Mamici de mai-iunie 2005
Raspunsuri - Pagina 9
adrianafedorca spune:
florentina tu in cate saptamani esti? eu imi aduc aminte ca pe la 5 saptamani spre 6 au inceput vizitele la toaleta , tot asa din ora-n ora, si noapte ma trezeam era nasol , acum sunt in 9 saptamani si au mai trecut , cel putin nu mai mai trezesc noaptea iar ziua fac normal, dar eu asa am citit pe internet ca uterul se mareste si apasa pe vezica si de aia mergem asa des la toaleta , dar asta nu inseamna ca poate nu ai racit , ar fi bine sa mergi la un dr .
ADy
sinzi_ana spune:
Eu sunt mamica de 19 luni si azi am aflat ca voi fi nasica de mai -iunie 2005!!!
Ca o nasa, cum e si primul nostru fin/fina, mai trag si eu cu ochiul la voi, mai aflu informatii si ma alimentez cu sfaturi pentru viitoarea mamica, fina mea!!!
Sinzi
si David
Poze cu David la 19luni
Florentina G spune:
Buna Adriana! Am intrat in saptamana a sasea, inca nu vad nici o schimbare, insa m-am mai linistit un pic pentru ca nu am nici un simptom de raceala sau , mai rau, cistita. Oricum o sa merg la doctor marti. Sunt tare nerabdatoare sa aflu mai multe detalii legate de sarcina mea.
Nicoleta, bine ai venit printre noi! Cand ai avut UM?
Tina G
Androix spune:
Fetele, din doua una: ori am greturi de la sarcina ori niste oua fierte nu mi-au cazut bine. Cert este ca aseara am facut cunostinata cu niste greturi insuportabile, am dat la boboci dupa care am incercat sa dorm ca sa nu dau iar la boboci...
Din aceasta pricina sunt tare amarita. Trebuie neaparat sa-mi gasesc metoda prin care sa inving greturile.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
gusta spune:
Buna la mamici si pupice la burtici.Eu am venit la raport greturile au devenit insuportabile nici nu stiu cum inca nu dau la boboci,sper sa traca ca e tare naspa,dureri mai am dar nu prea multe.In timpul zilei as dormi dar noaptea am insomnie.Bebele asta isi face de cap cu mine.Dar asta e am sa rezist si sper ca totul sa fie bine pana la sfarsit.
marilena
roxit spune:
quote:
Originally posted by Androix
Sorinaimi pare rau. Totusi Cornelia te-a intrebat la aspirante daca esti sigura. Ai vazut ce a patit ea, poate-poate, cine stie?
Fetelor, mie inca nu mi-e rau, slava Domnului, dar nu este timpul trecut avand in vedere ca eu abia am implinit 5 saptamani. Mari, credeam ca numai eu sunt "foamea-n gat"...Da macar eu nu iau vitamine in afara de acid folic.Si eu m-am ingrasat si in ritmul asta nu imi fac griji, suta nu e departe
Pai ce ma fac eu fetelor, ca deja nu prea mai am pantaloni care sa nu ma stranga...
Cred ca trebuie sa ies la cumparaturi.
Diseara ajung si eu in sfarsit la medic, nu mai merg la rezidenta mea ci merg la Tutunaru la Elias si abia astept.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Cum a fost la Tutunaru de la Elias ? Eu sunt o pacienta a dansului noua si am auzit numai de bine despre el.
Felicitari pentru bb si sarcina usoara !
Roxana Tudor
alina constantin spune:
Roxi, vezi ca a scris Androix in pag. 3 daca nu ma insel. Eu sunt de vreo luna pacienta lui si sunt multumita, am auzit numai lucruri bune despre el. Mie mi se pare mai mult decat ok. Eu trebuie sa fac histerescopie in timpul careia trebuie rezolvat chirurgical si uterul meu septat (din cauza caruia am pierdut o sarcina) si sunt putin dezamagita ca el nu face in spital.... m-a trimis la Marinescu la Giulesti... si eu n-am auzit lucruri prea grozave despre Marinescu, cu toate ca Tutunaru m-a asigurat ca este cel mai bun pt. ceea ce am eu nevoie.
Am inteles ca dr. Tutunaru nu are nimic impotriva ca tatii sa asiste la nastere, fie cezariana sau nastere naturala, asa ca daca al tau sot vrea, se poate...
Sarcina usoara si numai bine!
corail spune:
Buna fetelor,
la mine programul de dimineata incepe cu greturi, dupa ce ma dau jos din pat si ma duc sa ma spal pe dinti, nu trece mult si vin
.
Iar in timpul zilei daca nu mananc, am tot timpul senzatia de voma!
Dar trebuie sa fim optimiste!

Anca si
Bianca