exista ceva ce ma poate ajuta sa ramin gravida?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Pe langa sex eu iti mai recomad sa nu uiti sa traiesti normal, sa nu faci din scopul tau principalul obiectiv in viata. Crede-ma ca stiu ce-ti spun. Eu am facut psihoterapie ca ajunsem obsedata de ideea de a ramane gravida.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

ovestea mea ar fi cam asa: am fost diagnosticata cu hiperprolactinemie ideopatica-nici pana in ziua de azi nu am inteles ce anume o cauzeaza-cele 2 tomografii au iesit f bine si lipsa de progesteron-mult sub limita inferioara ; luna asta am facut tratament cu clostylbegit si pregnyl, am repetat analizele in ziua 21 si aveam prolactina cam de vreo 3 ori mai mare fata de limita superioara, iar progesteronul, surpriza 37.7(limite normale 19.4-72.4).ce m-a pus pe jar este ca asistenta de la medcenter l-a felicitat pe sotul meu cand a ridicat analizele-cum ca ar fi evident ca as fi insarcinata.intrebarea mea este credeti ca acest lucru este posibil? am facut un test de sarcina care a iesit negativ dar sunt abia in ziua 23 a CM si ma gandesc ca poate a fost prea devreme... va rog mult daca ma puteti ajuta...
pe langa asta, am facut hsg si mi s-a zis ca pentru trompa stanga nu se mai pote face nimic, iar pentru dreapta ar putea sa creasca sansele( de 10%) daca fac laparoscopie.
ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre aceasta interventie?

lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Lili, bine ai venit printre noi

Uite 2 link-uri despre acest subiect:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31380" target="_blank">Laparoscopia, rezultate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27011" target="_blank">Laparoscopia pro sau contra

sau cauta in www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16&sortfield=lastpost&sortorder=0&ARCHIVE=true&whichpage=1" target="_blank">arhiva au fost multe subiecte pe aceasta tema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri...Adevarul este ca abia atunci cind iti doresti ceva, vezi cind de neajutorat esti, iar sprijinul altor prietene este de natura sa te scoata din impas...O sa incerc sa iau niste vitamine, oricum iau acid folic, si sa-i dau si lui zinc sau seleniu...am inteles ca ajuta... Sper... Ne mai auzim.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri...Adevarul este ca abia atunci cind iti doresti ceva, vezi cind de neajutorat esti, iar sprijinul altor prietene este de natura sa te scoata din impas...O sa incerc sa iau niste vitamine, oricum iau acid folic, si sa-i dau si lui zinc sau seleniu...am inteles ca ajuta... Sper... Ne mai auzim.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dragele mele... si noi am prestat...mult pina la un rezultat pozitiv. Am avut si un avort spontan,dupa care mi-am revenit cu greu si ma pufnea plinsul in fiecare luna cind imi venea ciclul...Ajunsesem sa fiu obsedata de acest lucru,pina intr-o zi cind urmarind un reportaj pe Discovery am vazut acolo printre alte si alte lucruri ca din ce esti mai stresat din aia ramai mai greu.
Deci parerea mea este ca primul pas la cele care nu au inca aceasta bucurie sa isi faca toate analizele (impreuna cu sotul) ptr a fi sigure ca nu e si o alta cauza..Apoi, dati-i inainte cu..amorul si nu va mai ginditi la asta. Credeti-ma ca va spun din propria-mi experienta..Eu am ramas la fix,un an dupa ce am pierdut sarcina de anul trecut...Si a venit intr-un moment in care nu ma asteptam si mai ales intr-un moment dificil financiar pentru noi. Asa ca "nimic nu e intimplator pe lumea asta"...
Succes

Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

Tia, multumesc mult petru link-uri
sunt convinsa ca voi gasi la voi ajutorul de care o sa am mare nevoie pe acest drum imprevizibil...
luni ar trebui sa vina uratzii...dupa asta merg la polizu...by the way as vrea o parere despre conf. poiana din polizu
ma bucur mult ca v-am gasit

lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ana maria, era support group, sau terapie individuala? nu ti-a prins bine? stii...pana la urma adevarul subiectiv este cel mai important pt linistea fiecaruia. acuma depinde la cine ai fost si ce tip de psihoterapie era. in romania exista doar 20 de terapeuti recunoscuti international. restul nu se pot numi psihoterapeuti pt ca nu exista inca legislatia...totusi, exista persoane cu har si multa empatie. ai trait un catharsis, continui, ai renuntat?

Mergi la inceput