Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna mamicutelor si burticutelor
Vin si eu la raport, cei drept mai rar, dar nu prea am avut ce va povesti in ultimul timp deoarece a fost cam liniste. Am terminat cumparaturile zic eu, dar daca mai ies si mai vad cate ceva cu siguranta nu stau cuminte. Insa am inceput cu dureri insuportabile jos , adica ma doare rau de tot pasarelu de nu mai pot nici sa merg inca nu l-am sunat pe medic dar e normal sau e ceva rau am mai citit ca si pe voi va mai doare,eu una parca nici nu mai pot.
Era sa uit Roandre La multi ani pt ieri sa iti fie fetita voiasa si sanatoasa, ieri nu am intrat pe DC asa ca vin si eu cu urarea mai tarziu.
Pt cele care au deja probleme cu soacrele cred ca cel mai bine le ignorati, a mea nu da semne de atotstiutoare deocamdata dar a facut-o cu cumnata mea si cred ca s-a lecuit. Oricum in rest e bombonica de femeie.
Noi mergem la medic abia pe 8 sa vedem ce mai e pana atunci.
Pe voi in utima luna nu v-a chemat mai des la control? Pt ca eu tot la luna am mers.
Acum ne ducem sa ne intindem, avem program de urcat la mami pe ficat si trebuie sa stam intinse ca altfel e jale.
Va tuc dulce si nasteri usoare pt mamici

http://community.webshots.com/usre/dannina120
Danina si printesa 36 sapt(DPN 30 oct)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Elena oona am licrat 1 an in Dubai numai cu libanezi, de aia stiu si limba lor si normal ca erau si soacre acolo, si am cunostiinte ce au soacre dástea.... asa ca........
eu ma distram de muream si ma distrez de minune

MAI FETELOR VA MULTUMESC PT GRIJILE VOASTRE
DAR O SA MA DESCURC EU ASA MA VAD, ASA IMI ZIC, MA DAU VITEAZA
SA VEDEM CAT M-O TINE

azi m-am plibat toata ziua, am cheltuit bani aiurea , si am sa gatesc ceva, poate ma apuca nasterea asta, sau cat mai stau asa?

Va pup sanatate

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Buna ziua la bebici,mamici si burtici.Ajunseram si noi acasa de la tanti doctor,si ne putem lauda cu Giulia-Nicole a noastra:la 6 saptamani si 2 zile,a crescut de la 47cm la nastere la 53cm in prezent si de la 2600g la nastere,plecat din spital la 6 zile cu doar 2450g,iar acu avem 4010g Deci,nu degeaba se trezeste mami si de 4 ori pe noate sa-i dea papa la printesa. Raisa,ai facut poze cu Rares?Andreea si Doru,nu lasa totusi nimic sa te supere prea tare.Important e sa ajunga Doru si sa va impacati ,sa va iubiti si sa-i oferiti bebelinei voastre o copilarie frumoasa,lipsita de griji.Curaj,nu esti singura deloc. Oare ce face Adela,are cineva noutati de la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Felicitari Camitza pentru Ilinca Ioana, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.

A mai aparut un bebe pe listuta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Raisa si eu i-am dat Sab simplex ,acum am incercat cu niste ceaiuri ce se dau la bebei de la o saptamana in sus dar se pare ca tot degeaba ... A mea pur si simplu nu doarme 2 ore consecutiv ziua ,iar noaptea ce sa mai zic.... noroc ca nu ne apuca disperarea ..
va las acum ca iar maraie ...
v-am pupat,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Camitza felicitari, sa va traiasca printesa!

Roandre La Multi Ani printesei tale!

Eu pentru raportul de azi nu am nimic nou, am 38 de sapt. si 2 zile, noaptea ma scol din ora in ora ca sa merg la buda, dorm tot mai prost, flacaul meu imi indinde burta la maxim, mi-e foame non stop si cateodata ma doare burta dar nu tare, e mai mult o presiune in partea de jos.Eu astept totusi programarea din 6 oct.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mi-am masurat burta, e de 40 cm!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salut dragele mele... ce mai faceti azi? cum va mai simtiti? De vreo cateva zile ma doare foarte tare jos... parca ar vrea sa-si scoata piciorusul... ca na, a mea e inca cu capul langa inimioara mea. Pur si simplu nu vrea sa mai astepte 1 SINGURA zi pana miercuri :). Asa de mult imi doresc sa o vad, cred ca stiti sentimentul. Am sa o invat pe sora-mea sa intre pe forum si sa va scrie joi, sau miercuri seara cum a decurs operatia si cateva date despre printzesa... Am atatea emotii... cred ca mai multe emotii ai cand stii data nasterii, decat cand astepti sa se intample :). In rest, am lasat-o mai moale cu supararile mele... Doru se va duce din nou lunea viitoare la Bucuresti pentru viza, am vb la ambasada, si sunt sigura ca de data asta va fi bine. In maxim 2 saptamani va fi aici. Va multumesc la toate pentru incurajari si sustinere.
Adela... cred ca deja a nascut, de nu a dat nici un semn de viata, sper sa auzim numai vesti bune de la ea.
Camitza mi-a placut foarte mult cum ai descris experienta prin care ai trecut cu bebelina ta, si imi doresc sa fie la fel si la mine.
Mamicilor sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi si mai ales ascultatori.
Eu nu mai vreau sa ma plang ca nu pot dormi, ca ma duc des la baie, cred ca e rutina de acum. Vreau sa ma laud cu ce am facut bine, si anume camera fetitzei, care arata pur si simplu superb :) toata e roz :P. Ce sa va mai zic... rugati-va pentru mine sa decurga foarte bine operatia si sa imi vad printzesa sanatoasa. In spital am sa stau 3-4 zile - macar am sa invat ceva despre ingrijirea bebelinei.
Am fost la Biserica duminica si... mi-a zis preotul ca la 40 de zile de la nastere sa ma duc sa citeasca rugaciunea pentru bebelina... si mi-a dat aghiazma speciala pentru a stropi locul unde sta fetitza. Voi ce stiti? cum a mers la voi? Gata... va pupic, m-a luat acum o contractie tare dureroasa. SANATATE!

Andreea, Doru si bebelina 1 zi jumate pana la nastere :)
29 septembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Camitza, sa-ti traiasca papusica! Bun revenit printre noi.

Andreea, iti tinem pumnii pentru maine. Sa dea D-zeu sa fie totul bine. O asteptam pe sora ta sa ne dea vesti.

Georgiana, nu mai ai nici tu mult...

Eu, daca ar fi sa stiu ziua (asa cum sunteti voi, programate) as naste sigur inainte; de emotii...

Eu am dormit cam prost, cu toate ca bebe a fost tare linistit. Cred ca incep sa-mi fac griji in privinta nasterii...

Va pupam si asteptam vesti.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata la toata lumea!

Cam liniste zilele astea de DC sau mi se pare mie?
Sunt o gramada de fete care trebuiau sa nasca zilele astea, m-am uitat pe listuta. Cred ca unele dintre ele au nascut iar celelalte sunt pe cale sa nasca. Voi ce credeti?

Andreea fii optimista pt. ziua de maine cd. ai programata cezariana. Ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca totul va fi bine. Iti urez nastere si recuperare rapida si b.b. sanatos.

Camitza bine ai revenit acasa cu minunea de b.b. Recuperare rapida si multa sanatate printzesei.

Anne mei ce fetita mare s-a facut Giulia mei. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa creasca in continuare cumintica.

Danina sa stii ca si pe mine dr. m-a chemat la cabinet la control tot o data la o luna de la inceput de tot pana acum . Imi spusese ca sa vin mai repede doar daca am vreo problema. Singura problema care o am acuma e ca el e in concediu de o saptamana si mai are de stat inca una, asa ca... iar eu la sfarsitul saptamanii asteia inchei cele 40 de saptamani.

Inca o data urez nasteri usoare si rapide la fetele care se pregateasc sa-si tina puiutii in brate.

dulci de la noi.

Mergi la inceput