Mamici de septembrie-octombrie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Monica, inteleg ca ai nascut la Municipal! Spune-mi si mie te rog ce "onorarii" se practica mai nou?

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Buna Burtici si Mamici!
Am sa va scriu pe scurt si povestea noastra care e un pic cam trista.
Pe data de 16 ora 15.30 s-a nascut Sofia 3,625 kg , 54 cm.
Dupa un travaliu de 12 ore cu contractii din 5 in 5 min si dureri insuportabile, cu dilatatie doar 2 cm, mi s-a administrat PDA plus oxitocina si dupa alte 3ore din care expulzia a durat 1 ora si a fost f.dureroasa s-a nascut bebelina .
Dupa cele 2 ore cat a trebuit sa stau pe masa de nastere, bebelinei mele i s-a marit pulsu deodata ,probl cu respiratia... Au chemat salvarea intrucat clinica unde am nascut nu are sectii pt bebei in
caz de urgenta si au dus-o intr-o clinica numai pt copii.
A doua zi dupa nastere am cerut externarea iar de ieri ma aflu acasa. Efectiv nu mai puteam sta ...e cumplit sa vezi ca celelalte mamici isi tin puiutii in brate iar eu de abia am reusit un minut imediat dupa nastere sa o tin .
Aseara am trecut pe la ea e mai bine.... Deocamdata doctorii nu stiu motivul ... mi s-a spus ca a inghitit cam multe sange la nastere si ca nu a eliminat apa din plamani .... iar acum ca ar avea o infectie si o trateaza cu antiobitice. Deocamdata nu se stie cat o mai tin plus ca tre sa i faca tot felul de ecografii si analize.
de cat.
Psihic suntem la pamant ....
va pup ,va doresc nasteri usoare si sa va dea Domnu bebei sanatosi !
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Multam frumos de urari, fetele!

.. mai e putin, e adevarat fata de 20oct (lorena).. da' acum 2 saptamani,pana m-am hotarat la epidurala, eram asa de inspaimantata incat ma razgandisem si nu vroiam sa mai scot pe bebe :))
Mamicile cu dpn 18, 19, va tin pumnii si sa fie cu bine si cu sanatate!

Am plecat la treburi casnice (cat mai pot) si va pup pe toate, curaj si sanatate!

"Si tu téléphones à une voyante et qu'elle ne décroche pas avant que ça sonne, raccroche." Jean Claude Van Damme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mari, e teribil ce s-a putut intampla cu micuta Sofia.

Va tinem pumnii si sa dea D-zeu sa vina cat mai repede acasa. Sa fiti tari si optimisti.

Suntem alaturi de tine.

Sa ne tii la curent.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mari, draga, imi pare tare rau ca ai parte de o astfel de experienta si imi imaginez doar cat de greu iti poate fi in aceste clipe. Sper din tot sufletul meu sa se rezolve problema micutei Sofia in no time si sa se intoarca la tine sanatoasa si sa te bucuri de prezenta ei in fiecare zi. O sa vezi ce fericita o sa fii cand totul se va termina cu bine.
Ralucule, vrei sa mi-o iei inainte? Dar ce grasunel e bebe al tau? Poate e el foarte dezvoltat, peste medie, si poate totusi nasti un urias de peste 4 kg. Si la mine a mai crescut burtica cu 4 cm in 2 saptamani de s-a speriat moasa cand mi-a masurat-o marti. Poate fac si eu o elefanticaEu nu raportez inca contractii, doar ca si burtica mea e foarte jos si sora-mea, studenta in an terminal la Medicina, mi-a zis si ea ca trebuie sa apara bebe in curand. Oricum, sotiorul meu se ocupa de cele mai mici detalii (acum aduna toate adresele cunoscutilor carora o sa le trimitem geboortekaartjes - un fel de cartulii/tip felicitare in care anuntam nasterea mademoisellei noastre- si face etichete si pregateste deja plicurile, a luat timbre si cand apare bebelusa o sa printeze doar chestiutele acelea pe care le-am facut eu pe calculator si le trimite.
Kittie, bine ai venit!
Ma duc si eu sa mai fac cate ceva pana mai imi permite burtica ca, oricat ar fi de indicat si oricat de mult ma streseaza toti din jur cu asta, nu pot sta mult nici intinsa cu picioarele pe sus, nici pe scaun ca ma plictisesc de moarte daca nu fac cate ceva. Mai ales ca acum m-a palit "obsesia de pregatire a cuibului"(nesteldrang in olandeza).Ma duc sa pun de-o salata dse boeuf ca mi-e pofta.Si cred ca fac si ceva muffins cu ciocolata. Pupici la burtici si bebici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Mari , imi pare rau de ceea ce s-a intamplat, dar trebuie sa ramai optimista, si sa speri ca totul va fi bine, imi pare fff rau ca te-ai chinuit, si tu tot in Germania ai nascut si eu tot acolo am sa nasc, eu in Wursellen, langa Aachen, e un spital veci de 8-9 ani, sper sa fie bine, au toate sectiile posibile, speram sa fie bine, ca m-am razgandit nu mai vreau cezariana.....
Sper sa ai puterea si taria psihica sa fii tare, sper sa fie totul ok, si sa se termine in curand. BAFTA si CAPUL SUS cum se zice la noi, trebuie sa fie bine.

Danyceeu ce sa fac daca am ditai copilul, si daca in sfarsit am dat si eu peste cineva care pricepe ce latru de atatea luni, dupa masuratorile omului, bebele meu e fff aproape de momentul intalnirii noastre, si mai nou m-a paucat si pe mine "nesteldrang-ul" ala si vad ca nu ma mai lasa, sunt turbata cu aranjamentele si cu curatatul pe aici de vreo 5 zile, de aia nici nu am mai intrat pe net, dai si dai pe aci, DIm a zis ca am luat-o pe campuri, plus ca am cheltuit o caruta de bani, ca asa fac, nu ma astampar, ma duc la Ikea si bag in cos ca nebunii, parca se termina.... Asa ca i-am luat steluta-lampa, am luat perdelute cu fluturasi, am mai luat imbracaminti de pat, ca erau prea frumoase, am luat pedele, jaluzele de bambu, lampi verzi, ca mai nou avem obsesie la verde, si cosuri de nuiele, am obsesie pt ele, plus prin bucatarie tot felul de maruntisuri.... Asa ca al meu barbat cand ma vazu ce fac pe acolo, cum adunam din magazin a afirmat clar si raspicat pe limba romana "Ralu e nebun" si apoi a continuat, pe limba lui "e clar vine bebele"
Mei Dana eu tot vb cu bebele ii tot zic uite camera ta e gata, perdeluta ai salteluta ai jucarele ai, dulapul e plin de haine de parca fac gemeni nu un baiat.... dar el se agita putin si apoi cred ca se culca... asa ca........... cine stie care dintre noi naste prima.....

lorena andreianucand am ajuns la spital al meu Dim facea mishtouri cu mine, ca eu eram verde albastra deja, nmishtouri de genul lasa mai Ralu ca dr va fi roman, vb cu el in limba ta, va injurati pe limba voastra, inteleg si eu hahahhaha, hai capul sus mai Ralu ca doar vb-iti azi, nu nasti azi.... Si uite asa a fost sa fie, cred ca e tona mea de noroc in joc, am un noroc de neam prost cum zice mama mea hahahah. De ce m-am razgandit? Am vazut o tanti pe culoar care era dupa cezariana a 3-a zi si era saraca varza, apoi mi-a mai spus si nea romanul o poveste de toata frumusetea, si ma gandesc ca daca tot vine mama mea aici,nu mai bine umbluu cu ea pe colo si pe dincolo, decat sa stau in pat? EEEEEEE eu am pitici multi in cap, sper sa nu se intample nimic pana la final si sa finalizam in apa totul, sa nu cumva sa ajung la taieri.......... hai ca nu mai dezvolt

Cu siguranta ca am sa povestesc nasterea cu lix de amnunt, si asa lui Crismir ii place cum povestesc eu....

NU mai raportez nimic dureros ca trebuie sa fiu barbata de acuma, nu ma mai plang canu mai am voie hahahahahaha

Am un chef de glume..... Asta ce o mai fi insemnand??????
pupici ca iar m-am lungit

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Mari74 imi pare tare rau sa aud ce ti s-a intamplat, dar la fel cum zic si fetele... nu trebuie sa-ti pierzi speranta ca totul va fi bine, si sa ramai optimista. Stiu ca pare un mesaj cam lipsit de nuanta, dar sa stii ca eu daca as fi in locul tau, as fi distrusa. iti urez numai bine, sanatate, atat tie, cat si Sofiei.

Mel si Adela - bafta fetelor!

Garo - multumesc pentru tot ce mi-ai zis.

Kittie - bine ai venit, se pare ca avem nasterile una langa alta... cum ai sa nasti?

Andreea, Doru si bebelina D.N. 29 septembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Bafta la toate fetele si sa fie un WE placut si fara peripetii!

Ieri am fost la doctor, caci imi fac niste teste saptamanale pentru bb, din cauza tensiunii mele. Si...surpriza, marti cand am fost la doctor, odorul meu era pozitionat cu capul in jos. Hihihi...ieri la eco, mi-au aratat ca si-a schimbat pozitia, este cu capul sus-sus sub coasta mea stanga. Ce-i drept am simtit eu niste tumbe in burta, dar nu ma gandeam ca si-a schimbat pozitia, plus ca ma loveste asa de tare in vezica acum. Programarea la cezariana este pe 15 octombrie, sper sa se mai roteasca si el pana atunci.

Mari74 fii pozitiva, iti urez numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Felicitari celor care au nascut si sa aiba bebelasi cuminti si mancaciosi!
Ce sa va zic ca nu mai tampenii mi se intampla. Saptamana asta am cam avut de umblat, pt ca bunicii mei din partea tatalui au fost pacaliti de niste escroci cu o suma destul de mare de bani si umblu cu ei pe la politie, declaratii, potrete robot si tot felul de porcarii.
Nu am apucat sa citesc ff atnet ce ati scris.
Mari va tin pumnii si ma rog pt sanatatea micutei Sofia. Va fi totul bine, aveti credinta.
Adela iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara si bebe sanatos.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 37
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mari74 mult curaj si multa bafta, o sa vezi ca totul se va rezolva. Noi suntem alaturi de tine

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput