Mamici de mai-iunie 2005

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Da, Bobitule, asteptam un surior sau o fratioara. Pai, ce, numai voi?
A fost mai grabit decat credeam, insa il asteptam cu bratele deschise.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Monu, te-am asteptat. Ti-am spus ca ai sa vii aici f curand. Felicitari, draga mea si sanatate maxima!

"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peles11 spune:

quote:
Originally posted by Sorina7

Buna fetelor !

in primul rand felicitari la toate si sanatate multa multa !
ma primit si pe mine ?
astazi am fost la doctor (UM 12.08) si a zis sa stau calma, sa nu iau nici o vitamnia, ca eu deja vroiam sa sar pe ele, si dupa 2 saptamani imi face poza daca vreau. Sa nu car greutati si sa nu fac efort si fara stres. Va zic astea sa stiti si voi, care inca nu ati fost la doctor.
niste dureri de burta am avut si eu, nu mari, pentru ca e a doua sarcina la mine. In schimb nu am greturi si dimineata la fel gandeam si eu, oare de ce nu am ?...de aceea am si intrat val vartej la doctor...Dar nu la toata lumea apar greturi, eu la prima sarcina nu am avut, decat imi era rau la anumite mirosuri.
Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercuta spune:

Salutare tuturor burticilor si mamicilor!
Ardeam de nerabdare sa ajung la echo , sa-l vad si eu pe bb si sa strig in gura mare O SA FIU MAMICA !!!! De acum incolo ma alatur voua si o sa astept cu interes fiecare mesaj.Noi ne simtim bine,suntem in 6 saptamani,nu ne doare burtica , nu avem greturi , nu pofte,poate doar cativa nervisori si emotii.

va pupam
Mihaela si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna fetelor, buna baby,
ce mai faceti? si bb-ii?
m-am programat la dr. luni si pana atunci voi avea emotii mari. nu mai am rabdare! vreau sa imi dea mai repede tratamentul ca sa il pot pastra pe bb.
apropo cate suntem la acest capitol?
monu UM 06.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Va doresc tuturor burticute fara probleme!

Eu doar ce am scapat de sangerari, bb-ul era f. bine, nu mai fac injectii cu Gavibrinon, deci parea ca totul se intoarce la normal. Dar a parut alta problema: mi-au iesit proaste analizele, TGO si TGP, ceea ce indica o afectiune hepatica. Asa ca ieri iar am plans jumatate de zi. Acum sunt mai bine, o sa ma duc la internist, o sa imi fac alte analize si sper sa nu am hepatita. Si inca nu am rezultatele la toxo si citomegalovirus, ca si aici am un mare of, pt ca acum cateva luni aveam CMV pozitiv -IGG-ul si incert IGM-ul, dupa care s-a negativat IGM-ul, dar inca am emotii.

Ma rog mereu ca bb sa fie sanatos si sa reziste.

Nu sunt o inconstienta si mi-am tot facut analize anul asta, iar ultimele rezultate erau bune, doar ca am inceput cu stangul de data asta.

Va pup si va rog sa nu va suparati ca m-am plans aici. Nu va pierdeti optimismul!

Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Draga Cornelia,

Iti tin pumnii sa fie totul bine.

Eu am facut pana acum doar analizele uzuale recomandate de medicul de familie si abia marti merg la ginecolog.
Voi face si eu testele pt. toxoplasmoza, etc. probabil saptamana viitoare si am mari emotii.

Sanatate multa tuturor mamicilor

8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cornelia, nu-ti pierde nici tu speranta si optimismul! Ai grija de tine, nu mai plange ca nu e bine, pastreaza o atitudine pozitiva si totul va fi bine in final! Iti doresc multa sanatate si sa duci cu bine sarcina la termen!
Ce mai faceti burticute? Cresteti? Ne indreptam cu pasi repezi catre capitolul 2!

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32924" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (2)

Mergi la inceput