Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 13

Miche spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Miche,cam ce inseamna "mai multe"?
2-3 hainute sau mult mai multe?
Jasmine31 saptamani
pai 2-3 e tot la bucata. inseamna vreo 300.000 lei (sau mai putin ) si nu merita sa faci drumul pana acolo..
Eu am postat lpozele la hainutele pe care le-am cumparat , pe toate odata , si totalul a fost cam 1.600.000 lei. Toate au calitate f buna , bumbac 100% , nu e nimic din plastic sau amestec (poate un pic pledul..)
Si am avut de unde alege...
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

danette spune:
Referitor la curatarea sfarcurilor si formatul acestora, try are mare dreptate... eu am incercat pe "pielea mea" si asa e cum zice ea... te iriti inutil!
Am avut dupa o incercare de asta asa niste usturimi... ca mi-am cumparat Garmastanul mai repede... ca nu mai stiam ce sa fac.
Cum stati cu vergeturile??
Eu inca sunt ok, chiar daca am ajuns deja le 100 cm in asa zisa talie...
Am pus o poza cu cosuletul lui Iris. M-am gandit ca patutul e prea mare pt. cat de micuta o sa fie ea... si cosuletul asta o sa-i fie bun pana pe la 5-6 luni.
Sper sa va placa... mi-e mie tare drag. Deja mi-o imaginez pe micuta stand acolo...
poza e la http://community.webshots.com/user/zonzo101, albumul Bebe
Dana - sapt.30
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

bits spune:
DANA e foarte frumos cosuletul,am sa-i fac si eu poza la al meu sa vezi cum sunt pe aici.sa stii ca multi bebei nu se simt confortabil in patut pt ca e prea mare tinand cont ca au stat inghesuiti timp de 9 luni in burtica.marea majoritate a prietenelor mele au folosit cosuletele mult timp.
TRY am dureri de muschi in interiorul coapselor,mai precis langa pitpalac sa-i spun asa,dar in nici un caz nu ma dor labiile.nu stiu ce-o fi?
octy 34 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

elilenus spune:
E careva dintre voi in situatia de a nu avea sentimente materne dezvoltate pentru copilul din burta? E careva dintre voi care e frustrata datorita schimbarilor trupului, datorita faptului ca nu se mai recunoaste si nu se mai suporta deformata? Sau sunt singura...un monstru insensibil?

daniela_sb spune:
danette, e foarte frumos cosuletul lui Iris. Si eu vreu sa cumpar un cosulet pentru bebe. Si eu am trecut de frumoasa cifra 100 in talie... vergeturile chiar daca or fi, eu nu le-am vazut. Imi mai fac burtica cu crema si cred ca nu o sa fie mare lucru...
Dupa cum vezi, elilenus, fiecare isi mai face griji referitoare la "silueta", mai avem si cate o depresie... Calmeaza-te si o sa-ti dai seama cat de importanta e mogaldeata care creste in burtica ta, ce fericita esti la fiecare miscare...
30+ saptamani, DPN 21 Nov

Jasmine spune:
Am auzit ca la Niro si Dragonul Rosu trebuie sa te duci la prima ora.Da' ce inseamna la prima ora?Ca doar n-o sa ma duc la ora 6 dimineata,nu?
Cam pana pe la cat e deschis acolo,stie cineva?Poate Miche?
Jasmine 31 saptamani

daniela_sb spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Am auzit ca la Niro si Dragonul Rosu trebuie sa te duci la prima ora.Da' ce inseamna la prima ora?Ca doar n-o sa ma duc la ora 6 dimineata,nu?
Cam pana pe la cat e deschis acolo,stie cineva?Poate Miche?
Din cate am citit eu (de la Miche), parca aia isi aduna lucrurile sa plece pe la 1...
30+ saptamani, DPN 21 Nov

Miche spune:
Danette , e foarte frumos cosuletul... si aproape m-ai facut sa ma gandesc si eu la unul.. Numai ca nu cred ca se potriveste la baietei..
Stii , as vrea ca baiatul meu sa fie asa, mai "barbat"
Elienus, cate saptamani ai? Sa stii ca si eu am trecut prin starile astea, si gandeam ca sunt un monstru... Desi 10 ani mi-am dorit copil, iar cand in sfarsit sotul meu a fost de acord...am fost tare speriata. Nici nu ma puteam uita la bb mici din parc.
Dar acum mi-e tare drag de el cand face antrenamente in burta.
Jasmine , cred ca pe la ora 10.30-11 e perfect daca mergi
Acolo se inchide in jurul orelor 12-13.
Se deschide f devreme la 6.30-7 dar atunci e nebunie mare si te enervezi
Sotul meu mi-a promis ca daca ma simt bine , marti vom merge acolo.
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Siminna spune:
Miche
tu pina acum ai fost la consulatii in spital? la ce dr esti? eu sint la Georgeta Badea. Ieri am fost pentru prima oara in spital si mi s-a parut un adevarat labirint... si m-a apucat o frica teribila, pina la lacrimi.
Nu stiu cum o sa mai suport atita timp si crec ca atunci cind or sa ma apuce durerile o sa mor de atac de panica, fetelor. Vaz ca voi nu simtiti asa.....sinteti foarte relaxate. Dar eu sint la primul bebe.......mi-e groaazaa.
siminna33 spt

misticgirl spune:
Buna ziua tuturor burticilor!
Iata-ma revenita printre voi dupa o lunga absenta. Din pacate am trecut printr-un moment nefericit in data de 20 august: dragul meu bunic s-a stins din viata, total neasteptat.Decesul ne-a luat prin surprindere pe toti,dar asta e viata. Nu am avut puterea sa ma duc sa-l vad mort pe bunicul meu si nici la inmormantare.Mi-a fost teama ca ma va afecta mult prea mult si bebe ar avea de suferit. Am fost trista,inca mi-e dor de el,dar viata merge inainte.
M-am mutat de unde stateam eu,si desi este un apartament inchiriat,vreau sa va spun ca ma simt extrem de bine acolo.Apartamentul l-am inchiriat nemobilat,asa ca am folosit mobila mea pt ca aveam totul nou.Mi-am mai cumparat un pat de mijloc cu saltea. Acum mai avem de cumparat patutul lui bebe si un dulapior cu sertare pt hainutele lui bebe.
Starea mea fizica si psihica este f. buna,poate si pt ca in sfarsit am scapat de locuitul cu socrii (oh,ce bine!!!!).
Bebe misca des si puternic, in burta mea sunt adevarate meciuri de box . Ce fericita sunt cand il simt miscandu-se.
Am luat 9 kg in greutate si nu prea mai am haine care sa ma incapa.Am 53kg, fetelor! Cat de curand o sa fiu nevoita sa-mi cumpar haine,ca oricum nu am de iarna decat o salopeta de blugi.
In curand o sa postez si eu poze de vara asta,dar mai intai trebuie sa le scanez.
Va pup si mai vorbim curand !
Claudia 29 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur