Sus... in Scandinavia (8)
Raspunsuri
narancea spune:
pai rayu ela tot narancea imi zice si pe yahoo, alt nume nu am
sorry aseara eram pe drum, si am ajuns tirziu acasa, bine ca atzi facut voi planul, si atzi pus mici vineri cind noi ajungem sera. ca sa iasa buni trebuie zeama de oase, ia timp, luam cind fierbem la ciorba din zeama aia si punem la mici. Crocodilelor punetzi micii simbata la socoteala, offfffffffffff faci mincare cu moldovencele......
lilanda spune:
Pai mey narancea, sa puoate sa nu se faca cum zice maria ta?? Fetili facem rocada atunci cu frigaruile si micii pe care-i lasam in sama lui narancea??? Sa nu se plictiseasca omul ca si-asa are prea multe atributii!!!
Numai sa nu uitati betele pentru frigarui!!
(sa vezi tu narancea ce-o iei pe cocoasa de la moldovecene daca nu-ti iese mincarea buna!!!)
pozulici
Adela99 spune:
da' de ardelence ce zici? stii vorba cantecului:
sh-am iubit o ardeleanca, o ardeleanca, o ardeleanca
cu ochi negrii ca de tziganca, ca de tziganca, ca de tziganca
si in ciuda tuturor, am s-o iubesc pana mor
c-asai viata mea de haimana
lailailaila
lilanda, sau careva, unde gasim bete de frigarui? stiu, probabil la un magazin cu scule de bucatarie , sau?
"sist men inte minst" (asta ca sa invete si danejii suedeza - ca lilanda deja o rupe pe suedeza la fel de bine ca Niels pe romaneste ) multumiri frantuzoaicei pentru organizare, ca era necesara
frantuzoaica spune:
Naranceo,mama...ce sa zic cu moldovencele...is aprige la manie asa ca orienteza-te sa faci mancare buna,altfel te tundem si o sa fii Mike Tyson!al Danemarcei!
Cred ca am vazut eu bete pentru frigarui,asa ca o sa le punem la noi pe lista,flecustetele astea necesare rau!
Suedezilor,deci vineri facem frigaruile ,nu?si ii astptam pe ei cu masa pusa!
narancea spune:
stai dumneata fara grije ca a iubit baiatu si ardelence la viatza lui!
acu m-am lasat ........
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
"sist men inte minst" (asta ca sa invete si danejii suedeza - ca lilanda deja o rupe pe suedeza la fel de bine ca Niels pe romaneste ) multumiri frantuzoaicei pentru organizare, ca era necesara
Adicatelea, vrei sa zici, ceva de genul "in sfirsit, dar nu ultimul (lucru)"??? Asaaa, bagati-mi in cap suedeza, ca s-asa am primit observatii de la daneji ca am un "accent execrabil de parac-as vorbi suedeza"
Bete de frigarui cred ca se gasesc in orice supermarket, undeva pe la gratare, carbuni si alte scule necesare unei asa nobile ocupatiuni!! Dar niste smintina nu merge la ciorbita??? (din aia creme fraiche, adica)
narancea, de ce te-ai lasat, de ardelence sau de iubit???
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by narancea
stai dumneata fara grije ca a iubit baiatu si ardelence la viatza lui!
acu m-am lasat ........
huh! respir usurata
Catalina-Roxana spune:
Buna la toata lumea,
Mai Narancea doar ce ti-am vazut pozele din album,dar zi repede cu ce vopsea ti-ai facut parul ca asa e de frumos.... ca la soare te poti uita dar la parul tau ba.....
In rest multa bafta si distractie placuta la intilnirea voastra
Roxi si Isabella,
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
narancea, de ce te-ai lasat, de ardelence sau de iubit???