Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu am auzit de Piticot numai lucruri bune si desi e aproape de mine nu am ajuns. O sa dau si eu o raita. Scuze de evntuale greseli. Alex e la mine in brate si se lupta sa va scrie si ea. Ea e mare scriitoare, am zis sa nu va trimit si eu ce scrie. Insa e specializata pe Yahoo Messenger.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna!

Sunt cam tuflita in seara asta. Dna cu pricina si-a gasit ceva de 8 ore pe zi, asa ca am ratat-o. Sper sa avem mai mult noroc in continuare pt. ca vom mai cauta.

Sunt super enervata ca nu avem gaze (a se citi la aragaz). De la ora 5 s-au oprit si la 8 trebuia sa le dea drumul. Asa ca Rares s-a culcat neimbaiat si nici la caldura in casa nu pot da drumul (noi avem centrala). Evident ca nici dus nu putem face. Of, of, mai, mai!

Da, Roxi, sunt balanta (dez)echilibrata: 26 sept. Tu pe cat esti nascuta? Cam grea zodia asta. Cel putin pt. mine asa e.
Ce adresa ai pe yahoo, poate ne mai conversam pe messenger.

Andra, multumesc pt. sfatul cu magazinul de la MegaImage. Il stiu f.f. bine si am luat o gramada de lucruri lui Rares de acolo: body-uri cu 79.000, olita care in Carrefour era 450.000 eu am dat 250.000 la Piciul. Saltea vreau insa din aceea cu arcuri si chiar asta seara am vorbit cu parintii mei la Campulung si-mi pot lua ei de acolo cu 1 milion. E super pret. Asa ca asta am rezolvat-o. Maine merg sa caut ghetute. Poate am noroc.

Catalina, multa sanatate Laurei. Rares a avut exact aceeasi problema la inceputul saptamanii si l-am tratat asa: de trei ori pe zi cate 2 ml. de panadol, o fiola de vit. C de 5 ml, ser fiziologic la greu bagat in nasuc. Imediat dupa ce-i puneam serul il asezam pe burtica si-i curgeau mucisorii izvor. Chiar am reusit sa-l sterg f. bine asa.
Despre branzica:
1) pui 1l de lapte la fiert, cand fierbe pui 8 pastile de Ca lactic pisate si amesteci. Se va alege branzica si zerul. Strecori prin tifon si gata.
2) dupa ce laptele s-a fiert, il lasi sa se racesca pana devine caldut. Storci o lamaie, dar nu toata odata, ci treptat in laptic si amesteci. La un moment dat se va alege branza. O strecori si gata. Poti face din cantitate mai mica de lapte. Mie imi iese f. mult dintr-un l si prefer sa fac zilnic din mai putin.
Diferenta intre prima metoda si a doua: la prima branza e mai cauciucata, la a doua este mai fina si are gust de lamaie, e putin aromata. Since prefer sa o fac cu lamaie.
3) dupa ce laptele a fiert torni in vasul respectiv un iaurt mic si mesteci. N-am facut insa niciodata asa.
Daca ai nelamuriri, revin-o cu intrebari.

Fug la sotulica ca deja se uita urat cat timp stau la calculator.
Poate intru mai tarziu!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Am venit si noi sa va dam de baut
Multumim de urari....nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpu...am fata mare......

Babee &Ioana drum bun si distractie placuta

Rachella a luat un obicei tare prost si nu stiu cum so fac so dezobijnuiesc ....cand vrea ceva si nu i se da urla...nu plange ca alti copii...urla de-ti sparge timpanele.....asa fac si ai vostri sau e a mea mai cu mot????????

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI RACHELLA!
uf!Postarea de aseara nu mi-a aparut si nici nu am vazut ieri.
Babee, Ioana-distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi cu totii!
Lavv, in postarea de ieri ti-am spus ca am modificat lista,si chiar oltencuta de-a mea sa uit???(sunt nascuta in Severin).
Raluca, avem copii de-o seama! Anduta tot in clasa a doua a intrat.
Saphir, imi pare tare rau prin ce treci,mai ales acum cand trebuie sa fii linistita...
Pupici tuturor si o noapte linistita!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Adriana, merci de retetele de branzica. Eu nu am de unde sa iau calciu asa ca o sa incerc cu lamaie. Sper sa nu iasa acra. Oricum intai astept sa-i treaca nasucul. Panadolul e ca si un fel de paracetamol lichid (aici e un sirop numit Tempra de care ii dau si eu)?. O sa ii fac si ceai cu lamaie.
I-am pus si picaturi in nas (desi nu prea e nevoie, ca de curs ii curge mult si fara picaturi, nu e infundata...
Sper sa iti dea gazele cat mai repede (la aragaz). Cat de frig e in Romania acum de trebuie sa faci caldura? Pe aici acum e mai frumos ca vara, nu-mi vine a crede!

Voi ce credeti, sa o duc la doctor daca nu are febra? Se poate intampla ceva mai grav (otita sau altceva)?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Catalina daca o apesi dupa urechiuse si nu plange nu are otita, cel putin eu asa stiu. Oricum daca ar avea (Doamne fereste) ar urla ca e super dureroasa. Eu am avut mult timp si inca mai am timpanele perforate si acum, asa cate putin de prasila . Sanatate multa licuriciului, cum ii spui tu .

Baietii mei dorm amandoi, Daniel se uita la un film de groaza iar eu tocmai am terminat tortul ptr maine ca e zi mare ptr noi: implineste Andrei 5 ani . Nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul asta si ptr ei insa si ptr noi .

Andra ce frumoasa este Maria .

Ane fi'miu inca nu face faze din astea insa mai este timp, nu?

Fug la dus si in pat ca mi-s tare obosita

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Lavv felicitari lui Alexutzu ptr aparitia pe site-ul reclamamascata .

Gata, noapte buna

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Catalina, cu placere! Sper sa reusesti sa faci branzica si sa stii ca nu iese acra, doar ca are un usor gust de lamaie. E tare buna!
Intr-adevar panadolul este un fel de paracetamol pt. copii.
Eu zic ca nu-i de dus la medic in stadiul actual. Sa ai mare grija sa nu faca febra. Atunci e ceva mei serios. Poate se rezolva intre timp. Multa sanatate Laurei!

Ane, multumim pt. ! Ce cadouri a primit sarbatorita?
Rares nu a inceput sa aiba istericale inca, dar nu-i timpul trecut. E mai mic cu o luna ca Rachella. Pare insa destul de blajin.

Adlemi ,te-am sunat pe la 9.30 dar n-a raspuns nimeni. M-am gandit ca sunteti ocupat cu baita lui Andrei. Poate vorbim maine. Oricum am renuntat sa venim in Obor.

Intr-un final mi-au venit gazele. Asa ca m-am pus pe gatit pt. bb ca pt. maine nu mai are mancarica. Am dat drumul si la caldurica, mai ales ca mandrul meu nu sta invelit ferite-ar sfantu'.
Abia astept sa termin ca-s rupta de oboseala. Noroc ca s-a inventat cafeua pe lumea asta.

Pupici si noapte buna tuturor.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Saphir cum se simte Amos?si-a revenit?????

Am reusit sa pun si eu cateva poze in albumu nostru "7luni"

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Dragele mele, multumesc tare mult pentru sfaturile voastre.
Darael
Rachella
Ioana si Babee, calatorie si distractie placuta.

Sa va zic acum de Amos. Nu a mancat nimic, in afara de cateva lingurite de piure de legume la ora 17 si aprox. 40 ml lapte din biberon, in rest bea doar apa si urla. I-am dat acamoli, ca altceva nu am in casa, asta pentru temperatura ... si cam atat.
Numai acum a adormit, dupa multe urlete. Nu vrea in brate, nu vrea joaca, nu vrea nimic. Duminica dimineata ma duc la medic si poate cer si un set complet de analize. Inca odata va multumesc de sfauri si gandurile bune.
Pe mine ma scuzati daca nu mai scriu asa des, dar is nauca rau din cauza lui si cu moralul la pamant.
Pupam toti copilasii, impreuna cu mamicile lor.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput