Mamici de mai-iunie 2005
Raspunsuri - Pagina 10
sirod spune:
O saptamina fara greturi va urez burticutze!
ma inscriu si eu cu drag in club, astept bb2 in mai 2005, DPN:12.05.2005.
Urarea vine din inima, sa stiti, eu nu mai stiu ce sa fac, am non-stop senzatie de foame si mirosurile(uneori si design-ul) nu ma lasa sa maninca, asa ca mere-mere-mere-o banana-mmere-mere...o inghetata...'crontzanele'...-si ca cina:mere!![]()
aseara am avut pofta de cartofi la cuptor, i-am aranjat frumos in tava, cu mirodenii, legume, ce mai, aratau de expozitie...si cind au fost gata ...'miroseau cumplit', nu am putut sa ma ating de ei, chiar am folosit cuvintul ala cu 'p' la adresa mirosului lor, de l-a busit risu pe sotz:'asa gatesti tu?''de parca varza ta de ieri avea miros mai acatarii' - i-am replicat, sa nu ramin cumva pagubasa...
asa ca, dragi burtici, incercati sa priviti totul ca pe o comedie in 9 episoade - adevarat mai lungute...si sa vedeti ca o sa fie bine!
va pupicesc si va urez ...zile fera greturi!
DORIS cu bb la purtator
roxit spune:
Alinaconstantin: Merci pentru raspuns ! Iti urez si tie ca si celorlalte fete mult succes si BAFTA..............
bb SANATOS SI SARCINA USOARA!
Va pupicesc burticecile...
Roxana Tudor
mstroie spune:
Buna burtici!
Am reusit si eu in sfarsit sa ma hotarasc la ce doctor sa merg si am programare tocmai pe 18 octombrie. Pana atunci vreau sa ma duc saptamana asta la medicul de familie sa-mi dea si mie niste analize de facut, sa nu stau degeaba pana cand ajung la dr.
Pupici pe burtici1
DanaR spune:
In primul rand bun venit tuturor burticilor noi. Si sa mai spunem cate un "Doamne ajuta!" pentru Caroli si pentru toti BB-ii din burtici.
Dragelor ma cam apuca intrebarile, sper sa nu ma fi inselat ca au trecut doua luni fara ciclu dar eu nu am greturi, ma simt foarte obosita si imi e pofta tare de toate: tot ce ii cumpar baietelului meu imi cumpar si mie, mi se lasa si la bomboane si la snecks-uri... la varza la mere, la toate... As manca de toate!
Oricum maine ma duc la doctorita mea sa imi dea trimitere la analize si la ginecologie. Tine-ti pumnii sa rezolv repede!
Va pup pe toate si Doamne ajuta la toate burticile sa fie tari si sanatoase!
DanaR
ade_x spune:
Dragele mele,
Incerc sa cred ca sunt si eu parte din familia voastra, numai ca nu prea stiu daca sa fiu prea indrazneata si sa spun: da, voi avea un copil, sau sa mai astept.
Am 7 zile de cand ar fi trebuit sa vina 'rushii' cum ziceti voi. In general intotdeauna a fost ceasornic, asa ca asta imi da motive sa sper. Am asteptat ziua de astazi ca sa fac un test de sarcina, dar se pare ca n-am stiut sa-l folosesc. Mai incerc maine o data, asta e.
Pana atunci nu vreau sa spun nimic nimanui, desi imi ard buzele...
Ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu am altfel de simptome - ca de ex. greturi, varsaturi. Doar lipsa menstruatiei, dureri de sani care s-au umflat destul de mult si faptul ca merg foarte des la toaleta.
Ce ziceti, am motive sa sper?
Pupicei,
Adelina
mstroie spune:
Adelina citeste bine instructiunile de pe cutie si repeta testul maine dimineata, iti tin pumnii sa vii cu vestea cea mare.
In legtura cu simptomele stai linistita ca eu sunt in 8 saptamani si in afara de mersul mai des la toaleta nu am nimic.
micorint spune:
VIn si eu la raport: azi am fost la eco si l-am vazut pe bb; are 7 saptamani si 4 zile, 14 mm lungime, se misca si ii bate inimioara
. E totul ok si maine merg sa-mi fac analizele de sange. Nu am greturi si nici alte stari nasoale, doar ca as dormi mai mult ca de obicei. Si mersul mai des la baie.. dar cu asta m-am obisnuit. Si mi-am cumparat un sutien cu un nr mai mare pt ca cele vechi au inceput sa ma incomodeze.
Ce nu-mi convine e ca am luat aproape 2 kg, desi nu mananc chiar ca sparta... si au inceput sa ma stranga pantalonii in talie...
pupici si multa sanatate
Mihaela
DPN 12.05.2005 si Alex (2 ani si 3 luni)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
ade_x spune:
Saru' mana pentru incurajari.
Deocamdata nu s-a intamplat nimic descurajator.
Incerc maine din nou cu mai multa grija si va anunt.
Va pup.
Ade