2 bebelusi au nevoie de ajutorul dvs.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Magda merci

si atunci cu caruciorul dat de mine ce s-a intamplat??

ELA a ajuns la destinatie?
sau nu mai era nevoie?

ca asa il dadeam altcuiva care avea intr-adevar nevoie sau il vindeam si donam banii pentru paul.....

astept cu nerabdare vesti
sanatate

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Caruciorul de la Andreia din Iasi nu a plecat inca spre Teleorman, dar tot raul este spre bine. Am inteles ca totusi a fost trimis un carucior la gemeni, din partea mamiciiluiteo.
In acest caz, cred ca ar fi mai de dorit sa vorbim cu Andreia, si daca este de acord, sa vanda caruciorul de gemeni la "bazar pentru Paul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Magda ai vorbit cu Andreia? ce facem?
ela nu mi-a raspuns la telefon asa ca nu stiu ce sa va zic.

Andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Da. Andreia este de acord sa doneze carutul pentru strangere de fonduri pentru terapia lui Paul.
Acum, sa vedem ce pret punem pe el. Carutul arata foarte bine.
Andreia are maine examen pentru obtinerea carnetului auto si mi-a zis ca daca-l ia, mai vorbim abea poimaine. Cand ma voi intalni cu ea, ii voi cere parerea in legatura cu pretul carutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela73 spune:

dragele mele,

imi cer mii de scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar am avut probleme personale (in rezolvarea carora nu ma poate ajuta nimeni,ci doar bunul Dzeu-povestea este foarte lunga si tulburatoare, dar sper ca totul se va termina cu bine pt mine si fetita mea, Marcia - nu e vorba de probleme de sanatate sau materiale) si nu am mai accesat Internetul

pt Andreea din Bucuresti: caruciorul a ajuns la micuti in saptamana cand l-am luat de la tine; ti-am scris un PM cu info si cu multumiri; nu stiu ce s-a intamplat de nu l-ai primit

e foarte buna ideea de a vinde caruciorul de la Andreia(Iasi) pt a-l ajuta pe Paul; eu de-abia astazi am citit ce s-a intamplat cu Paul; ii doresc multa sanatate

va multumesc inca o data pt tot si va doresc numai bine

mama micutilor a fost foarte impresionata de ceea ce faceti pt ei

cu drag,
Ela

PS: nu-i nici o problema sa puneti tel.pe Froum; cred ca e tel. bunicii micutilor: 0727.117.338; cunoscutii ii spun mamicii gemenilor Oana

Mergi la inceput

Draga Ela, sper ca totul sa fie bine pentru voi.
Faptul ca te poti gandi si la altii atunci cant tu insati esti in dificultate, ma face sa-ti trimit si multi
Magda

Mergi la inceput

buna seara,

micutii au primit pachetul de la "Sorin si Anca", carora le multumesc din suflet

pt fetele din Iasi: ce se mai aude cu patuturile?

numai bine,
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

As dori sa stiu daca au primit si pachetelul de la mine: Roxana Nastase si daca se poate sa schimbati in titlu, fiindca am inteles ca nu mai au 2 luni, ci aproape 6, sau gresesc?

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irugescu spune:

as vrea si eu sa va ajut cu ceva!
adresa mea de e-mail este irugescu@fx.ro
astept un mesaj de la voi sa-mi spuneti daca si cum sa procedez!
Ioana

Mergi la inceput

Pt Roxana: am schimbat titlul (cand am pus eu anuntul, bebelusii aveau 2 luni); cand ai trimis pachetul? nu mi-au spus ca l-ar fi primit...dupa ce-mi spui cand l-ai trimis, o sa-i sun sa le spun ca vor mai primi un pachet

multumesc frumos in numele lor

Ela

Mergi la inceput