Scorpioancele -pe unde sant...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

TULAI FETELOR! Dar pe unde bantuiti dragelor, ca taman acum, in mijloc de zodie, ne-am facut disparute! cred ca sunteti pe la chefurica alta explicatie nu gasesc! Lorelai, te-ai trezit maica, dupa "petrecerea" ta??? Ca sa ne mai tinem in vorbe si sa nu treaca zodia si noi sa nu fim printre primii (ma rog - primele). Ca doar nu suntem noi THE BEST?!!
la toata lumea buna de pe aici si la multi ani celor care petrec maine!!!Uite asa trebuie sa impinzim DC-ul
la toata lumea, Elena &George &"mai hazband"

capraru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

LA MULTI ANI ! tuturor scorpioancelor care si-au sarbatorit ziua si celor care mai au putin si isi sarbatoresc frumoasa aniversare, mii de scuze ca nu am mai intrat de mult pe forum.

nu stiu cum santeti voi dar eu in sezonul de toamna ma trezesc la viata , am mai multa energie si sant foarte fericita, nu ma deranjeaza ploaia chiar imi place , si imbracamintea de toamna imi place .....voi cum sante-ti...

Mergi la inceput

hei cine face o listuta cu zilele de nastere a fiecaruia si daca o poate afisa la inceputul subiectului , eu nu prea ma pricep in ale calculatoarelor.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Mey, m-am trezit dupa petrecere asa ca m-am gandit sa dau o raita pe aici sa vad ce faceti.
A fost super am dansat o groaza(imi place foarte mult) si m-am distrat pe cinste!
Am mai primit si neshte csmeticale ca deh mis cocheta!
BellaDonna, am facut eu o listuta pe pagina 5 a subiectului si putem incepe volumul 2 cu ea.
Va pup si sper ca n-ati uitat sa dati ora inapoi.

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

ralucasimarius!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si tot ce-ti doresti tu!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Ma inscriu si eu fuguta-fuguta:9 noiembrie 73.
Revin mai tirziu ca trebe sa-mi culc mica "leoaica" si sa-mi calmez "berbecul"!!!
Ce mai , o adevarata menajerie la noi
va pup

Mergi la inceput

pt ralucasimarius

multa fericire si sanatate

Mergi la inceput

Cristina73, bine ai venit la noi! Te-am trecut pe listuta si asteptam cu nerabdare sa ne povestesti despre tine!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI!
Raluca si Marius
Tot ce va doriti sa va ajute Dumenzeu sa (va) realizati!

Pitica si Gogosica

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutzelor, ma inscriu si eu pe listutza voastra, 29 oct 1975
sotz-varsator
1 buc baietzel-gemeni
1 buc fetitza din burtica cu DPN 18 dec
ma recunosc in descrierile voastre dar la defecte...am unul de care as vrea sa scap...gelozia....cu restul nu prea deranjez...
va pup si va urez la toate scorpiile LA MULTI ANI! SI TOT CE VA DORITI

P.S. DACA S-AR PUTEA NUMAI PENTRU AICI MI-AS SCHIMBA SEMNATURA IN MONICUTZA SCORPITZA

monica

Mergi la inceput