exista ceva ce ma poate ajuta sa ramin gravida?
Imi doresc foarte mult un bebe acum! Este adevarat ca am renuntat la anticonceptionale doar de 2 luni, dar vreau sa devin mamica cit mai repede. Daca credeti ca exista ceva ( tratamente naturiste, ceaiuri, orice ), ce v-a ajutat pe voi sa ramineti, vreau sa stiu si eu! Am 28 de ani si simt prin fiecare por din piele ca vreau sa fiu mamica.
cata
Raspunsuri
Sorina7 spune:
Catalina, in primul rand stai calma si din 2 in 2 zile intre ziua 9-18 fa ce ti-a sugerta Tia...
si exista aici http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=472
un tratament naturist folosit de multe aspirante la statutul de mamica.
mult succes !
utocatalina spune:
Partea cu hita, hita nu este o problema, dar vreau ceva si pe linga...sa zicem ceva care sa-mi faca organismul mai receptiv, astfel incit hita, hita sa se lase cu
cata
utocatalina spune:
Pentru Sorina7. M-am uitat la tratamentul recomandat. Parte destul de complex si..de complicat...A functionat la femeile care l-au incercat?
cata
Tia spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Pentru Sorina7. M-am uitat la tratamentul recomandat. Parte destul de complex si..de complicat...A functionat la femeile care l-au incercat?
cata
pai vezi? q.e.d (ce am vrut sa demonstrez)
Sorina7 spune:
nu stiu exemple concrete, poate se prezinta cele care l-au tinut si au avut succes.
oricum se poate face si partial, gen: hai sa bem cretisoara, sa luam vitamina E si acid folic, ca tot nu strica, sau alte variante. Esential este sa ai de unde sa te inspiri si sa iti aprofundezi cercetarile pe Internet sau chiar la doctori, farmacisti.
dar bineinteles mai intai analize, sa vezi ca nu sunt alte probleme.
Gabriela-Elena spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu in aceeasi situatie, "nu se prinde nimic" , am fost la medic si mi-a zis ca totul e ok, sa-i dam bataie cu insa de vreo 4 luni nimic.
Adevarul e ca si stresul este din pacate un impediment, si acest lucru mi-a dat de inteles si medicul. A zis sa revenim dupa cateva luni si daca nu se intampla nimic, atunci ii va face si sotului analize.
Sunt cam disperata, ce sa fac, involuntar suntem stresati, si fara sa ne dam seama acest lucru ne afecteaza mult in dorinta de avea un .
Gabriela - Elena
Jonica spune:
Noi incercam de aproape 2 ani! Dar, sincer vorbind, s-a intamplat ca in unele luni sa prestam asa cu sarg, ca dupa aia ne trebuia si o luna de pauza.
Noi ne-am facut analize si nici noi nu avem nici o problema, in afara de stres, asa ca noi am hotarat deja ce trecem la alte metode: deocamdata IAS.
Iti doresc sa nu treci prin asa ceva, dar este totusi un aspect de luat in considerare.