Scorpioancele -pe unde sant...
Raspunsuri - Pagina 13
HelleneC spune:
Ma bucur sa va intalnesc cand toata lumea sarbatorestela toti sarbatoritii de astzi! Cristina 73, sa inteleg ca si tu ai un cornut cu care teNorocoase mai suntem! Lorelai, noroc ca ai revenit si mai mentii tonusul, acum trebuie sa ne ierti pe noi care vom sarbatori de acum incoloca eu, cel putin, ca sa uit de fabuloasa varsta pe care o fac, imi vine sa si sa tot dorm, pana s-o intoarce cumva timpul inapoi! Ca doar nu e nebun sa ma faca batranaEu ii trag astazi urechile unei buuune prietene din facultate, care nu e inscrisa pe aici, dar am s-o informez eu, nici o grija! Va pup si nu uitati: ui ar za best
Elena & George &"huzband" (cica nu vrea sa ii dau numele)
capraru
cristina73 spune:
Acuma am venit de la servici,frinta de rupta,da am zis sa va salut inainte de a merge la nani.
Lorelai,sarumina de primire!
Hellen,mda am si eu un cornut...Noroc ca suntem mai toata ziua plecati si ne mai putin...ca de obicei.
Am insa si o leoaica mititica de 3 ani,o dulceata...e foarte dragastoasa si ne pupam,imbratisam si ne facem complimente toata ziua...
In rest am fire de scorpiuta ca la carte
La multi ani tuturor scorpiutelor dragutelor care se sarbatoresc zilele astea!!
Lorelai182003 spune:
Flori, Monica, bine ati venit la noi.
Mah, ce grup select suntem, numai fete frumoase si inteligente!
Fetelor, faceti-va si voi albume cu pozne sa vada saitu shie mai-mai suntem!
O sa trec adresele de pozne la listuta daca vreti!
Va pup si THE SHOW MUST GO ON! PARTYYY!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Lorelai182003 spune:
danitin, bine ai venit printre noi!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
HelleneC spune:
tot un chef e fetelor, nu-i asa?Asta e bine, sa nu uitam ca e "vremea" noastra! La mine tare se mai aduna acum toate: pe 26 oct. am facut 3 ani de la "castoria" civila , maine am 3 ani de la cea religioasa, pe 13 ma aniversez...Ar trebui sa iau ceva vitamine sa rezist... Voi cum rezistati?? iar vine barbatul si ma prinde la barfa pe DC. Va pup si chef mare sa aveti!!
Elena & George & huzband
capraru
amo2004 spune:
quote:
Originally posted by Lorelai182003
... si cand ma vede ca ma enervez imi intoarce spatele sima lasa sa ma calmez, da io nu ma calmez ca nu pot sa sufar sa faca asta, mai bine ma lasa sa tip, asa ca il bantui prin toata casa si-l terorizez pi saracu.
Lorelei, m-am spart de ras citindu-te ... "il bantui", ai?
Adauga-ma, te rog, si pe mine la listutza: scorpiutza de 20 Noiembrie 1973 (ascendent in leu) si sot Sagetator (28 noiembrie 1969). Bebe al meu se pare ca va fi capricorn. Sper sa reusesc sa ma inteleg cu el :)
Mamici scorpioance, citisem undeva mai demult cum ca noi am fi mai severe cu copiii nostri decat mamicile din alte zodii. Mama mea, scorpiutza si ea, a fost intr-adevar severa, insa dupa ce am trecut de primii ani ai copilariei am avut o relatie foarte apropiata. Oricum, i-am stiu de frica la vremea respectiva!!
Sa nu uit: LA MULTI ANI tuturor scorpiutzelor!!
Mona 30+ sapt, DPN 10 ian. 2005
http://community.webshots.com/user/monicabologa
piticasigogosica spune:
La multi ani,Gina20!!!!
Si tie numai urari de bine.Pai se poate doar esti scorpiuta!!!
pitica
Lorelai182003 spune:
Mona, bine ai venit! Da, il bantui pe sotz, il iau prin invaluire, ii tai calea, orice numai sa-mi pot spune si eu oful ca daca tin in mine nu mai ai viata, sunt ca un furnal. El e genul care prefera sa stea putin linistit, ii trec dracii si dup'aia sa vorbim cu calm. Da' io nu poci sa vorbesc cu calm daca nu erup inainte, ca dupa ce imi trec spumele poti sa-mi spui cate-n luna si-n stele.
Alta chestiune pe care mi-au reprosat-o cativa: faptul ca spun omului verde-n fata ceea ce cred. E adevarat, sunt cam radicala da eu nu sunt genul mieros si ligusitor, daca nu-mi place ceva o spun!
In legatura cu capricornii astia.....offff ce incapatanati sunt! Al meu sot e capricorn.Sunt foarte muncitori in schimb. Sarcina si nastere usoara, hai ca nu mai ai foarte mult si o sa-ti tii in brate ingerasul!
gina20, anda141, Anina n! , sa fiti fericite si iubite fetelor! Sa aveti parte de sanatate si noroc si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre