Mamici de mai-iunie 2005
Raspunsuri - Pagina 12
simonaeus spune:
dragele mele, va multumesc ca m-ati primit in randurile voastre si doresc sa urez si eu bun venit noilor intrate in grup.
Eu am zile bune si zile rele.
Uneori am greturi dimineata, alteori am greturi seara...
Peste doua zile merg sa-mi iau rezultatele analizelor si am mari emotii.
Sper sa fie totul bine cu bebele pe care deja il iubesc si-l astept asa de mult.
Voi merge la sfarsitul saptamanii la o doctora ginecolog recomandata de medicul de familie, dar desi ea este f. buna, ma ingrijoreaza ca este la Caritas, despre care am auzit numai lucruri ingrozitoare.
Voi ce stiti de acest spital?
Voi la ce spital mergeti? 
roisin spune:
Hai ca mai vin si eu sa ingros randurile mamicilor de mai (sau iunie).
UM: 21 august, DPN aproximativ 27 mai, al doilea bebe (primul abia a trecut de un an
).
Cu greturile stam bine, avem si dimineata si noaptea, cateodata si in restul zilei, sper sa nu se agraveze prea rau ca am oroare de hranit bobocii.
La doftor inca n-am fost, sper sa ajung intr-o saptamana, doua, analize ioc, acid folic ioc (ca a venit pe nepusa masa), in schimb alerg toata ziua dupa fiica-mea prin casa...
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
anky spune:
Roisin,bun venit in rindul viitoarelor mamici de mai-iunie.Nu e tirziu nici acum sa incepi sa iei acid foolic.Sarcina usoara iti doresc si cit mai putine greturi...
Anca si
Bianca(02.02.03)
babygirl spune:
Am venit si eu. Nu cred ca este cazul sa va descriu fericirea coplesitoare. Azi mi s-a confirmat. Sunt insarcinata...si FOARTE FERICITA!
Adina
"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)
ade_x spune:
Inca nu ma simt foarte aproape de voi, sunt mult prea novice pentru asta, dar sper sa depasesc starea... In cateva zile, probabil, o sa am si confirmarea bucuriei de catre o persoana avizata - un doctor.
E cineva din Ploiesti pe aici? Poate sa-mi dea vreo informatie despre tagma medicilor din oras? ca eu nu stiu mai nimic.
Va pup dulce, va urez sarcina usoara si ingerasi iubitori...
Ade
angiVa spune:
Felicitari tuturor viitoarelor mamici si sarcini usoare! In mod special am vrut sa te felicit pe tine Mamaruta draga, mai ales ca de atata timp n-am mai reusit sa intru pe net, si la prima mea vizita iata ce veste frumoasa ma asteapta!
angiVa & bebe Manu& bebelusa Ami
angiVa spune:
... si eu am fost tot mamica de mai-iunie..... e drept ca, cu putin ghinion era sa fiu mamica de ianuarie, februarie, martie sau aprilie... dar Dumnezeu m-a ajutat sa ajung in mai.. 5. :)
angiva
mariamunteanu spune:
Hai sa ma inscriu si eu, desi nu sunt deloc vesela si nu stiu cat voi sta printre voi. UM 13 august. Am fost la dr. care mi-a facut ecografie intravaginala si pe langa faptul pozitiv ca bebe are activitate cardiaca, mi-a descoperit un hematom, deci pericol de avort/sarcina oprita in evolutie. Dozarea beta-HCG de saptamana trecuta a fost buna, azi mi-am mai facut-o o data si primesc maine rezultatul. Joi merg iar la dr. sa vedem ce e de facut.
Am avut usoare junghiuri in abdomen, 3 zile mi-au trecut, iar de 2 zile au aparut alte dureri care se repeta de 2-3ori/zi si sunt ca de menstruatie. Sangerari n-am avut deloc. In rest sunt bine, fara greturi, fara alte simptome, doar nu prea mai am pofta de mancare.
Dr. mi-a spus sa stau acasa saptamana aceasta, numai ca trebuie sa vin la serviciu unde petrec 9 ore pe scaun.
Va doresc sarcina usoara si fara probleme !
Maria
nelia spune:
Oh, imi pare rau Maria de ce am citit, sper sa fie totul bine si sa ramii aici cu noi, iar la anul pe vremea aceasta sa vorbim de sotioarele facute de bebelusii nostri, acum doar niste sufletele acolo in burtica.
Joi sint programata pentru primul consult la obstretician, probabil doctorul cu care voi naste, am emotii pentru ca prima luna a fost destul de dificila, cu dureri de abdomen si de cap si multe alte simptome neplacute. De aceea nici nu am intrat aici pina acum. Apoi totul s-a linistit, ma simt mult mai bine si deja vorbim despre bebe, mai ales Agata, incintata nevoie mare ca va fi „big sister“ sau „mare sora mare“. Bineinteles ca au inceput sa se vada si cele 3 kilograme puse intre timp, pentru ca odata cu revenirea fizica, mi-a venit si o pofta nebuna de mincare si de somn.
Sarcina usoara si bebelusi sanatosi tun!
Cornelia, mamica cu burtica
anky spune:
Maria,si mie imi pare sincer tare rau dar sper ca pina la urma sa fie totul in regula.Babygirl,felicitari!.Vad ca sintem o trupa din ce in ce mai serioasa.
Anca si
Bianca(02.02.03)