2 bebelusi au nevoie de ajutorul dvs.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Abea astazi am reusit sa trimitem pachetul cu lucrusoare pentru cei 2 micuti.
Pentru cei care intentioneaza sa le mai trimita cate ceva - coletaria anuntata si Prioripostul nu functioneaza pentru zonele rurale, iar posta obisnuita transporta pachete sub 10kg. Pentru ca pachetul sa fie transportat direct la adresa destinatarului, puteti opta pentru serviciul factaj (costa 20.000lei in plus).
Tarcurile si carutul nu pot fi trimise decat prin serviciul de coletarie al CFR-ului, dar trebuie sa avem numarul de telefon al destinatarului sau sa putem sa-i anuntam intr-un fel ca sa mearga la gara sa ridice pachetul.
Fetele din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Fetele din Iasi .. de ce nu trimeteti la Bucuresti, la Ela ce mai aveti si nu poate fi trimis prin posta.

mmag poti scrie o scrisoare sau o nota, in trecut s-a mai procedat asa, in care spui de la cine sunt ajutoarele si prin intermediul cui s-a realizat acest lucru, adica comunitatea www.desprecopii.com .

Ela ti-am trimis mesaj pe PM cu numarul meu de telefon.

Sorin de unde esti? adeca din ce oras? daca esti din Bucuresti sa reunim tot ce avem intr-un singur transport.. le facem un bine si postasilor din zona respectiva.. si Elei sa nu faca x drumuri.

pupicei,

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela73 spune:

*pt fetele din Iasi: multumiri pt pachetul de marti

-telefonul bunicii gemenilor este: 0727.117.338 (e mai bine sa trimiteti patuturile si caruciorul direct la Orbeasca - va rog din suflet sa nu va suparati pe mine,dar am probleme cu bunica mea,care e in spital si eu ma ocup de ea,iar timpul liber de care dispun e foarte putin).

mii de multumiri inca o data

Va mai scriu o data si adresa: STIRBU IOANA,com.ORBEASCA DE SUS, jud.TELEORMAN.

pupici la toti,
Ela

PS: pt Andreia-sa-ti traiasca tripletii si sa fie sanatosi;fetita mea,Marcia,are 1 an si 8 luni;nu vreau sa ma gandesc cum e cu "Marcia la puterea a treia";

Mergi la inceput

am vorbit acum cateva momente cu mamica micutilor; cand a auzit ce ati facut pt ea, a inceput sa planga; m-a rugat sa va multumesc tuturor pt tot ce faceti pt cei 2 micuti; maine se va duce la posta sa vada daca a ajuns coletul de la Iasi; va voi tine la curent

toate cele bune,
Ela

Mergi la inceput

Pachetul de la Iasi a fost trimis cu "factaj", ceea ce inseamna ca ar trebui sa ajunga direct la adresa destinatarului, fara ca acesta sa mai trebuiasca sa se deplaseze la oficiul postal.
Oricum, sunt si eu curioasa in cat timp se misca Posta Romana.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

au primit micutii pachetul astazi; parintii lor va multumesc foarte mult pt tot

Ela

Mergi la inceput

am luat si de la Freia lucrusoarele saptamana trecuta; vor ajunge la micuti in weekend-ul asta

pupici la toti si mii de multumiri inca o data,
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dragele mele,
Micutii au primit pachetul de la Iasi si cu o scrisorica in care Magda a scris despre comunitatea noastra virtula "desprecopii" si uite ca am primit si o scrisoare de multumire din partea lor. Imi permit sa o redau mai jos, pt ca asa va fi mai simplu pt fetele care au participat sa o citeasca.

"Dragele noastre,
Nu stiu daca prin cuvinte putem sa va multumim pt gestul dumneavoastra si ajutorul pe care ni-l acordati. Sa stiti ca am primit coletul dumneavoastra, fapt care ne-a bucurat foarte mult.
Ma numesc Toma Ionela Elena si sunt casatorita de un an si trei luni, am 19 ani si am doi baieti gemeni pe nume Toma Robert Ionut si Toma Mircea Alexandru, in varsta de 4 luni si au greutatea de 5 kg.
Stau impreuna cu sotul si copiii la mama mea, Stirbu Ioana pentru ca in casa pe care am cumparat-o nu avem curent electric deoacrece cei care au locuit, nu au achitat si a fost taiat curentul si neavand posibilitati financiare, nu ne putem muta recent. Sotul se numeste Toma Stanica si lucreaza pe santier si venitul este foarte mic si necesitatile sunt mari.
Pentru copii avem nevoie de pampersi, dero si multe altele pe care noi nu indraznim sa va cerem, dar dumneavoastra ne ajutati cu ce puteti, tot ce trimiteti e bine primit. Noi va dorim multa sanatate, sa va dea Dumnezeu si tot binele din lume atat dumneavoastra cat si la copii dumneavoastra. Va rog sa-mi trimite-ti si mie o poza cu familia si vreau sa stiu cine este Andrea, Gabriela, Nuta Magda.
Multa sanatate la toti.
Asteptam raspunsul dumneavoastra.
Cu dragoste,

Robert, Alexandru, Ionela si Stanica"

Si e dat si nr. de telefon. Cine il doreste il scriu pe PM
Oricum scrisoarea e foarte ingrijita si Ionela a avut grija sa puna foicica dedesubt sa scrie drept si frumos.
Poate reusim sa le trimitem si de Craciun ceva sa se bucure.
Va pup,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

da scrie-ne pe pm telefonul macar cate un telefon mai putem da si noi.

eu sunt andreea (asa cred ca nu mai este nimeni la acest subiect) si nu este nevoie sa imi multumiti .
am facut din tot sufletul ceea ce am facut si cu multa dragoste si credinta ca totul va fi bine.

numai bine si va imbratisam cu drag

andreea, theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Draga Andreea,
mai este Andreia Mclean - mamica de tripleti din Iasi, care le-a trimis gecute groase si s-a oferit sa le doneze doua tarcuri si un carut pentru gemeni.
Cu rusine recunosc ca nu am mai ajuns sa iau legatura cu ea ca sa stabilim cum trimitem patuturile si caruciorul - ea nu are timp nici cat am eu.
Dar promit acum ca imi voi gasi timp sa vorbesc cu ea si sa trimitem cumva tarcurile si carutul la Teleorman.
Magda

Mergi la inceput