Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Neata Burtici!

TRY, OOOOOOOOOOOO!!!!!!!... Te asteapta omul dar cand vii... vii cu artileria... Ce mai mesaj... Multumesc de raspuns... Eu oricum m-am linistit cand am vazut ca nu sunt singura cu aceste dureri...

BITS, mie n-avea cum sa-mi treaca prin cap sa compar acele dureri cu durerea dupa incercarea de shpagat deoarece la mine shpagatul nu e o problema. Il fac la orice varsta, la orice ora, fara nici o incalzire... Si pentru ca nu mai incercasem de mult (1 an cred...) l-am facut inainte de a scrie mesajul ca sa fiu sigura ca nu vorbesc prostii... A mers ... Fara dureri .... si cu burtica...

Pt toate burticile : va doresc o zi f buna, sa aveti grija de voi si de burtici...

Felis, 27 sapt(28 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Olga felicitari pentru casa.

Roxanel, sarcina usoara.

Multumesc pentru sprijin burtici, ati reusit sa ma linistiti.

Mariutza a inceput gradinita de luni, 13.09, ea e invatata in colectivitate si totusi de 2 zile plinge ca nu ii place la gradi. Sper sa treaca repede starea asta caci ma da peste cap, ma doare sufletul sa o vad plingind.

Bobita, 25 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata !

Olga, felicitari pentru casa, ma bucur tare mult pentru tine!

Roxanel, bine ai venit , iata, incap sa apara numai fetite.

Bobita, deci se pare ca tot fetita ai, asta inseamna ca ai scapat de grija cumpararii hainutelor pentru o lunga perioada de timp. Sa fiti sanatoase amandoua si stai linistita ca o se se rezolve si problema cu cordonul.
Si mie mi se rupe sufletul de Bianca la gradinita, dar ieri a fost ceva mai bine, pana pe la 11 si ceva nu a mai plans deloc, a mancat cu copii, s-a jucat, eu zic ca merge spre bine si o sa se obisnuiasca.E drept ca la 12 cand am mers s-o iau se jelea pe acolo si mi-a fost o mila de ea... Voi daca aveti si experienta, probabil o sa fie si mai bine.

Altfel, noi suntem ceva mai bine, m-am hotarat sa nu mai bag in seama contractiile atatat timp cat nu ma doare nimic, am vorbit si cu dr. ieri si mi-a zis ca nu avem ce le face , doar sa iau tratamentul in continuare si atat.

Roxana- saptamana 33

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Ce de burtici de noiembrie.........
Cineva de la Municipal?

siminna 33 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata, mamici cu burtici!
Ce mai faceti? Ca noi suntem atat de somnorosi cu vremea asta, ca si din picioruse dam mai rar...
Roaxanel, bine ati venit amandoua! Nastere usoara si o fetita scumpa si sanatoasa!
trezireeeeea! pentru cei ca noi!!!!!!!!

30+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata tuturor!
Roserb, contractii nedureroase eu am de prin luna a 4-a. Eu zic ca nu sunt contractii dar doctorul zice ca da, si ma indoapa cu No-Spa si Diazepam. De duminica de cand am crezut ca mi s-a rupt apa, am renuntat de tot la pastile. Nu am reusit sa cronomotrez sau sa imi dau seama la cat timp as avea aceste contractii, cert este ca in afara de intarirea burtii (sau a uterului-nu imi dau seama) nu simt nimik, decat burtica tensionata. Acuma nu ma gandesc decat sa mai treaca cateva saptamani si sa ne apropiem mai mult de termen, sa creasca mare fetitza.
daniela_sb, eu sunt din Galati si imi inchipui ca e cu totul altfel decat in Bucuresti. Singurul lucru incurajator este ca am un doctor bun( toata lumea mi l-a recomandat) si sper ca atunci cand o sa vina momentul sa nu intru pe mana tuturor asistentelor despre care am vorbit ieri.

Elena, 33sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Adriana,nu-ti mai face probleme ca o sa fii nu stiu cum la nunta.O sa fii o frumoasa,ca o mamica in devenire.

Roxanel,bine ai venit printre noi.Se mai echilibreaza balanta fete-baietzi.

Felis,eu stiam ca iti trebuie o hartie de la primul medic de familie cum ca te scoate de pe lista ei,ca sa te poti inscrie la alt medic.M-a luat groaza cand am citit de tipa cu tripletii.O fi frumos sa faci 3 copii,dar cred ca s-a chinuit cam mult saraca.Sa ti se dubleze greutatea in cateva luni....si sa stai numai in pat....Dumnezeule!Sper ca macar dupa nastere va avea ceva ajutor cu copiii,ca de una singura nu vad cum ar putea sa faca fata.

Felis,ce e cu curajul asta pe tine?Sa nasti fara anestezie?Te cred ca a fost bine la fetele alea (stiu si eu pe cineva care a nascut normal la 39 de ani) dar asta nu ne spune nimic.Fiecare cu organismul si cu bafta ei,nu?

Si eu m-am intrebat unde e TRY,ca n-am mai "vazut-o" pe-aici.Da' si cand a aparut.....

Diana2004,care va sa zica asta inseamna "repletie incompleta"!!!Pai ce mare lucru?Chiar trebuie Iosup sa scrie asta la eco?Te gandesti ca e cine stie ce chestie nasoala...mai ales ca nu-ti da nici o explicatie.

Si eu am ceva contractii,nu multe.Cateva in fiecare zi,majoritatea nedureroase.Cateodata ma si doare,dar nu dureaza mult.Ca manifestare sunt asa cum le descrie TRY.N-am luat No-Spa,nu mi se pare ca e cazul.

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna fetelor!
Vad nume noi...
Bun venit la toate si sarcini usoare ara col scurtat!!!!
Siminna , suntem cateva la municipal.... O sa vezi dupa semnatura.
Ele sa stii ca si pe mine ma indoapa cu diazepam si no-spa... Ba chiar fac si injectii in cu no-spa..
Si supozitoare. Si stii cum sunt dupa asta?

Bobita , am vazut ca te plangeai de preturile de pe la Niro...
Eu am cumparat di Dragonul Rosu, dr smecheeria e sa cumeri mai multe..ca vanzatoarele sunt hoate si-ti pun ele adaosul lor!
Am scris eu undeva exact cum trebuie sa procedezi..
Daca vrei , te anunt cand merg eu , saptamana viitoare , sper daca o sa ma simt mai bine , si ne vedem acolo.

Try , esti o fericita ca n-ai contractii dureroase!!!!!

Felis, chiar asa , si spagatul il faci acum insarcinata... Hmmmmm , sot model ai, soacra la fel , faci si spagatul.....
Ce nu ai sau nu faci????////
Tine-o tot asa!

Raluca , tu pe unde esti??? tot cu zugravii????

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Miche
[Bobita [/red], am vazut ca te plangeai de preturile de pe la Niro...
Eu am cumparat di Dragonul Rosu, dr smecheeria e sa cumeri mai multe..ca vanzatoarele sunt hoate si-ti pun ele adaosul lor!
Am scris eu undeva exact cum trebuie sa procedezi..

Miche,cam ce inseamna "mai multe"?
2-3 hainute sau mult mai multe?

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neata la burtici si bebei din burtici!
observ ca starea de spirit a fost un piculet tensionata pe aici (coluri scurtate, dureri de burtica,...etc)...de! ne apropiem de momentul Z..sau X sau cum vreti voi ..De acum inainte cred ca vom fi din ce in ce mai mult emotionate si tensionate..

fetele care vor sa faca anestezie generala ...Din propie experienta (am facut la operatia de apendicita) va spun ca nu e rau..Desigur ca veti avea ceva emotii inainte dar pe urma adormiti si gata ...Si nu va mai ganditi la prostii de genul "daca nu ma mai trezesc..." . In cazul meu a fost mai nasol dupa...dar trece si asta ...
Partea amuzanta in toata povestea este ca eu ,cand inca eram sub efectul anesteziei, dupa operatie, am tot vorbit si povestit...Ce am spus nici pana in ziua de azi nu stiu, ca mama si asistenta nu mi-au zis. Dar va dati seama ca am spus numai tampenii (de! ce putea sa fie in mintea unei adolescente de 18 ani)..Am facut operatia numai cu medicul chirurg (de alftel prieten de familie) si cu o asistenta. Era 31 decembrie la ora 1 dupa-amiaza si toata lumea plecase din spital si se pregatea de revelion (era un spital de provincie, nu foarte mare). Operatia a fost ceva foarte spontan : cu 2 zile inainte simtisem o durere usoara in zona apendicului dar n-am dat importanta ! pe 31 dec. m-am trezit eu ca ma enerveaza durerea si m-am dus la medicul chirurg si dupa palpare m-a trimis sa fac o analiza pe loc si concluzia a fost : "mai bine te operez acum decat sa te operez pe 2 ianuarie cand inca o sa am sampanie in cap" . Si asa si-a petrecut revelionul toata familia mea in mod inedit: cu mine la spital..Ca eram numai noi si 2-3 boschetari care nu aveau unde se se duca...
Am mai facut o operatie la mana cu anestezie locala ...si tare nasol a fost sa aud zgomot de foarfeca..etc...Avantajul anesteziei locale : am putut sa merg la cateva ore dupa operatie singura pe picioarele mele..
daca ar fi sa aleg intre o anestezie locala si una generala as alege pe cea generala (cu toate ca te simti rau dupa) dar macar nu as mai auzi si nu as fi constienta de ce se intampla in jurul meu...
In cazul unei cezariene ,la anestezie locala, avantajul ar fi , ca il vezi pe bebe imediat cum il scoate...Concluzia mea este ca depinde de fiecare ce si cum poate sa suporte...Fiecare caz are avantaje si dezavantaje...

cu David, 28 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput