Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici matinali.

Vad ca nu se misca mare lucru pe aici.

Ralucule, ma gandeam ca poate ai nascut... dar vad ca nu se lasa Tristan

Scuze daca am indus lumea in eroare, dar dupa cum a sunat mesajul tau... sau s-o pun pe seama nervilor cu poloneza?

Curaj lui Dim (cert e ca omu' are mai mari emotii ca tine)

Mirela, pai ce sa fac? Sa-mi trimit barbatu' singur? Pai m-ar fi sunat non-stop, chiar daca avea lista Oricum, a durat mai mult alesul produselor, ca la casa ne-am bagat cu burta inainte si sa vezi ce loc se face...

Timea, la cat de plangacioasa am devenit de cand cu sarcina, ma astept la baby-blues-uri... Plus ca deja oscilez intre diverse stari: as vrea si nu as vrea sa nasc... daca imi lipsesc apoi loviturile din burtica? daca nu ma descurc cu bebe? tot felul... Nu mai spun ca noaptea trecuta am visat ca nu reuseam sa alaptez, asa ca...

Altfel, noi am dormit dusi. Bebe aseara (ca de altfel in fiecare seara) m-a cam chinuit... pipi din 5 in 5 minute, fundulet iesit pe te miri unde; picioruse in ficat... ce mai; m-a zapacit!

Va pupacim pe toate/ toti si asteptam vesti bune.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

ALEXIA MARIA !!!!!
Astazi papusica mea a facut o luna si e atat de dulce! Sa cresti mare broscuta, sa fii cuminte, desteapta si frumoasa!

Anne, noi deja avem bebeline mari...adevarate domnisoare !

Andreea, iubita si eu sunt singura acasa de dimineata pana seara la 18.30 cand vine sotul si trebuie sa ma ocup doar eu de bebe. Si eu am avut emotii la inceput ca n-o sa ma descurc dar crede-ma ca nevoia te invata. O sa vezi ca o sa stii instinctiv ce sa-i faci si cum sa ai mai bine grija de ea. Sfaturi nu prea stiu ce sa-ti dau, mai bine zis nu stiu ce ai vrea sa stii. Oricand ai nevoie de ceva, intra pe forum si intreaba!
Calculatorul la mine e in alta camera si dupa cum ai vazut tot mai vin pe aici cand doarme bebe.

Mari74 ma bucur foarte mult ca bebe e bine si a venit acasa!

Timea, stiu cum e cu starile acelea de plans. Am avut si eu cateva reprize mai ales in primele 2-3 saptamani.
Bebelina mea merge in carucior afara si doarme tot timpul. Chiar daca inainte ii era putin fomica, cum da de aerul de afara cum adoarme. A stat si 3 ore adormita afara fara sa zica nimic!

Fetelor, se duce cineva la Baby Expo?
Eu merg astazi sa vad ce e pe acolo.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Buna fetele

Azi ma simt mai bine, durerea de cap a trecut de ieri iar aseara BB m-a tinut in suturi cateva ore bune ca nu stiam ce sa mai fac. M-a trimis si la baie din 5 in 5 minute dar intr-un tarziu m-a lasat sa dorm si chiar pot spune ca am dormit foarte bine.

Nu-mi vine sa cred ca am facut 38 de saptamani, a mai ramas asa de putin!!!!!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
Am facut azi 40 de saptamini si nu s-a intimplat nimic...nu ca m-as fi asteptat sa se intimple Am mutat mobile prin camera copiilor, am iesit la plimbare, si, in afara de o senzatie ciudata ca parca coboara bebeul tot mai jos in pelvis, nimic nimic nimic... Eu sint calma, linistita, cind o veni o veni ! Pina atunci ma bucur de timpul pe care il am numai pentru mine, il petrec cit mai mult cu baietelul meu, ma odihnesc si incerc sa dorm cit de mult si bine....incerc.....ca nu prea imi reuseste....

Cam asta ar fi ...

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Si eu am aceeasi problema ca voi, fetelor. Tot 5 in 5 minute il vizitez pe Wecinul Costica si din cauza asta nu am dormit asa de bine.In rest, durerile tot acolo jos de tot au ramas, contractii nu am mai avut de aseara (atunci am acut vreo 3 in timpul unui chef si tati s-a panicat putin, iar eu m-am distrat de el)
Acum plec iar (la o zi de nastere) si sper sa nu ma apuce nimic prin deplasare.
va urez o zi placuta si va trimit pupici pe bebici si burtici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Bune fetele!
Noi suntem de ieri de dupa amiaza acasa.
Va multumesc pt urarile voastre mult de tot!
Ilincuta e bine dar eu sufar de dureri de cap ingrozitoare si de spate, de la rahi-anestezie. Ma simt cumplit. Cand voi fi i stare o sa scriu cum a fost!
Va pupam si va urez nastere usoara pentru urmatoarele burtici

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 38
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 24 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Buna fetelor, ce mai faceti??Cam liniste pe aici.....

La multi ani ALEXIA MARIA!!!!Sa cresti mare si frumoasa.

GEORGIANA si eu cate o data am niste dureri de cap urmate de niste crize de nervi .Iau cate 1 panadol si stau in pat,in juma de ora sunt ca si noua.

ANDREEA sper sa se rezolve problema cuviza,si sotul tau sa vina cat mai repede la tine.Nu te descuraja,totul o sa fie bine.Chiar daca nu este fizic langa tine,sunt sigura ca e cu gandul si sufletul tot timpul aproape de voi.Si mie mi-e frica putin ca nu o sa stiu ce si cum sa fac cu bebelina,dar ma descurc eu...Chiar daca nu le facem bine la inceput,ne invatam nou ce si cum.Mie cel mai mult mi-e frica de baita....

Ce sa va zic fetelor, eu de vreo 3 zile ma tot "cert" cu soacra mea.Imi zice ca ea vrea sa-i faca fetitei baie cu sare ca sa nu transpire.Eu ii spun ca nu vreau,ca eu de asa ceva nu am auzit,ca mie nu-mi pasa de traditiile ei si ca am cu ce sa-i fac baie am luato gramada de produse.Daca pe vremuri se facea asa,asta e pe vremuri si gata.S-a suparat...............bun
Ieri imi zice sa nu-i spal hainele in masina ca aduce ea nu stiu ce oala sa fierb hainele,ca in masina de spalat sunt microbi.Adica hainele mele sunt cu microbi sau cum vine asta.??II zic clar ca le spal cu masina cu detergent special,dezinfectant si balsam,dar ea o tine una si buna si pe mine ma dispera toate chestiile astea.Am noroc ca sotul ii inchide gura repede, ca de nu......Acum e suparata pe mine ,nici nu vrea sa mai vb cu mine,ca sunt proasta (adica tanara)si fara experienta si ca nu vreau sa inteleg ca nu fac bine.
Deci fetelor ziceti-mi si mie voi cum spalati hainutele sau cum o sa le spalati,ca eu sunt proasta si nu stiu.

In rest raportez :totul e o.k,bebelina se misca toata ziulica.Am o pofta nebuna de mancare .Ceva dureri in zona pasarelul,si coapse.Mers la wc regulat, fiecare 15-30 min.
Va pupacesc si sa ne auzim numai de bine!!!

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Elena mi-a placut la nebunia povestea ta despre disputa cu soacra, daca o fi una ca a mea care vrea sa respecte intocmai traditia.... te inteleg! Noroc ca eu i-am inchis repede gura si n-a mai zis nimic in toti cei 6 ani de cand o am pe Ioana iar acum nici atat! Nu ca as fiozgripturoaica dar bine ca si-a dat seama ca nu are pe cine sa pacaleasca cu chestii gen: nu scoti copilul din casa pana la botez sau daca ii dai sa manance peste pana la un an nu vorbeste

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor!
La multi ani Alexia Maria sa cresti mare si frumoasa!!!

noi mai avem 2 zile si facem o luna.....baieti mari ce mai!

Elena Oona eu am spalat rufele in masina si cu detergent hipoallergenyque- asa se numeste aici, adica pentru piele sensibila. Balsam de rufe mi s- a recomandat sa nu folosesc inca caci bebe are inca pielea sensibila si s-ar putea sa faca alergie.

Andreea si Doru eu una am avut noroc si nu am ramas singura inca cu bebe, insa pot sa te asigur ca daca primele 2 saptamani vor fi grele- sentimente amestecate, frica ca nustii ce sa-i faci lui bebe- apoi totul va intra in normal si nu o sa te mai sperii de cate ori plange bebe sau sa disperi ca nu stii ce sa-i faci.
Linisteste-te ca nimeni nu s-a nascut invatat si instinctul de mama joaca un mare rol aici.

In rest nu ne mai laudam cu nimic, mancam, dormim plangem la colici si crestem. Va cititm zilnic si suntem cu sufletul alaturi de viitoarele mamici si de cele proaspete.
Pupici

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Roandre, sa-ti traiasca papusica si sa creasca mare!

Andreea, sper sa-ti vezi sotul cat mai curand posibil.

Asteptam si noi marea intalnire; tati e plecat cu treaba si vine abia maine seara. Stam cuminti pana atunci.
Am fost la petrecere vineri si am dansat toata noaptea. Am facut si poze; le-am pus in album (38 sapt +)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marlen_hg/my_photos

Pentru fetele care sapt. aceasta isi vor tine pentru prima oara puiutzii in brate: nastere usoara si bebeii sanatosi si mancaciosi!

Marlen si Andreas (inca in burtica)

Mergi la inceput