Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Buna fetele, am facut-o de oaie, azi noapte am dat telefon la spital sa intreb daca e nevoie sa ma prezint acolo pt ca am dureri de spate mari si am burta tare, si ma doare ca la ciclu, ca trebuie sa ma duc la WC si am impresia ca tre sa fac treaba mare, si nu iese nimic...
Femeia de la celalalt capat al firului a zis haideti acum.
Ajungem acolo, eu abia merg ca ma doare spatele, ma pune pe un pat o asistenta, ne pune CTG, ne lasa acolo cam o ora, normal a zis ca ne lasa o jumatate de ora, in fine, apoi ma ia la intrebari o dr-ita ca de ce am venit? Am zis ce si cum, ea: da dar aveti DPN pe 16 oct, deci nu e cazul....
O striga pe alta, apare o femeie schiloada, cu buze subtiri, cand am vazut-o am incremenit, imi trage aia pantalonii de pe mine asa tzac pac, si cand isi infige degetele colea, am inceput sa plang, si ea dai si dai fora pe acolo, ma apasa pe burta, ce mai nu va mai spun ca poate va fac rau, eu plangeam ea imi zicea ca sa nu ma mai plang.... adica ce e asta?
In fine apoi ma iau cu intrebari ca ce mi-a facut sotul meu zilele astea? Ca de ce am venit acolo? Eu plangeam si le ziceam ca ma doare si m-au luat cu vechea poveaste ca nastere fara durere nu exista, am zis ca vreu cezariana, si iar m-=au luat cu abureli, ca nu e bine , ca tralala. In fine am plecat de acolo ca deh tre sa vb cu seful sectiei mai intai adica cu romanul nostru si apoi luam o decizie...
Am sunat azi acolo si Joi mergem sa vb din nou cu el, si am sa ii zic nene daca e asa , daca eu tre sa nasc cu aburite dástea mai bine ma tai si apoi sufar eu durerile alea de dupa, si asa vine mama aici, asa ca ma ajuta cu tot.
Acum am o stare psihica crunta plang ca proasta...
Ma duc jos la madam ginecolog acum ca am programare, cand ma intorc va mai spun.
pupici

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Noi aveam DPN-ul maine, dar se pare ca mai stam in burtica.....Azi am fost la dr. si....surpriza!Gandacelul meu s-a decis sa se intoarca in pozitia regulamentara!Asa ca mai asteptam, si poate voi naste normal. Sambata mergem din nou la medic! Va tin la curent!
Felicitari la proaspetele mamici si nasteri usopare in continuare la toate burticile!
Pupici, Ioana si Alesio mic(39 sapt si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Felicitari camitza pt bebelima mare si frumoasa! Sa fie sanatoasa, papcioasa si sa nu aiba colici deloc (daca se poate).

Anne33, Giulia e chiar maricica acum. Voi sunteti exemplu pt noi si incercam sa va prindem din urma!

Va multumim mult pt urari si promitem sa punem pozici noi cu bebelina!
Mamicilor, eu pt colici ii dau cate 10 picaturi de maxim 3 ori pe zi, eu beai ceai de anason (doar 500 ml pt ca imi creste productia de lapte si eu si asa dau pe afara ) si doar de 3 ori pana acum i-am dat ceai de colici, Baby Drink iar bebe in ultima vreme nu mai are colici. In schimb am aceeasi problema cu regurgitatul sau vomitatul (nici nu mai stiu ce e), imi scoate foarte mult lapte afara desi o tin mereu sa ragaie. Uneori scoate mult laptic la vreo ora-doua dupa ce a papat, in somn.
Azi-noapte bebelina a fost tare cuminte si m-a lasat sa dorm. A mancat la 11 noaptea si apoi s-a mai trezit la 5 dimineata sa pape....hehehe, asa noapte mai zic si eu!
Referitor la spalatul hainutelor, eu le spal cu detergent lichid Persil si pun si balsam de rufe Cocolino Sensitive iar bebe nu a avut nici o iritatie pana acum. Totusi fiecare bebelus reactioneaza diferit. Pana acum n-am avut probleme cu ea, cu iritatiile decat putin de la scutec dar trec repede.
Intreba cineva acum cateva zile daca avem voie sa ne dam cu parfum cata vreme avem bebe mic. Mie in spital mi-a spus o asistenta sa nu ma dau cu parfum si nici sa nu las persoane foarte parfumate langa ea pt ca mai tarziu o sa am probleme cu ea cu alergiile si polipii. Nu stiu daca asa este, dar eu incerc sa evit asta.

Fetele care urmeaza sa nasca, va doresc o nastere cat mai usoara si bebei sanatosi!

Adela, asteptam vesti de la tine....banuim ca ai nascut deja!

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

raportam si noi- azi implinim o luna si am ajuns la 4,460 kg. .Azi am fost la centrul care ii urmareste pe micuti pana la 6 ani si ne-am cantarit si am mai vorbit cu doamnele de acolo, se pare ca bebeul meu mai are un pic de icter la albul ochilor dar ca va trece in timp.

Camitza- felicitari pentru micuta comoara si nopti fara colici!
Andreea , fii barbata pentru maine totul va fi cium nu se poate mai bine ai sa vezi!!!

Ralucule imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa experienta, tot ce poti sa faci e sa te gandesti la rezultatul final si sa pui restul la spate.Oricum toata durerea nasterii nu va fi nimic in comparatie cu sentimentul ca bebe e bine sanatos si ca sunteti in sfarsit 3.

Pupici

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Dupa o noapte cam agitata din cauza durerilor de burtica si a picioruselor si manutelor impinse in toate directiile azi dimineata secretia obisnuita era mai gelatinoasa si mai inchisa la culoare; asta ar inseamna ca trebuie sa ne pregatim?

Sanatate multa si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna mamici,
Sunt bucuroasa ca in sfarsit, dupa 3 saptamani, am acces la internet. Nu am apucat sa citesc nimic din ce s-a mai scris dar va urez tutor celor care ati nascut sau care urmeaza sa nasteti sa aveti sanatosi, mancaciosi si frumosi.
Eu sunt in saptaman 36 si de cateva zile ma chinuie niste dureri de ma urc pe pereti. Cred ca sunt asa zisele contractii false, senzatia ca ma strange cineva cu cureaua. Tare neplacut mai este. Si bineinteles dureri intepatoare in zona "pasarelului". Eu consider ca stau bine la capitoulul dureri, se poate si mai mult.
M-am ingrasat ingrozitor de mult, am 20 kg puse de la inceputul sarcinii si am o pofta de mancare...mai ales seara. Voi cum stati la capitolul asta?
Bebeita mea este ok, zice doctorul, are 2.400 kg si a coborat mult in jos, insa mai avem de asteptat pana pe 23 oct.
Am nevoie de sfatul vostru : sotul meu trebuie sa plece in Franta intre 4 - 7 octombrie (are un meeting in Nice) si vrea sa ma ia si pe mine cu el. In cazul in care nu merg trebuie sa stau singura acasa pentru 4 zile si 4 nopti, aici eu nu am si nu cunosc pe nimeni. Singura mea salvare, daca imi vine sorocul, este ambulanta spitalului. Voi ce parere aveti? Sa plec cu el sau sa raman "home alone"? Sincer nu-mi doresc sa nasc prin alte parti si nici in avion nu e o idee prea stralucita... Stiu ca, fiind gravida, am nevoie de recomandare din partea doctorului ca sunt apta sa calatoresc, dar asta este valabil pt gravidele pana in saptamana 32 inclusiv, iar eu sunt deja in sapt 36 acum. Cu toate ca burtica mea arata de saptamana 28 (eu fiind inalta, burta s-a lungit in loc sa se lateasca...).
Va rog mult ajutati-ma cu un sfat!
pentru toate mamicile si lor dragalasi!
Monica in sapatamana 36.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Sa vezi si sa nu crezi... mi-a dormit toata noaptea fetelor!!! Dar ce credeti ca eu am dormit? Nope.Pai trebuia sa ii dau sa pape pe la 11,30.Flacaul nu se trezeste nici la 12, zic eu "il pazesc, ce sa mai dorm 10-20 min?". Si cu teoria asta l-am pazit pana la 2 dis de morning. Catadicsi si el sa pape in somn, dupa care visa pana la 4, iarasi papik pina la 7.Voi cum reusiti sa dormiti in alea 2-3 ore? Ca pina suge 30, min, schimbatul in prealabil, daca mai am norocul sa faca pisu si pe hainute in timpul operatiunii si se mai mataie pina adoarme, aleluia strop de somn.
Eu deja m-am infipt in consort, ca nu l-am facut pe Raresul singurica.Mi-a stat la serviciu si sambata si duminica, si in rest de venit vine taman la baie.Or fi pitici oe creier, oi mai avea si dreptate, nu stiu. In tot cazul eu am urlat preventiv, cu ce resurse mi-au mai ramas, bineinteles.
Mama a plecat cu sorcova dupa un preparat minune impotriva colicilor, daca se gaseste leacul va tin la curent.
Anne, chiar ca ti-a crescut gaza!!!Maine facem si noi 3 saptamani, cand o avea doua luni ma imbat... glumeam.
Mihaela, buna treaba cu somnul 11-5 dimineata, fericito, sa-si pastreze obiceiul.Destul de aiurea cu regurgitatul, ce sa zic? Ai intrebat la un dok, o fi vreun remediu. Ea e lacoma? Si Raresu ma devoreaza, dar nu da nimic pe-afara, nici aerele, ca de-aia urla de burtica.La parfum te referi chiar parfum? Ca eu dau cu un stop de Lady, ca nu poci altfel, transpir de la atata miscare cu bebe.
Ralucule, naspa experienta... ia-o mai incetunel ca te sapa aia nervos si trebuie sa fi apta pentru cand va veni momentul.

Anne - bineinteles ca avem si pozici, dar mama nu stie sa bage link-ul automat, si manual... uita, ca de nu-i prieste viata de noapte.

Du-te aici:
http://community.webshots.com/user/raisa23x
Pupici

si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Sper sa imi fie trimis mesajul de data asta ca mai inainte nu a vrut sa se dechida pagina.
Eu fac bine in general, ma mai doare burtica din cand in cand, se mai intareste, dar din moment ce durerile sunt suportabile nu ma mai impacientez.
Ma duc acum sa fac ceva treaba, dar revin mai tarziu.Pupici tuturor burticilor si bebicilor,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32797" target="_blank">Mamici de septembrie-octombrie 2004 (34)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput