Mamici de mai-iunie 2005

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

buna burticilor,

doresc sa ma alatur si eu grupului de mamici de mai-iunie 2005.
Am UM 08 august si am fost pana acum doar la medicul de familie care mi-a dat deja o serie de analize.
saptamana viitoare voi merge pentru prima data la ginecolog si sper sa fie totul bine.
de 2 zile au inceput greturile, dar deocamdata sunt suportabile.
am insa o stare de rau generala, mai ales in timpul serviciului, probabil pentru ca stau foarte mult pe scaun si nu prea fac miscare.

va urez tuturor numai bine

eus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Bine ai venit Simona printre burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bine ai venit, Simona!
Mai fetelor, mie mi-e rau pe la sfarsitul zilei. Aseara cand am ajuns acasa am desfacut un cremoso dar era sa-l cu bolta numai dupa prima inghititura. Dar oricum greata mi-a trecut tot cu mancare. Nu cu acrituri ci cu un sandvis asa cum imi place mie cu de toate Ii multumesc lui Dumnezeu pana acum greturile sunt suportabile si usor de contracarat. Sa vedem ce-o veni! Doamne ajuta!
In schimb am alta problema: blugii mei care imi erau normali acum ma strang din cauza ca sunt balonata. Cine ma aude zice ca m-am tampit de tot cu sarcina asta, ca e imposibil sa-mi fi crescut deja burta, ca m-am ingrasat ca mananc ca sparta etc Dar nu m-am ingrasat, in schimb sunt balonata mai tot timpul si cred ca si volumul marit al uterului are ceva de-a face cu asta. Ma rog, ideea este ca imi trebuie neaparat o pereche de pantaloni mai larguti, si niste pantofi mai comozi, fara toc. Ideea este ca mine plecand la o nunta in afara Bucurestiului singura zi in care pot merge la cumparaturi ar fi azi... Dar eu termin programul la 7, ce magazin mai gasesc eu deschis la ora aia? Cred ca pana la urma ma voi duce acum in pauza de masa, fug si eu putin de la birou... Va zic mai in colo ce am facut.
Pupici

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna la noile venite .am crezut ca numai la mine e problema ca nu ma mai incap hainele dar vad ca mai e cineva in situatia asta si ma bucur.Eu saptamana viitoare am sa fiu in tara si cred ca am sa ii cumpar o salopeta de blugi ca sa o pot purta mai tot timpul cred ca este cea mai practica.Astept opinii de la voi cam cu ce o sa va imbracati ca poate imi fac si eu o idee.
va pup dulce
ps greturile sunt tari de totdar asta e
marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai sa va spun ce am facut: nu am facut nimic! In afara de un puloveras frumos cu fermoar in fata si lung asa trei sferturi nu am gasit nimic din ce ma interesa. Salopeta ma batea si pe mine gandul sa-mi iau dar ce ma fac ca daca vin asa imbracata la munca se prinde toata lumea ca sunt cu burtica, iar eu inca nu am anuntat nimic aici si nici nu am de gand sa fac asta pana peste fro luna doua in colo... Deci ce ma fac? Nici sa dau un milion jumate pe o pereche de pantaloni de pe la Rococo sau mai stiu eu pe unde fac haine speciale de gravidutze... Din punctul asta de vedere sunt cam amarata, iar lucrurile se vor nasoli cand incepe iarna si gerul, ma rog pana atunci sa zicem ca o dau pe salopeta. E hai ca nu e chiar asa nasol. Om trai si om vedea. Ma minunez si eu singura cum trec asa de la o stare la alta... cocteil de hormoni...

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Eu mi-m cumparat niste pantaloni negri elastici , cu dunga, am dat 280.000 lei pe ei si 4 bluze cu maneca lunga diverse culori lungi pana peste fund cu nasturi in fata si pe dedesubt port bluze de vara cu maneca scurta, asa ca m-am aranjat pentru toamna asta, sa vedem la iarna cum ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

LA mine nici nu se pune problema de salopeta, blugi etc. La birou merg in costum, camasi etc. Deocamdata merg in hainele mele normale, desi eu sunt groaznic de balonata de la pranz incolo. Iar pt perioada cu burtica propriu-zisa mai am hainele mele de la sarcina trecuta si mi le trimite si sora-mea pe ale ei, ca a nascut in iunie. Dar perioada asta incerta (pana prin luna a 5-a) se rezolva in general cu lucruri mai elastice sau fermoare de la pantaloni/fuste desfacute pe sub camasa Eu asa am facut pana pe la 20 si ceva de saptamani si a mers f bine. Adevarul este ca eu nu am avut nici macar la sfarsit burta prea mare. Lumea ma intreba daca sunt in luna a 7-a si eu le ziceam ca mi-a trecut deja termenul. Si Alina a avut 3,450 Kg, deci n-a fost neaparat mica. Probabil a ajutat ceva si tonusul muscular.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Fetelor, este normal sa merg la toaleta aproape din ora in ora? Tare mi-e frica sa nu fi racit la burtica! Am mers duminica la un botez si imi cam inghetasera picioarele, mi-a fost cam frig. Stiu ca asta ar fi unul din simptomele sarcinii, dar la mine parca este prea des!
Va pup pe toate!

Tina G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine v-am gasit!

Imi fac si eu curaj sa va scriu ca toate ca v-am urmarit cu sufletul la gura de la prima postare.

Pe scurt, povestea mea: am o fetita de 1 an si trei luni, in ianuarie am pierdut o sarcina care ma luase total pe nepregatite, dar dupa care am suferit f. mult si am inceput sa imi doresc din nou un bb. Avand in vedere ca pt. Maria ne-au trebuit 3 ani, acum ma simt f. norocoasa ca s-a intamplat asa de repede.

Pana acum nu am putut sa ma bucur. Am crezut de trei ori ca am pierdut sarcina. Dar acum vin de la dr. (e a 5-a eco pe care o fac!) si totul este ok. Bb are 7 sapt si 2 zile (zice ecograful), 1 cm si activitate cardiaca. Am vazut si eu cum pulsa inimioara. Si la controlul de acum o saptamana i-am auzit inimioara, dar pe atunci inca sangeram.

Greturi am de o saptamana, mai ales dupa amiaza (pana atunci eram disperata ca nu am simptome de sarcina). As manca tot timpul cu toate ca mi se face rau de la toate mirosurile. Cat timp mananc e bine, cand ma opresc e jale... Din experienta trecuta, o sa ma tina greturile pana pe la 5-6 luni. Dar poate de data asta mai mult noroc.
Si eu sunt balonata si abia mai incap in pantaloni. Sper sa nu creasca burtica asa de repede, ca nu pot sa anunt inca la serviciu. M-am ingrasat deja 2 kg, dar cred si eu...la cat mananc.

Nu stiu cat de coerenta am fost, dar voi ma intelegeti. Sunt cu capul in nori in momentul asta.

A, am uitat, UM: 6 august si DPN 12 mai (era 13, dar mi-am permis sa-l modific.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Florentina,inseamna ca ai racit,sa ai grija,ar trebui sa mergi la medic sa nu faci cumva o cistita..Doamne fereste!.Sau bei multa apa??..
Gusta eu am de data trecuta pantaloni elastici si ma descurc bine cu ei,am si o pereche de jeansi de gravide.Nu mi-am cumparat salopeta caci am impresia ca voi arata ca un balon.

Anca siBianca

Mergi la inceput