandre, pupici Alexiei. Sa creasca mare si sanatoasa.

Marlen, ai o burtica... sa-ti traiasca!!!

Elena, sa faci cum crezi tu mai bine pentru bebita ta.

Ralucule, ne facem griji pentru tine, cum sa nu?

Noi suntem bine, vreme cam deprimanta dar incercam sa ne remontam; dureri de spate... somn fractionat de pauze pipi, bebe somnoros si mamica trista...

Va pupacim pe toate si va asteptam cu vesti!

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Va scriu si eu repede 3 vorbe pana nu se trezeste mancaciosul. Inca ne mai chinuim cu colici si azi noapte m-a tinut treaza pana la 2 iar la 6 a reinceput plansul, cu forte proaspete. Asa mila mi=e de el cand vad ca se chinuie cu burtica, iar medicul pediatru a zis ca inainte de a face o luna nu-mi da tratament ca nu e indicat. Asa ca-l tratez cu masaj pe burtica si-l adorm pe burtica mea. Of. Eu tin regim, mananc doar carne fiarta sau fripta, branza cu smantana, compot si beau ceai de chimen si anason de mi s-a facut rau.

Mada, bine ai venit acasa si insanatosire grabnica! Pupici micutei si asteptam detalii!

La multi ani, Alexia Maria! Sa cresti mare si frumoasa, desteapta si iubita!

Elena, nu mai pune la suflet gura soacrei. Pune-o pe ea la punct, si inca repede, ca dupa ce nasti nu ai nevoie de stress suplimentar. Fa cum crezi tu ca e mai bine. Eu spal hainutele la masina, le pun si balsam din cel pt bebelusi si apoi le calc cu fierul incins pe ambele parti. SI in afara de niste sosete care ma tem ca nu erau chiar din bumbac, nimic altceva nu l-a iritat pe bebe.

Andreea, capul sus si curaj. Tine minte ca cea mai buna ingrijire bebelusului i-o da mamica lui, fie ca are sau nu experienta. Ai grija ca in maternitate sa intrebi cate in luna si in stele si apoi cand vii acasa sa nu-ti fie teama de nimic. Ai multe de invatat, dar instinctul te ajuta cat nici nu-ti dai seama. Si apoi mai e si forumul, aici poti intreba orice.

Ralucule, curaj, suntem alaturi de tine.

Va pup dragelor si daca mai pot mai revin

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Neata mamici si burtici!
Nu prea am timp sa citesc din urma bebe asta a noastra ne solicita la maxim ...noaptea doarme tare putin 2- 3 ore in rest vrea numai tata si eventual sa doarma cu nasu in ea iar ziua la fel sta mai mult treaza . E posibil sa aiba colici ce ziceti mamici si dc da, voi le dati ceai pt asta??
Si inca ceva la cat timp le-a cazut buricul ca noi la 11 zile inca il mai avem?
Am sa incerc sa pun si niste pozici !
va pup si aveti grija de burtici si bebici!
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salut la mamici, bebici mici si burtici mari!

Mari74 ma bucur enorm ca bebita ta e sanatoasa si acum sunteti toata familia reunita acasa. Tine-te bine de program ca am inteles ca altfel o incurci. Eu cred ca e mai bine ca bebita are programul gata facut, dupa ce o sa te mai obisnuiesti cu ea acasa o sa vezi ce bine iti prinde programul asta.

Mada bine ai venit si tu acasa, refacere rapida si multa sanatate si pofta de mancare si bebelinei tale.

Roandre La multi ani!printzesei tale, sa creasca mare si sa fie sanatoasa sa va umple viata de bucurii.

Noi ne laudam ca la toaleta nu mai mergem asa des, exista si 2-3 ore pe noapte pe care putem sa le dormim fara sa ne ridicam din pat, dar durerile de solduri persista si tulbura cele 2-3 ore de somn. Azi noapte de pe la 3 n-am mai putut sa dorm deloc pana pe la 7 cd. am inhatat un somnic de vreo 1-2 ore si acum suntem un pic cam zombi.
In rest toate bune si desi am intrat in sapt. 40 se pare ca bebelina nu e curioasa deloc sa-si cunoasca parintii. Daca nu o sa se intample nimic pana sapt. viit. o sa mergem la spital sa declansam nasterea.

Hai ca va pe toate si ne mai auzim.

P.S. Cali pe unde mai esti iubita de nu mai dai nici un semn de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Mari 74 la noi buricul a cazut la 2 saptamani fara o zi...imi aduc aminte ca si la ceilalti bebei a fost la fel.
Eu pentru colici am incercat sa mananc numai anumite chestii insa se pare ca al meu baiat are colici oricum...asa ca am inceput sa mananc si un pic legume si fructe ...noaptea pana acum a fost ok, pe noi de dimineata ne apuca colicii de pe la 6.Se pare ca din saptamanile 4-6 se intensifica la maxim si ar fi punctul cumlinant al colicilor...asa ca de azi intram in saptamana 5 si asteptama cu emotie disparitia colicilor.
Elena asa cum au zis si fetele fa ce crezi tu ca e mai bine pt. bebe, sfaturi vei primi slava Domnului de acum incolo de la cei trecuti deja prin asta, insa tu stii ce e mai bine pt. copilul tau.Si pe mine m-a innebunit mami sa-i pun caciulita in cap dupa baie, am pus o zi cand a fost mai racoare si gata...sa nu fiu prea brutala.Nu-i mai pun nici o caciulita in casa , e ca si noi deci daca mie nu-mi trebuie caciulita lui d e ce i-ar trebui? Acum satti ca pleaca mami si vine soacra , sa vedem ce surprize voi avea cu ea.
Pupici

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

RALUCULE ,m-ai facut sa rad nu gluma.Sa stii ca ai dreptate,sunt sigura ca oricum o sa sara cu gura pe mine la cea mai mica iritatie sau bubitza,dar eu nu vreau sa-i fierb hainele si gata.O haina fiarta de mai multe ori poti sa o arunci,si plus nu mai suntem pe vremea scutecelor de panza ........Dar apropo de unde stii tu atat de multe despre liban si soacre libaneze scumpici ??!!Ai dat si tu de una[:d]

Fetelor unde este ADELA o fii nascut??Nu stie nimeni nimic???

IYLIP nici eu nu ma mai duc asa de des la baie,si de 2 nopti m-am trezit numai la 6 sa ma duc la baie, si dupaia somn de voie.

Azi raportez:- burtica mi-e ft contractata,bebe incearca sa se miste tot timpul dar nu prea are loc....
-dureri de spate
-dureri de picioare
-dureri de solduri,simt ca ma dezbin
-10 kg pana acum la activ

va pupic si sa nastem toate usor papa

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Salutare mai mamici si burtici,
puiu meu e asa de egoist ca nu ma lasa sa plec mai deloc de langa el.
La multi ani Alexia!!! Bine ati venit acasa cu bebeii, noilor mamici, si asteptare usoara la .
Rares a luat-o cu colicile, cu probleme cu kk, se mataie in somn, deja sunt cu nervii prastie, zombie de nedormita.E fomist rau si eu lapte pe sponci, asa ca am bagat formula completare. Toate bune si frumoase, dar nu digera mai de loc laptele praf, si de aici probleme cu kk mari de tot. De doua zile ne-am reintors exclusiv pe tzitzi. Mi s-a acrit de cisternele de ceai de chimen, anason, fenicul... mai stiti alta metoda de sporire a laptelui? Dar sa stiti ca a dat ceva rezultate.
Fetele ce le dati la bebei pentru colici. Eu am luat-o cu Babydrink - efect pisu la greu, Bonissan - efect indoielnic. Cica nici SabSimplex-ul nu tine la toti bebeii, il mai incerc si pe asta.
Elena, cu soacra asta e n-ai ce face, asa sunt ele detin adevarul absolut. Eu spal rufele la masina cu Lenor sensitive si bebe nu are nici o iritatie, asa ca de tine depinde.
va las ca vine foamea....

si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camitza spune:

Mii de pupici va transmit si eu dupa o pauza destul de lunga! Acest lucru s-a datorat faptului ca am avut poate cea mai extraordinara perioada din viata mea, respectiv cele 9 luni de trai in "simbioza" cu minunea din burtica, fara absolut nici un fel de probleme de nici o natura ( fizica sau psihica) si faptului ca am fost foarte dinamica si timpul parca s-a contractat ( inchiputi-va ca am mers la serviciu pana in preziua nasterii!!!).

Dar vin cu tolba plina de vesti proaspete si emotionante:

Minunea s-a petrecut cu 2 saptamani mai devreme, adica Duminica 12 Septembrie, ora 9,40 cand D-zeu a fost atat de darnic cu mine si mi-a daruit cea mai emotionanta clipa din viata mea: aceea din momentul intalnirii cu ILINCA IOANA, o papusica bruneta ( cu mult si lung par ) si cu ochisori albastrii, cu dimensuini deja de fotomodel: 3400 gr, 55 cm si nota 10 cu felicitari!

Din acel moment viata noastra intr-adevar s-a schimbat radical, totul graviteaza in jurul minunii cu ochisori si nu incetam sa ne uimim ( eu si sotul meu in egala masura) cat de fantastice lucruri poate sa faca un omulet de 2 saptamani si sa transforme vietile "seci" ale unor oameni care acum nu-si inchipuie cum au trait atata timp fara ea!

Tuturor celor care deja isi strang in brate comorile le doresc din suflet sa fie sanatosi, papaciosi, sa nu-i doara prea tare burtica ( of, colicile astea!!!) sa creasca mari si sa-si bucure parintii cu multe fapte marete!

Celor care inca asteapta marea clipa, adica momentul intalnirii cu minunile din burtici, le tin pumnii, le doresc curaj si multa credinta, asa incat momentul nasterii sa nu-l priveasca cu teama ci cu nerabdare si bucurie in suflet!

Va pupam dulce
Camitza si bebe Ilinca Ioana

Mergi la inceput