2 bebelusi au nevoie de ajutorul dvs.
Raspunsuri - Pagina 2
mmag spune:
Draga Freia,
incercam maine sa trimitem un pachet de la Iasi. Pe langa Andreia, s-a oferit sa trimita ajutoare si GabrielaG.
Am vazut ca tu ai tot trimis pachete in tara; ce ne sfatuiesti: sa trimitem un pachet mare sau mai multe mici? Cum este mai convenabil cu taxele postale?
mamicaluitheo spune:
Draga Ela noi ne agitam si vaz ca tu nu mai zici nika?
ce se intampla? ti-am trimis si telefoanele mele si tot nika.
a cazut treaba? sa stim si noi ar fi cel mai bine
andreea
Freia spune:
cum adica cum este mai convenabil cu taxele postale? nu inteleg.... platesti la fel, per kilogram coletul.. nu e reducere la mai multe sau putine pachete. Si din considerente practice, in loc sa trimitem din acelasi oras 10 pachete putem sa facem unul singur. Depinde de cantitatea de haine si ce se mai pune in pachet. Legat cu sfoara tzapana sa poata fi usor manevrat, scris pe hartia cu care e impachetat clar numele Destinatarului... completata hartia de la Posta. In general, pt un colet eu platesc in jur de 40-50000 de lei. In conditiile in care cutia e plina cu hainutze.
Succes!
A, foarte important, pastrati chitantza cu care platiti sa verificam daca a ajuns pachetul la destinatie. In caz contrar pe baza ei faceti plangere pt recuperarea pachetului. Personal arunc chitantzele dupa ce primesc confirmarea de la membrii forumului ca au ajuns pachetele la destinatie.
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
Ela73 spune:
Buna fetelor,
In primul rand, as dori sa va multumesc din tot sufletul pt ajutor, atat in numele meu, cat si in numele celor 2 micuti.
Pt. fetele din Bucuresti: (Freia si Andrea): pot veni eu sa iau lucrurile si caruciorul, numai ca am nevoie de telefoanele voastre (pt a-mi spune adresele unde locuiti) si nu le-am gasit. Mi le puteti trimite pe adresa de e-mail: ela73@yahoo.com sau ma puteti contacta la nr. de tel. 634.64.03 sau 0722.29.96.97 ca sa stabilim cum facem.
Pt fetele din Iasi, din pacate nu am pe nimeni la Iasi care m-ar putea ajuta sa iau de acolo ajutoarele.
Pt Andreia (cu patuturile):daca e prea scump sa le trimiti, spune-mi cat costa si vedem cum facem.
Va pup si o zi buna.
Cu drag,
Mihaela
mamicaluitheo spune:
Buna seara.
draga mea ela de 3 ori ti-am trimis telefoanele mele, cel putin.
eu in acest momente nu am cum sa ma misc, umblu si pe la chirurgi cu baietelul meu, asa ca daca e ceva suna-ma.
ti-am scris si pm-uri si e-mail.
sanatate
andreea si baietii
SorinSiAnca spune:
Buna,
Stiti daca gemenii au primit pachetele cu lucrusoarele de la voi? a fost cineva personal acolo? adresa postata aici mai e valabila? etc
vreau si eu sa trimit cite ceva prin posta: hainute, papuci ,ghetute, un portbebe (tip sac de dormit), scutece, 2-3 jucarele, toate pentru virsta 0-12 luni. cam tot ce mi a ramas prin casa de la copii, desi am dat majoritatea lucrurilor.
lle trmit prin posta? oare ajung unde trebuie si le vor fi folositoare?
anca
mmag spune:
Draga Freia,
multumim pentru informatii.Cred ca vom trimite pachetul Prioripost - este un pic mai scump, dar ajunge mai repede si mai sigur.
Draga Ela,
Andreia este o scumpa, a pregatit pentru gemeni doua tzarcuri si un carutz superb. Problema este ca nu stim cum sa le ambalam si sa le trimitem. Chiar in seara asta am trecut pe la ea si am ajuns la concluzia ca vom trimite pachetul cu hainutze ca sa ajunga mai repede la copii. Mi-a dat si doua geci groase pentru bebei. M-a impresionat gestul ei, mai ales ca ea este mamica de tripleti - doi baieti si o fetita (deliciosi)de 1an si 7 luni + un baietel de 6ani.
Maine ma intalnesc si cu Gabriela sa punem tot intr-un pachet si sa-l trimitem la Orbeasca.
Ma gandeam ca ar fi dragut sa trimitem in pachet si un mesaj de incurajare pentru parinti din partea comunitatii. Ce zice Admin?
Pupici la toti,
Magda
mmag spune:
Draga Anca,
aceasta este adresa primita de la Ela, pe care trimitem si noi ajutoarele. In plus, trebuie trecut si codul postal:147238.
Si noi speram din toata inima ca lucrusoarele sa ajunga la destinatie si cei doi micuti sa se poata bucura de dragostea unei familii linistite.
Pupici, Magda
Ela73 spune:
Buna fetelor,
va multumesc inca o data
de-abia acum am primit de la Andrea un pm cu nr.de tel.; pe yahoo nu am primit nimic
pt Freia: trimiti direct pachetul?
o zi buna,
Ela
SorinSiAnca spune:
Atunci voi trimite si eu pachetelul la aceasta adresa, cit mai RPD (totul e sa gasesc o cutie potrivita!).
Numai bine,
anca