Scorpioancele -pe unde sant...
Raspunsuri - Pagina 14
Anina_n spune:
Imi cer scuze, fetelor, ca nu am mai intrat pe aici ! Dar recuperez, eu !
La multi, multi ani fericiti si plini de dragoste si bucurii, tuturor scorpioancelor care si-au sarbatorit ziua pana azi, inclusiv.
Multumesc de urare, Lorelai, asemena si tie iti doresc ! Ma bucur ca menti in top scorpioancele !
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Lorelai182003 spune:
Mey fetelor haideti sa ne gandim ce nume sa punem link-ului primei parti a scorpiutelor cand trecem la partea a doua.
Am vorbit cu Nina si am zis sa punem listuta pe prima pagina si am zis sa punem si link la prima parte sa nu uitam unde am inceput.
Deschid eu partea a doua cu listuta si link-ul numai sa-mi dati si mie idei cum sa-l numesc de ex: Scorpiutze-partea I etc.
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Anina_n spune:
Lorelai, tare frumosi mai sunteti ! Frumosi si fericiti sa ramaneti toata viata !
Scorpiutze, este fain, ca doar nu suntem scorpii !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Lorelai182003 spune:
Nina, mutumesc, esti foarte draguta!
Iar fetita ta este adorabila! Mi-au placut la nebunie pozele voastre iar cea in baie este mortalaaaa!E frumoasa foc!
Ok, hai ca deschid partea a doua cu acelasi nume ca sa ne gasim usor.
Asta, vorba ta Nina, ca sa putem pune listuta pe prima pagina!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
totonio spune:
draga Irina (piticasigogosica)
povestea mea a fost una trista, pentru ca era prima mea dragoste (acum sincera sa fiu stau si ma gindesc chiar era..... sau era doar o parere) oricum dragoste nu exista decit dintr-un singur sens.....
puterea de a lua o decizie a venit din interior in urma unei foarte singeroase evaluari a situatiei....
nu-ti dau sfaturi. ti-am spus ce am facut eu
important este ca tu sa ai incredere in tine si fi convinsa ca vei gasi si puterea de a invinge in orice situatie si forta de a te reface.
multi pupici si ai incredere in tine
PS scuze ca nu ti-am raspuns pina acum, dar nu am net acasa inca.
pa
totonio spune:
arsssss
eu am fost casatorita cu o fecioara........ si cel putin la "noi" a fost groaznic, in primul rind era foarte egoist, ceea ce "doza mea de egoism" nu suporta, si mintea oricind oricum si fara nici un motiv, ajunsesem la un moment dat sa nu mai am incredere sa merg cu el nici un metru din cauza neincrederii....
a fost oribil
ulterior am mai cunoscut si alte fecioare cu care nu am depasit relatia de amicitie cu multe semne de intrebare
pa te pupic.
asta nu inseamna ca toti sunt asa
Katarina spune:
Pfiuuuu! Da' ce-ati mai scris ,maiculita!Tre' sa recuperez si sa citesc tot ce-ati mai scris de la ultima mea postare.
Cum prezenta mea pe subiectu' asta a fost firava, sunt "datoare" cu niste urari retroactive de la multi ani pentru miraklucker ,tumpi,AlbaIulia,vikinga,Lorelai182003,monica-elizabet , ralucasimarius, gina20
Pt anda141 si Anina n am nimerit tocmai la timp: La multi ani fetelor si o viata minunata.
P.S. sper ca n-am omis pe cineva de pe listuta cu felicitari
ralucoantza spune:
eu am avut happy birthday, a fost fain, am baut, mancat, m-am destrabalat!
la multi ani scorpioancelor ce mai au de sarbatorit happy birthdaiuri!!
ralucoantza