Sus... in Scandinavia (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Adela99 spune:
Apropo de nunta de aur:
Un cuplu iese la cina într-un restaurant select pentru a aniversa nunta de aur. Pe drumul spre casa ea remarca pe fata lui o lacrima si ii spune duios:
-Ai devenit sentimental cu gandul ca avem deja cinzeci de ani de casatorie?
-Nu, ma gandeam la timpul de dinaintea casatoriei noastre. Tatal tau m-a amenintat cu pusca de vanatoare si mi-a spus ca ma arunca in puscarie pentru 50 de ani daca nu ma casatoresc cu tine! Maine as fi fost un om liber!...
narancea spune:
asa asa louisea hahahahaha rezistatzi voi 25 si mai iau si eu 25, hahahaha glumesc lasa ca e bine.
hihi lalandia se si pregatea sa mi-o traga pe cocoasa !
adelinsky : libertate ! egalitate ! fraternitate !
hai la facultate ! hahahahaha alta rima n-am gasit....
vive la france ! vive la revolution !
mama nu pot sa uit ca smechera aia l-a facut la buzunare pe printz, asa e rasa lor asiatica te fac nene cu respect, smeritzi si cu zimbetul pe buze ! elegant .........
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by narancea
mama nu pot sa uit ca smechera aia l-a facut la buzunare pe printz
mai, se pare ca oricat ii barfesti tu pe daneji tot cu ei tii ... sau doar pentru ca e barbat , sau ma rog... genul masculin (un printz-doi printzi)
narancea spune:
nuuuuuuuuuuuuuuu nici vorba adeluci, aici alexa m-a uns la suflet !
in alt caz asa ar fi fost cum zici tu, dar nu in cazul asta !
Rayuela spune:
iete strimbe acilea..am vazut si eu prin revistele de scandal suedeze,ca scriu de Alexandra si printu..beyyyy,da se alege prafu mincati-ash,de regii astia bre..alde norvegianu a luat-o pe serafica aia de fata din popor care adoarme cu seringa in vena..astia danezii vaz ca numa cu brunete se incurca(asa le trebuie daca-si iau imigrante:))..vaz ca numa printesele suedeze stau pe bara..adevarul e ca nu-s cine stie ce frumuseti..Madeleine era tare misto cind era mai tinara,acum parca i s-a cam latit portretul,incepe sa semene cam mult cu tac-su..
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Pai cica biata hong-kongheza se cam saturase de chefurile salbatice si multe ale lu' sotu' Joachim si de pasiunea lui pentru masinutele de curse!!! Da' danezii storc lacrimi ca cica e primul divort din monarhia lor de 165 de ani incoa!!! Aulooo saracii!!!
pozulici
bluebutterfly spune:
suntetzi cele mai tari , eu nu am reusit sa intru pe site cred ca vreo 5 zile, am instalat niste programe care normal a avut si alte programele care nu am lasa sa intru pe site cool noroc cu Anders nu am prea pircep eu ...dar acum m-am intors cu forte noi
super poze si DA nu uitatzi suntetzi cei mai tari,la mai multe chefuri si poze pe site sa se bucure si ochii nostri
va pup