Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 14

daniela_sb spune:
Buna, claudia. Intr-adevar nu te-am mai vazut de multa vreme. Imi pare rau pentru pierderea ta. Dar asa e: asta e viata.
Felicitari pentru apartament! Si sa te simti la fel de bine si de acum inainte cu
zglobiu in burtica.
30+ saptamani, DPN 21 Nov

daniela_sb spune:
quote:
Originally posted by bits
gata am pus si eu poze la cosulet!
E dragut foc. Si practic pe deasupra, il mai poti lua si pe afara pe bebe cu el.

bits spune:
da DANIELA il pot lua afara de aceea nu am sa cumpar carut de acum,in plus aici nu se gasesc carucioare tip landou,sunt numai sport si se folosesc de la 2 luni.
CLAUDIA condoliante!dar ai sa vezi ca peste putin timp bebe iti va aduce cea mai frumoasa raza de soare in viata si nu ai sa-ti mai amintesti de dureri,doar de partile bune ale vietii.
octy 34 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

misticgirl spune:
Multumesc,Daniela! Numai bine si tie si lui bebe.
Fetelor,va doresc weekend placut daca nu mai vb pana luni.Sa aveti grija de voi si de bebelusi!
Have fun!
Claudia 29 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Miche spune:
Foarte frumos si cosuletul tau, Bits!!
Siminna , eu nu am mers deloc la spital la control. Mergeam inainte cand eram la Gratilea Draghici dar nu mi-a placut deloc consultul in sala aia de urgente... Acum merg la Centrul Medical Unirea, cu programare, e f curat si sunt tratata cu respect si atentie , la doctorita Corina Grigoriu, care este o adevarata femeie-doctor! Am multa incredere in ea si o iubesc!!!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Ele spune:
Siminna, si eu sunt la fel de speriata ca si tine si tot la primul bebe. Speriatura o am mai mault dupa ce am vazut prin spital luni si marti. Daca cauti in paginele anterioare o sa vezi ca am mai povestit pe acolo cate ceva. Mi-e teama de tot chiar daca am vorbit cu doctorul si am hotarat :cezariana. Nu stiu exact cum se procedeaza (am uitat sa-l intreb pe doctor), adica astepti sa vina momentul cu dureri cu tot si pe urma intri in operatie sau pur si simplu esti programata in ziua de, ora de si totul merge struna. Fetelor daca stiti mai mult va rog, da-ti niste detalii.
Teama de nastere am avut-o inca de la inceput iar acuma ca se apropie momentul din ce in ce mai tare. Singurul lucru care pot sa-l fac este sa nu ma gandesc prea mult la asta. Vad ca reusesc sa ma controlez destul de bine si daca ajung cu gandul la nastere, trec repede peste si ma gandesc la mogaldeata care o sa o am in brate dupa..
Elena, 33sapt, DPN-5nov

daniela_sb spune:
Ele, daca ati hotarat cezariana, mai ramane doar sa stabiliti data (pentru cezariana se face programare) si modul de anestezie: totala sau (am auzit ca e mai bine daca ti-e frica de totala) epidurala, asa nemaifiind nevoita sa astepti sa-l vezi pe bebe pana te trezesti. Mai este parca si alt fel de anestezie locala dar nu mai stiu... oricum o sa-ti spuna medicul.

bits spune:
mai fetelor da ce frica va e de nastere!eu am alte frici:1.oare am sa stiu sa-l ingrijesc pe bebe? 2.am sa-l pot supraveghea tot timpul(sa nu se asfixieze)?pt asta ne-am luat si baby monitor,dar nu ma lasa inima sa ma incred in el.
octy 34 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

Ele spune:
Bits, le luam in ordine cronologica toate temerile. Pana acuma ne-a fost teama de avorturi, boli si tot ce poate aparea pana la 7 luni. De acuma ne e teama de nastere prematura cu tot ce implica nasterea, iar dupa de cresterea si educarea copilului. Cateodata ma gandesc la mamicile alea mai "indiferente" (nu am gasit alt termen ) ca ele nu si-au mai facut griji din orice poate aparea. Dar noi in era asta a informatiei citim tot ce prindem la subiect si rele si bune si gandul nostru zboara fara sa vrem si la lucruri urate.
Acuma depinde de fiecare cum sta cu optimismul. Eu m-am incurajat tot timpul sarcinii ( si am avut ceva probleme, am fost internata de vreo 5 ori) doar asa: daca D-zeu a dat acest copil insemna ca totul o sa se termine cu bine.
Elena, 33sapt, DPN-5nov