Mamici de mai-iunie 2005

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

vrem si noi la voi. suntem un bb mic de 3 sapt si cateva zile de la UM si 1 sapt si cateva zile de la fecundare. si o sa vedem lumina zilei pe data de 09 iunie 2005
monu UM 06.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetelor, va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Azi merg la a doua consultatie iar vineri m-am programat si la alt medic pt. ca vreau sa aud a doua opinie, poate cine stie ...
Va tin pumnii sa aveti 9 luni linistite si nasteri usoare.
Ne mai auzim,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_x spune:

Monu, tu cand ai aflat?
Eu am facut un test de sarcina acum doua zile. E prea devreme sa ma duc la doctor?

ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Felicitari noilor mamici!!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
monu, felicitari!!
eu am urmarit subiectul "sindromul de hipercoaqulitate" si am vazut ca te pregatesti de bebe!Si eu fac parte din categoria fetelor care trebuie sa ia aspirina si heparina.Tu ai fost la medic? Trebuie sa iei heparina?
Inca o data felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tin pumnii sa fie bine pentru toate fetele cu problemutze!
Monu, felicitari si bine ai venit la mamici!
Bun venit si la veteranele care se afla la al doilea bebe, sa vedeti ce-o sa va bombardam cu intrebari ca voi aveti experienta de-acum!
Fetelor, azi am fost la eco si i-am vazut si eu inimioara lui bebe mic a zis doctorul ca vede o inimioara si doua urechi Ar fi fost o surpriza sa vada 4 urechi.
Eu ma simt mai bine, greturile mi-au mai dat pace, slava Domnului!
Va pup! Ma bucur tare ca se mareste lista de mamici!

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare fetelor, multumesc pentru primire. am refacut testul azi dimineata cel care a fost concludent.
]n legatura cu sindromul de hipercoagulare: l-am sunat pe nenea dr. sa ii dau vestea cea buna. mi-a zis sa continui cu acidul folic si cu thromboass-ul. urmeaza ca peste o saptamana sa incep sa iau heparina ca nu scap de asta. initial mi-a zis ca imi da 0,40 clexane /zi.
am ceva greturi dar nu prea si ma doare putin burta.
monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Am fost ieri la ginecolog si...dezamagire totala, sau aproapre totala. Citez:
"- Cred ca este sarcina dar uterul este prea mic! Mai vino peste o luna!" - si eu cum treiesc fetelor in incertitudinea asta?
Am facut un test de sarcina din farmacie acum o luna cred si a iesit pozitiv.
Dar nu m-am lasat am mers dimineata la laborator cu urina si am dat si sange - tot imi daduse doctora mea trimitere - si am mai platit in plus inca un test de sarcina care sa il faca ei in laborator. Maine merg dupa rezultate.
Totusi daca nu ar fi BB de ce nu am menstra de doua luni... si de ce nu si-a dat seama ginecologul sa fie alte probleme...
Inca o noapte de asteptari si din nou... tineti pumnii fetelor!
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Dana nu te speria, daca ai test pozitiv si lipsa mentruatiei sigur esti insarcinata. Probabil ca e prea mica sarcina si nu se vede clar la eco.
Eu ce sa mai zic ca am programare tocmai pe 18 oct. la doctor, imi ies peri albi pana atunci de nerabdare.
Bun venit noilor mamici si sanatate multa la toate, sa ne vedem cu bine toate la sfarsitul celor 9 luni.
Mie a inceput sa mi se intareasca burta si sa creasca (parca prea repede, daca sunt 2?).
Mari 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Mai Dana, pai acuma putea sa-ti faca echo si vedea clar daca e sarcina sau nu... eu am facut echo abdominala la 7 saptamani la prima sarcina si se vedea foarte bine sacul si embrionul, dar la varste asa de mici ale sarcinii este o practica frecventa echografia trans-vaginala.
Vezi cum ies testele si cauta un alt doctor care sa-ti faca echo, e foarte important sa vezi daca e fixata sarcina unde trebuie.

Eu am primit prin telefon o ditai listoaia de analize, dar programare n-am reusit sa fac decat pe 19 oct, ca doftora e super-ocupata. Am promisiunea ca voi fi anuntata in caz ca apare un loc liber mai devreme.

Maria, sper sa fie bine si sa ai o sarcina ca la carte, incearca sa limitezi statul pe scaun, sau macar fa pauze dese si gaseste un loc mai comod pentru relaxare. Informeaza-ti sefii ca angajatorul este obligat sa asigure gravidei un pat sau o canapea pentru cazurile de nevoie. Nu glumesc, chiar asa scrie in codul muncii.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by roisin

Mai Dana, pai acuma putea sa-ti faca echo si vedea clar daca e sarcina sau nu... eu am facut echo abdominala la 7 saptamani la prima sarcina si se vedea foarte bine sacul si embrionul, dar la varste asa de mici ale sarcinii este o practica frecventa echografia trans-vaginala.
Vezi cum ies testele si cauta un alt doctor care sa-ti faca echo, e foarte important sa vezi daca e fixata sarcina unde trebuie.

Eu am primit prin telefon o ditai listoaia de analize, dar programare n-am reusit sa fac decat pe 19 oct, ca doftora e super-ocupata. Am promisiunea ca voi fi anuntata in caz ca apare un loc liber mai devreme.

Maria, sper sa fie bine si sa ai o sarcina ca la carte, incearca sa limitezi statul pe scaun, sau macar fa pauze dese si gaseste un loc mai comod pentru relaxare. Informeaza-ti sefii ca angajatorul este obligat sa asigure gravidei un pat sau o canapea pentru cazurile de nevoie. Nu glumesc, chiar asa scrie in codul muncii.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Sa inteleg ca vine un fratior pt. strugurica?

Bobita, 27 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput