Mamici de mai-iunie 2005
Raspunsuri - Pagina 11
nelia spune:
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Si daca nu, eu tot vin ca de vreo citeva luni bune tot astept sa semnez un mesaj ca mai jos. Am o printesa frumoasa si desteapta de 3 ani si trei luni si un sufletel in burtica de numai 7 saptamini (UM – 26 iulie, DPN – 2 mai).
Doresc tuturor burticutelor o sarcina usoara si un bebe voinic si sanatos.
Cornelia, mamica cu burtica
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Ade, asteptam vesti.
Dana, iti tinem pumnii la dr. Si eu mi-am cumparat dulciuri pt. ca imi era pofta, dar nu pot sa le mananc, asa c ami-am facut provizii pentru zle mai bune.
Mihaela, e minunat cand il vezi pe bb din burtica si afli ca e bine. Despre kg, ce sa-ti zic, ma simt si eu mai bine ca nu sunt singura care a luat deja 2 kg (
de ce sa nu moara si capra vecinului?)Glumesc. Avem si acelasi DPN.
Cum mai stati cu greturile. Din mesajul postat de Andreea, sa inteleg ca nu prea bine. Nu ti-am raspuns acolo, pt. ca, din pacate nu cunosc remediul (he-he, ce bine ar fi daca ar exista unul general valabil). Eu sunt intr-o faza foarte rea. Imi este greata tot timpul si dupa cum va spuneam mananc tot timpul. Nici eu nu vars (din principiu
)In ultimii 10 ani cred ca am varsat de 3-4 ori! Asa ca indur raul fara sa vizitez toaleta. Ce bine ca puteti manca fructe. Eu ma straduiesc. In general, mananc multe fructe, dar acum ma lesina, asa ca dupa un fruct mananc repede altceva.
Azi noapte am reusit performanta sa ma duc de toaleta de 3 ori, exceptand seara si dimineata. Dar cum, oricum, nu prea pot sa dorm, ce sa fac si eu?
Va pup
Cornelia
ade_x spune:
Dragele mele,
Vesti bune: testul a iesit un pozitiv. Se pare ca stradaniile au dat roade. Si acum ce fac?
Habar n-am ce se va intampla de acum incolo. Sunt doar foarte foarte foarte fericita.
Va pup...
Ade
Adelina
mamaruta spune:
Va citeam, dar nu indrasneam sa ma inscriu ca nu-mi daduse doctoru verde, dar de ieri avem voie sa speram ca bebe o sa vina sanatos la sfarsitul lui mai.
dede spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Va citeam, dar nu indrasneam sa ma inscriu ca nu-mi daduse doctoru verde, dar de ieri avem voie sa speram ca bebe o sa vina sanatos la sfarsitul lui mai.
Mamaruta, felicitari!!!!!

Ne bucuram nespus pentru tine, Ovidiu si Mara. Sarcina usoara si bebe sanatos!
De asemenea, aceleasi urari pentru toate mamicile si puiutii din burtica lor.

D.
Androix spune:
Fetele, se ingroasa randurile gravidutzelor de mai iunie 2005! Ma bucur tare! Bun venit prospaturilor, felicitari si bebei sanatosi!
Offfffff
eu nu stau bine deloc cu greturile. Ieri am pierdut numarul "recitalurilor"
la buda. Pe la a cincea tura m-am oprit din numarat.
Partea nasoala este ca nici sa manac nu pot. In schimb efortul este mai mic daca beau ceva inainte. Am slabit deja 3 kilograme. Exact cele pe care le pusesem de cand am aflat vestea cea mare si pana acum. Doamne, sper sa nu ma tina mult timp pentru ca e chiar nasol. La mine nici nu sunt greturi de dimineata sunt greturi de toata ziua! ![]()
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
sirod spune:
Multzam mult de urari Alina, iti doresc sa vina si la tine bb...cind vrei tu!
Mi-e o foame continua si nu pot minca mare lucru...carnea sa n-o vad, merele au inceput sa-mi displaca...au rammas piersicile, bananele si strugurii.
va pupicesc...mai am un strugure...si e abia ora 10 juma'...
DORIS cu bb la purtator
Camelia spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Herzliches Glückwunsch,Mama!
Ma bucur pentru voi! Sa ai parte de sarcina usoara si un bebe sanatos! 
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Cornelia spune:
Stau si ma minunez. Cate mamici a doua oara! Asta este un lucru imbucurator. Oare are si forumul vreun merit?
Felicitari tuturor burticutelor si sa dea Dumnezeu ca la anul pe vremea asta sa ne laudam cu performatele bb-ilor nostri!
Va pup
Cornelia