Mamici de septembrie-octombrie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Tot uit sa va spun ca dr m-a reprogramat pt cezariana pe 24 sept.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 38
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 24 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

MARI felicitari pt fetita ta si imi pare sincer rau pt cele intamplate.II urez insanatosire grabnica iar tie recuperare usoara.Te asteptam cu vesti noi,si sper ca numai de bine.

ADELA iti tin pumnii,sper sa ai parte de o nastere usoara,un bebe super voinic,si o recuperare usoara.Cred ca esti ft emotionata si nu mai ai rabdare.Eu de pe acuma nu mai am stare.Si eu de abia astept sa o tin in brate,sa o pupacesc,sa-i dau papica, sa-i schimp pampersii,sa-i fac baita ......si cum ai zis tu sa-i vezi manutzele si piciorusele alea mici,scumpe si dragi.

Fetelor eu de ieri am niste arsuri groaznice la stomac.Am avut si inainte usoare arsuri dar astea i-si fac de cap deja.Mai am si senzatie de voma mai tot timpul.Am incercat cu suc de lamaie,suc natural,iaurturi,orez fiert,cartofi fierti,banane si cate cele............. dar nu tine
CE REMEDII STITI PT ARSURI DE STOMAC CA NU MAI LE SUPORT.stau toata ziua in pat ca o leguma fiarta.plzzzzzzz

Azi mi-am mai facut o tura de analize,urina si sange primesc rezultatele luni, sper sa fie totul bine.
M-am decis si eu cu epidurala, sper sa nu-mi faca bebika faza si sa se lase cu cezariana.

Va urez sarcina usoara,nasteri usoare si bebei sanatosi si voinici.Sa ne auzim cu bine.

Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
MARI,felicitari pt bebelina,si imi pare sincer rau de cele intamplate,dar cum toata lumea ti-a zis,fi tare si cu credinta ca totul se va termina cu bine!...offf,Doamne cred ca ce e in sufletul tau,nici nu vreau sa ma gandesc.,....bafta si sanatate multa si sa auzim vesti bune!
KITTIE,bine ai venit si sa ai o nastere usoara si sa fiti amndoi sanatosi!
RALUCULE,mei ,chiar imi era dor de tine,si ma gandeam ce s-o fi intamplat ca nu mai zici nimic?!....bine ca esti bine si ca te-ai razgandit cu cezariana,si eu zic ca taietura e taietura si tot mai bine e sa nasti normal,adica tot mai repede e refacerea....doctor roman,hmmmmmmmm,ce fain de tine,norocoas-o!
ADELA,vad ca esti tot aici,hai ca ma ti in suspans,si abia astept sa aud vesti bune si sa vad bebeii dragalasi!
Fetelor,eu ma plang de arsuri de vreo luna cred,dar rau asa de tot,adica nu mai stiu ce sa fac ca nu imi trece cu nimic,si cand mananc parca imi vine si sa vomit de usturime...abia astept sa treaca astea 5 saptamani,poate oi naste si eu totusi putin mai repede,ca nu mai rezist...dar nu vreau decat asa cu vreo doua mai repede...hahaha...sucite mai suntem noi gravidutele!
Sa vedeti ca noaptea trecuta am crezut ca mor...am vomitat tot ce am mancat si am facut si o diaree(scuzati) de mama mama,si m-am speriat, cu gandul la una din voi care vomitase de ajunsese cu contractii la spital...ma gandeam,na,asta imi trebuie acuma?!,dar a trecut si m-am linistit relativ repede...cred ca ceva nu i-a priit lui asta micul si de aia am vomat....bine ca am scapat si de data asta!

Hai ca va pup si sa aveti nasteri usoare cele care urmati zilele astea!

Mirela si bebele,35 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

felicitari noilor mamici si sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi.
fetelor da harnice mai sunteti la scris, trebuie sa lecturez tot din urma sa ma pun la punct.
in legatura cu arsurile si eu le am uneori puternice dar am descoperit ca pe mine ma ajuta laptele. de fiecare data cand ma arde mai tare imi pun un castronel cu cereale si lapte si mananc si sincer imi trece dupa putin timp, dar acum nu e regula sa aiba efect la toate, oricum merita incercat.
eu am observat ca in ultimele zile ma dor ochii si simt ca-mi mi se duc inauntru de tot. aveti careva dintre voi senzatia asta?
mai voiam sa va intreb voua ce analize va fac la doctor, caci din cate citesc cam toate stiti cum nasteti si mai ales cele care aveti cezariana, eu habar nu am cum e bebelul. la ultima vizita moasa mi-a spus ca ar fi cu capul in jos dupa cum m-a pipait ea pe burtica si i-a ascultat inima si atat. voua va mai fac si alte teste sau analize?
si spuneti-mi cele care aveti experienta: primul bebe mai ales daca o sa fie baiat se naste la termen sau mai tarziu?
teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Mari74 sincer imi pare rau ca treci prin asa ceva dar sa ne rugamla maica Maria ;Puterea lui Dumnezeu e mare si iubirea lui pentru noi e nemarginita.Roaga-te din toata inima!Sa dea Domnu sa se faca bine bebita ta si sa vina acasa langa mami a ei unde-i este locu.Multi si urari de bine si de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

KITTIE bun venit printre noi!

Amoodia din cate am auzit de la babe si mi-a confirmat si medicul, baietii sunt mai puturosi. Si eu tot baietel o sa am si mi-a spus dr. ca nu o sa vina inainte de termen, tocmai de aceea m-a programat la cezariana pe 6 oct. (ramane de vazut).

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici!!!! Sa fie cuminti si mancaciosi bebeii, iar voua, refacere usoara.
La burtici, le tin pumnii, nastere usoara, indiferent de varianta aleasa, nu-i usor... dar ce urmeaza este minunat.
Va informam ca bebe Rares a facut o iritatie de la Pampersi, care a si trecut... cu ce credeti cu Garmastan.Fetelor, vi-l recomand din tot sufletul, a facut minuni. Rares doarme super bine ziua, iar noaptea, de-abia atipeste un pic intre alaptari, schimbat etc.
Mihaela,Anne, voi cum faceti cu mesele, in special cele de noapte? Le dati ceai noaptea? Al meu este tare fomist si nu accepta nici o pauza.
Si vreau sa va mai intereb ceva... voi le faceti masaj cu ulei la bebei. Moasa noastra asa vrea sa ii faca, si tipa micul de el...Mie nu mi se pare chiar OK, asa ca sistam procedeul.

si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
M-am plimbat putin de dimieata, acum frec menta prin casa.

Am terminat azi bagajul de spital, inclusiv al bebelinei. Desi al ei nu il iau din prima zi cu mine, ci o sa-l aduca Dani cand vine la mine, probabil in primele 2 zile nu o sa am nevoie de nimic pt ea. Zic si eu...

Azi-noapte la 4,30 mancam lapte cu cereale, apropo Teo, este prima data de cand ma stiu eu cand ma scol sa mananc noaptea. Am mancat si am adormit repede-repede si am dormit pana pe la 7,30.

Mel parca tu spuneai ca te duci des la toaleta apropo de treaba mare! Mie la fel mi se intampla, dupa ce manac la maxim 2 ore trebuie sa ma duc la toaleta si asta e poveste de 4,5 zile. Am crezut ca si tine ca am facut o indigestie, dar... MA gandesc ca bebe a coborat destul de jos si apasa pe colon, alta explicatie nu gasesc. Oricum e tare neplacut, nici nu imi vine sa plec din casa.

Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 38
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 24 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Salutare,

Eu am vorbit astazi cu doctorul cu care urmeaza sa nasc si ii spun ca vreau cezariana iar el imi spune "mai vedem, mai vorbim, ne vedem la spital".....si eu aproape tremuram la telefon. Deci nici in ceasul al 12-lea nu stiu cum voi naste. Si bebelina mea coboara si coboara si imi trimite impulsuri dureroase in col si vagin. Cred ca saptamana viitoare se va intampla si la noi minunea, asa simt eu.

Va doresc nastere usoara si bb-i sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liaT spune:

Buna fetelor,
Mari,felicitari pt bebelina si sa nu iti pierzi niciodata speranta ca va fi bine
KITTIE,bine ai venit si sa ai parte de o nastere usoara- ca si noi toate celelalte de altfel
Dupa cum v-am scris vineri a revenit si doctorul nostru din concediu( care nu se mai termina)- am facut si eco , Bb e cu capul in jos, e super bine dezvoltat pt saptamana 36-37 si se pare ca in urmatoarele 3 saptamani nu ar trebui sa se intample nimic, asa ca trebuie sa stau "cuminte" - vai dar ce mult mai e pana atunci !!!!!- dar mai am un mic stres - analizele pe care trebuie sa ma duc luni sa le fac ( urina si sangele si acre ar trebui sa iasa ff bine
Adela si Elena in legatura cu arsurile , eu una le calmez cu 1-2 cani de lapte, si are efect pe termen lung, ma ales ca ma trezec dimineata cu arsuri la stomac.
Ultimele zile au fost foarte agitate- puiul meu nu prea mai are program de somn si loveste intruna cu manutzele si piciorusele
Va pup pe toate si ...fara evenimente neprevazute saptamana care vine

Liana - DPN 10 OCT.

Liana - DPN 10 OCT.

Mergi la inceput