Sus... in Scandinavia (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

aaaa,sa va spun cit sint de toanta..ma uitam la poze si vad io acolo sus ca scrie :CHEF..si stai si ma scarpin dupa ureke gindindu-ma profund..cine o fi Seful??Adicatalea ma gindeam in toate limbile pamintului,numa in dulcele grai romanesc,cum ca ar fi vorba de "romanescul" si dragutul cuvint"chef"..nu-mi trecea prin dibla...deh..ati vazut cu ochii vostri de ce am ajuns in halul asta

Elena si pisicutza Amelie

Ete ma,ca daca ziceam "party", toata lumea intelegea!
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Ma rog,daca vreti sa descifrati ultimul meu mesaj,folositi lupa sa cititi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Iaca, treceti la "Jurnal" (e la moda, bre Adela, Jurnal de emigrare, de casnicie, de calatorie de etc) Adaugiri, completari, corecturi si...cine se ocupa de ziua de miine???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

aaaa,sa va spun cit sint de toanta..ma uitam la poze si vad io acolo sus ca scrie :CHEF..si stai si ma scarpin dupa ureke gindindu-ma profund..cine o fi Seful??

tu macar ai o scuza, ca esti chiauna de nesomn, da io?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iete ce mai le sfoaraie scandinavii..pai nu va e rusine ,sa va dau io scularea???
Lilanda,foarte frumos ai scris jurnalul..si cind ma gindesc cite alte milioane de momente,gesturi,glume,mistouri,care se pierd in timp si sint imposibil de redat in cuvinte..ca de exemplu Amelie calare pe Ilie,teoria micilor,dansul de nebun al unui personaj pe care nu o sa-l numesc..etc.
Sigur repetam figura de REVELION!!!
Pupaturi rele

poze Amelie

Mergi la inceput

Da' cum de te sculasi cu noaptea-n cap? Soarele inca nu e de o sulitza pe cer (a se pune accent pe ultimele doua silabe si a se asocia cu un diminutiv) V-a lasat Amelie sa dormiti azi-noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

naaaaaaaaa ne-a dat astia drumul la cosmelie ?
hahahahaha bine ca sinteti bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

adelinskaia ,pai ceee,e dupa noi?
naranceo asa bre,ca te dadusem prin Interpol deja..sa caute unu care trazneste a mici si bere
Elena Ceausescu

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cupilasi, ziceti mama daca tre' sa fac schimbari la prezentarile mele subjective. Ca io pot sa cer ajutor de la narancea, sa stiti!!!
Rayuelo, cind scoti pozele ca tare vreau s-o vaz pe aia cu Amelie in circa porcului de Ilie!!!

pozulici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Cupilasi, ziceti mama daca tre' sa fac schimbari la prezentarile mele subjective. Ca io pot sa cer ajutor de la narancea, sa stiti!!!

mey, lilanda ...in prima propozitie te arati amabila si binevoitoare, ca mai apoi sa continuui cu o amentintare

cum sa mai indraznim sa-ti propunem schimbari?

Mergi la inceput