Sus... in Scandinavia (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io am confuzionat poporul, mey!! Se termina astia toti in "ik". Da' vezi mai narancea ca Alexandra tot nu pleaca din DK. Isi ia copiii si se muta la Amalienborg, ca doar nu-si lasa ea afacerile de aici!!!
louisea, mie imi place de tipa cum arata!!! Are ceva aparte, nu stiu sa zic ce, dar e diferita!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

lilanda eu ziceam de el .. de printu Henry.. pe langa ca e urat vorbeste daneza ca din canal..
de ea si mie imi place mult de tot... e o draguta...

se pare ca se separa .. eu si comunicat pe site-ul familiei regale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai nu placa ce e proasta hahahaha l-a facut la lovele si acu libera si bogata hahahahahahaha si printzesa ! offffff viatza mea........

glæm the trouble - drink a double !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neata golanime!!!Aaa...ce meseriasi sinteti,mi-au trecut dracii
Si asea bre,divorturi pe la danemarca...bey,cind a zis ala cu craniu ca e ceva putred pe acolo..a stiut el ceva!.da frumusica aia de australianca mai e maritata,sau si dinsa pe cale de divort?naranceo fii pe faza,ca venim la nunta daca o ceri..si cu ilie si cu amelie,sa nu crezi ca scapi!
Bey,trebuia sa stam noi vreo saptamina la cabana,sa ne plictisim,nu alta!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

rayu, cin' te-a suparat pe tine si cu ce??? Ai timp sa deschizi YM si sa dai raport la feti acilea???

pozulici

Mergi la inceput

pai ................ australianca e din alea ieftine rau de tot, a facut-o numai pentru o coroana ! ailalta e si ea marfa ieftina made in hong kong, nu e mai bine sa ma tzin eu de a mea ? ca e marfa de marfa made in romania , rumænsk kvalitet ! mmmmmmm smager godt ! si peste un an juma am nunta de argint ! eeeeeeee acolo sa venitzi cu ilie sa vedetzi paranghelie ...........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea
ca e marfa de marfa made in romania , rumænsk kvalitet ! mmmmmmm smager godt ! si peste un an juma am nunta de argint ! eeeeeeee acolo sa venitzi cu ilie sa vedetzi paranghelie ...........

Food technologist auzi la el, smager godt!!! Bey, io ma abonez de acu' si pentru nunta de aur!!!

pozulici

Mergi la inceput

hahahahaha mai ai pretentzii sa mai stau inca 25 de ani cu aceiasi ?
nu ajung 25 ? aaaaaaaaaaaa nici chiar asa madam

Mergi la inceput

Da' de ce mey?? Iese din termenul de valabilitate sau cum???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

sa vedem åilalti cat rezista!!!

Mergi la inceput