Sus... in Scandinavia (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Apropo de nunta de aur:
Un cuplu iese la cina într-un restaurant select pentru a aniversa nunta de aur. Pe drumul spre casa ea remarca pe fata lui o lacrima si ii spune duios:
-Ai devenit sentimental cu gandul ca avem deja cinzeci de ani de casatorie?
-Nu, ma gandeam la timpul de dinaintea casatoriei noastre. Tatal tau m-a amenintat cu pusca de vanatoare si mi-a spus ca ma arunca in puscarie pentru 50 de ani daca nu ma casatoresc cu tine! Maine as fi fost un om liber!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

asa asa louisea hahahahaha rezistatzi voi 25 si mai iau si eu 25, hahahaha glumesc lasa ca e bine.
hihi lalandia se si pregatea sa mi-o traga pe cocoasa !

adelinsky : libertate ! egalitate ! fraternitate !
hai la facultate ! hahahahaha alta rima n-am gasit....
vive la france ! vive la revolution !

mama nu pot sa uit ca smechera aia l-a facut la buzunare pe printz, asa e rasa lor asiatica te fac nene cu respect, smeritzi si cu zimbetul pe buze ! elegant .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by narancea

mama nu pot sa uit ca smechera aia l-a facut la buzunare pe printz

mai, se pare ca oricat ii barfesti tu pe daneji tot cu ei tii ... sau doar pentru ca e barbat , sau ma rog... genul masculin (un printz-doi printzi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nuuuuuuuuuuuuuuu nici vorba adeluci, aici alexa m-a uns la suflet !
in alt caz asa ar fi fost cum zici tu, dar nu in cazul asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iete strimbe acilea..am vazut si eu prin revistele de scandal suedeze,ca scriu de Alexandra si printu..beyyyy,da se alege prafu mincati-ash,de regii astia bre..alde norvegianu a luat-o pe serafica aia de fata din popor care adoarme cu seringa in vena..astia danezii vaz ca numa cu brunete se incurca(asa le trebuie daca-si iau imigrante:))..vaz ca numa printesele suedeze stau pe bara..adevarul e ca nu-s cine stie ce frumuseti..Madeleine era tare misto cind era mai tinara,acum parca i s-a cam latit portretul,incepe sa semene cam mult cu tac-su..

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pai cica biata hong-kongheza se cam saturase de chefurile salbatice si multe ale lu' sotu' Joachim si de pasiunea lui pentru masinutele de curse!!! Da' danezii storc lacrimi ca cica e primul divort din monarhia lor de 165 de ani incoa!!! Aulooo saracii!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluebutterfly spune:

suntetzi cele mai tari , eu nu am reusit sa intru pe site cred ca vreo 5 zile, am instalat niste programe care normal a avut si alte programele care nu am lasa sa intru pe site cool noroc cu Anders nu am prea pircep eu ...dar acum m-am intors cu forte noi

super poze si DA nu uitatzi suntetzi cei mai tari,la mai multe chefuri si poze pe site sa se bucure si ochii nostri

va pup

Mergi la inceput