Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37)

Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31890&whichpage=10" target="_blank">Bebelusilor de ianuarie-februarie 2004 (36)

Irina,veve & croko

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Hai ca incep eu capitolul .

Matei a papat de pranz si acum incearca sa faca pana la urma va reusi.

De dimineata i-am decongelat un borcanel cu fructe facut de mine (piersica, mango si pepene galben) si a fost tare bun. I-a placut tare mult, asa ca am sa mai cumpar fructe sa ii mai pun la congelator. Dupa piure a baut si 120ml de suc de sfecla rosie cu piersica si uite asa nu mai este baiatul meu .

Fug la galusti

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Decembrie 2003

29 Decembrie : Layla ,(Carmen/Bucuresti), Daniel Alexandru (3350g / 50cm), natural

Ianuarie 2004

01 Ianuarie : Buli,(Anca), Matei (3800g / 53cm), cezariana,
02 Ianuarie : Diana_b, (Diana/Bucuresti), Mircea (4400g / 54cm), natural,
06 Ianuarie : Klavier, Austria, Andrei,
07 Ianuarie : Lavv (Craiova) cu Alexandru Ioan (3050, 50 cm) cezariana
12 Ianuarie : CataD,(Catalina) Canada, Laura (3632g / 53 cm), natural
17 Ianuarie : Ane2,(Anita) Cipru, Rachella Alexia (3000g / 53cm), cezariana,
19 Ianuarie : anda141,(Monica/Bucuresti), Albert Eduard (3450g / 51cm), natural,
18 Ianuarie : Caro (Lidia), Canada, Thomas Adrian (3115g / 50cm), natural,
21 Ianuarie : Helen,(Patricia,Mures) , Dan Cosmin (4000g / 53cm), cezariana
26 Ianuarie : Fabi,(Fabiola/Paris) Franta, Carina Flavia (3150g / 49cm), cezariana
26 Ianuarie : Emilly, Canada, Ilinca (2870g / 49cm), natural
27 Ianuarie : Narcisa, Germania, Vivien Johanna, (4350g / 57cm), cezariana,
28 Ianuarie : Ioana77,(Ioana/Bucuresti), Yann (2400 / 46,5cm) & Philip (3000 / 50cm), cezariana
29 Ianuarie : Amuleta, USA, Alma (4000g / 52cm), cezariana
31 Ianuarie : Tatiana G,(Tatiana/Bucuresti), Clara-Maria (3200g / 56 cm), natural,

Februarie 2004

05 Februarie: Gazi,(Ioana/Bucuresti), Amalia (3250g / 50,5cm),
06 Februarie: Elena I.,(Elena/Iasi) Romania, Erica (2500g / 48cm), cezariana
06 Februarie : Andruska,(Andra/Bucuresti), Matei Daniel (4250g / 53,5cm), cezariana
06 Februarie : Babee,(Gabi) Austria, Philip Damian (3990g / 52cm), natural,
10 Februarie : Roxana_G,(Roxana/Bucuresti), Alexandra-Maria (3650g / 49,5cm), natural
11 Februarie: ralucalexandrei, (Bucuresti), Maria Alessandra, (3000g / 48cm), natural
12 Februarie : IoanaCo, (Ioana/Bucuresti), Darius (3200g / 53cm), cezariana,
13 Februarie : ad_risnov,(Adriana/Bucuresti), Rares Ioan (3600g / 52cm), cezariana,
14 Februarie : dady68,(Tania/Constanta), Bianca-Iustiana / 3600g / 51cm), cezariana,
16 Februarie : amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea
16 Februarie : DARAEL,(Maria sau Cristina?,Timisoara), Maria Daria (3500g / 49cm), natural,
24 Februarie : Adlemi,(Imelda/Bucuresti), Andrei (3000g / 51 cm), natural,
26 Februarie : Saphir, Israel, Amos-Daniel (2800g / ?), natural

Martie 2004

04 Martie : Adina Iulia,(Adina/Bucuresti), Olivia Karla (3500g / 51 cm), cezariana,
20 Martie : Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm)
31 Martie : Mickyyy (Adriana/Bucuresti), Malina Ioana (3800g si 53cm)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Azi cred ca am batut recordul la stat pe net. Daca s-ar da si bani pt. asta....

Helen, am vazut pozele cu Cosminutu si e un dragalas, mare si grasunel. Parca seamana numai cu tati, sau ma insel? Cred ca tare bine s-a simtit la Sinaia.
Iti dau insa un sfat: scoate pozele in care bb apare in funduletul gol. Nu stii cine poate umbla pe net si cine le poate folosi. Cred ca intelegi ce vreau sa spun...

Monica, am discutat noi mai demult despre piureul de cartofi (iesea cam cleios). Eu l-am facut ultima data fara sa mai folosesc blenderul si a iesit f.f. bun. Am amestecat cartofii fierti cu mixer obisnuit, apoi am adaugat piptul de pui taiat f.f. fin, laptic si ulei de masline. Asa nu mai iese cleios.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare...Am ajuns si eu.Azi am fost cu Andrei la dr. ca sa scap de gura soacra-mii.Doamne,cati nervi poate sa-mi faca!!!.Ii spune lui barbata-miu acum vreo 2 zile ca daca Andrei nu sta in fund pana la 7 luni,face apoplexie si mai multe nu!Asa ca plini de nervi azi am mers la dr.Am dat de o pediatra f simpatica,care a avut multa rabdare si ne-a cercetat pe toate partile si ne-a explicat ce si cum.Faptul ca Andrei a avut Apgar mic la nastere nu inseamna ca este un copil intarziat.Se dezvolta f bine,dar pt mai multa siguranta ne-a trimis la un neurolog sa-i faca o echografie de fontanela si eventual RMN.Dar copilul e bine sanatos(Roxana parca tu spuneai ca Alex nu sta in fund,nu?) si investigatiile astea sunt gratuite.Da' s-o linistesc pe socrosenia!Bun,in concluzie dupa o zi de alergat si facut nervi marti mg la echo.Spune dr ca sunt copii care au avut 10 Apgar si s-au dezvoltat mai greu,nu neaparat Andrei are probleme.Mai bine ii spunea soacra-mii nu mie!
Am iesit f putin afara ca a venit Ivan cel groaznic si pe la noi(doamne-fereste!).Da' e un vaj afara de zici ca diseara ninge si maine mergem la sanius.
S-a sculat micul terorist asa ca raspund repede la probleme...
Adriana eu nu am vazut ghetute frumoase in Bucur.Si cele cateva modele convenabile erau nr 20 cele mai mici.Nu stiu Rares ce piciorus are dar pt Andrei erau imense.Daca tot vii la Bucur eu zic sa incerci la Crido Kids(vis-a-vis de blocul Adinei,de fapt in lateral).Acolo am vazut ceva dragut!Oricum daca vii,poti sa-mi dai un mesaj si te insotesc prin Bucur(sa nu te ratacesti).Iti trimit nr pe PM.OK?.Si referitor la saltele,nici in domeniul asta n-am vazut nimic!Si crede-ma sunt experta in Bucur Obor!Nu degeaba am studiat marketingul!
Cam atat! si o zi calduroasa in suflet ca afara...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Andrei a venit de la gradi si se uita la un DVD cu ICE AGE. E topit dupa el , defapt dupa tot ce inseamna desene.

Imelda sa stii ca nici Matei nu sta prea bine in funduletz insa eu o pun pe seama faptului ca este mai dolofanel, ca sa nu zic . Sanatate multa si pupicei albastrelului .

Eu am terminat supa cu galusti si m-am apucat sa fac cat de cat curat prin casa. Urmatorul job consta in curatarea frigiderului pe dinauntru ca pe dinafara am facut-o deja .

Nici nu imi vine a crede ca maine Andrei face 5 ani . Pe 17 sept 1999 m-am internat sa il nasc si l-am nascut a doua zi dupa mai bine de 30ore de travaliu . Bine ca totul s-a terminat cu bine. El a avut APGAR 7 insa s-a dezvoltat super bine.

O dupa amiaza placuta la toata lumea

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Imelda, multumesc mult pt. mesajul pe PM.
M-ai cam dezumflat cu vestile despre ce se gaseste prin Obor. Pai atunci nu se prea merita sa bat atata cale pana acolo. Noi stam in Militari.
Mai bine colind magazinele din zona: Dr. Taberei, Militari, 13 Septembrie. Deja am un magazin unde gasesc saltea, dar ceva mai scumpa. Asta e.
Multumesc mult pt. ca mi-ai sarit in ajutor.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Fetelor, merci celor ce mi-au raspuns la intrebarea cu branzica. Dar tot nu m-am lamurit cum se face, ziceti-mi tot procesul va rog, ca eu una nu am mai facut niciodata

Sunt suparata....Licuriciului ii curge nasul, cred ca a racit. Ii curge tare mult, apos, nu ii place nici sa o sterg, nu stie sa si-l sufle, bineinteles. Nu are febra dar pare suparata, s-a nimerit si acum cand ii ies si dintii si nu doarme bine. Nu mai vrea nici sa manance solide (am incercat de toate, facute de mine sau borcanase, tot ce stiam ca-i place, nimic). Bine ca bea lapte macar. Mi-e mila de ea saracuta tare de tot. Ce sa fac cu nasucul? Ce sa-i dau? Am sunat la doctor dar nu raspunde, daca tot nu-i trece pana deseara o sa ma duc cu ea la alta clinica cu orar prelungit.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rachella!

Tatiana, fetele noastre vad ca sunt mereu la fel la statura si greutate.

Lavv, sa stii ca desi Alexandra e genul mai "silfid", nu sunt cauze medicale. Ptr ca noi am facut toate analizele, inclusiv sange. Giardia si coproparazitologic am repetat de 4 ori si tot negativ. Nu pricep totusi ce i-a venit doctorului tau cu "pragul distrofiei".

Andra, abia de luni incep serviciul. Cat despre doctorita, intr-adevar este vorba de Jianu si ai descris-o tu exact asa cum as fi facut si eu. Eu am acceptat pana acum ca asa ii este felul, insa de data asta a cam sarit calul.

Darael, am citit raspunsul legat de problema lui Amos cu mancarea. La noi nu poate fi la fel? Si Alex planga cand mananca, mai ales la mesele cu lingurita pe care le adora inainte. Acum prefera biberonul.

Adriana, nu stiam ca si tu esti Balanta. Si eu! Legat de talonete, nu inteleg de ce este obligatoriu sa cumparam ghetute cu talonete. Lamuriti-ma si pe mine! Adina tu de unde ai aflat ca e musai?

Elena, tare m-am distrat cu expresia "femeia aceea mica".

Adlemi, eu nu sunt inca asa de disperata cu statul in fund. Si probabil ca Alex, in stilul ei propriu, ca sa demonstreze ca sunt mama paranoica, se aseaza singurica in fund dupa ce merge in 4 labe. Insa daca o pun eu cade imediat. Iar in carut nu vrea nicicum sa stea tinandu-se de bara, ci numai bine tolanita si infipta in spatar. Insa nu am ajuns sa ma gandesc la ecografii si altele asemenea. Oricum nu vad legatura cu fontanela. De exemplu la noi e punctiforma.

Babee si Ioana, drum bun si sa va distrati in calatoriile voastre.

Va pupam de noapte buna.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Catalina, poti incerca sa ii pui ser fiziologic (usor incalzit) si apoi sa bagi aspiratorul nazal. Mie imi recomandase doctorita si spray nazal Sterymar. Multa sanatate!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Adriana parerea mea e sa incerci la Piticot,langa Mega Image,eu de acolo am luat salteluta Mariei.Si eu stau in Militari pe Rosia Montana si asta e un magazin care are totusi lucruri mai deosebite si e si aproape de mine,in plus salteluta a fost chiar ieftina .

Multumim pt includerea pe listuta.Astazi am mancat branzica pe care am facut-o dintr-un litru de lapte pe care l-am pus la fiert si cand a dat in clocot am pus trei pastilute de calciu lactic si un pic de zeama de lamaie,cand s-a legat l-am strecurat printr-un tifon si gata branzica pe care am amestecat-o cu pulpa de fructe si trei biscuitei.Acum va las ca ma duc sa fac cereale pe care le servim dupa baita si la nani.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput