Sus... in Scandinavia (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Katarina spune:
Lilando, lasa bre jurnalu' asa, e f bine scris.Ca daca intram in amanuuunteee, n-o sa le placa la uoameni contributiile aduse de mine si narancea
Mai,dar tare greu se incarca azi pajinile din desprecopii..
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Cupilasi, ziceti mama daca tre' sa fac schimbari la prezentarile mele subjective. Ca io pot sa cer ajutor de la narancea, sa stiti!!!
Rayuelo, cind scoti pozele ca tare vreau s-o vaz pe aia cu Amelie in circa porcului de Ilie!!!
pozulici
andutzo,nu eu am facut poza cu Amelie calare pe Ilie,cine oare a facut???Sa iasa la apel!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Katarina spune:
Hai ca m-am suparat de-a binelea azi,na!De cateva ore bune nu reusesc sa accesez site-ul.Si voi ati patit la fel?
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Rayuelaquote:
Originally posted by lilanda
Cupilasi, ziceti mama daca tre' sa fac schimbari la prezentarile mele subjective. Ca io pot sa cer ajutor de la narancea, sa stiti!!!
Rayuelo, cind scoti pozele ca tare vreau s-o vaz pe aia cu Amelie in circa porcului de Ilie!!!
pozulici
andutzo,nu eu am facut poza cu Amelie calare pe Ilie,cine oare a facut???Sa iasa la apel!!
poze Amelie
Mai Rayuelutzo,dupa parerea mea fotografia aia nu ezista,mai!Am auzit la un moment dat,cand facem fotografiile de grup din ziua de dinaintea plecarii,ca ar fi frumos sa-i facem o poza lui Amelie calare pe animal..dar..nu-mi amintesc sa o fi facut cineva..Poate Frantuzoaica?
lilanda spune:
Bey, nu-i sigur frantuzoaica, ccc ca ea n-a avut blitz la aparat!!! L-am intrebat pe Niels si zice ca, din cite isi aminteste el, parca ar fi fost Catalin cel care a tras in poza cuplul Amelie-Ilie...Rayu ati verificat bine mama ca, zau, ar fi pacat, momentul e unicat!!!
pozulici
Rayuela spune:
o ma duc sa iau o bere de ciuda..ca l-am intrebat pe consort cine a pozat-o pe Amelie calare pe animala si m-a privit cu mutra de Peugeot..stiti voi care
poze Amelie
Rayuela spune:
grupului scandinav:va trimit un mesaj privat maine,la toata gasca
lilanda,cind faci ochi sterge te rog poza cu scandinavii,ca nu vreau sa fim tinta comentariilor rautacioase a unora..plizz!
poze Amelie
narancea spune:
cine ce a zis ?
beeeeyyyy nu va place mecla mea ?
mama rayu, eu am stricat poza, ca m-am bagat si eu in ea ?
Adela99 spune:
eeehh, asa e unii ... rautaciosi
mey, linistiti-va ca nu vreau sa incep terapia (din nou ) si de data asta in grup (chiar daca numai io is tinta, veniti mey si voi astialalti ca si suport si sprijin moral?)
naranceao mecla ta e de milioane (iaca, incepui deja terapia, desi stiu ca baiatu' n-are nevoie)
lilanda spune:
Hai c-am sters poza!!! Mey, oricum sintem cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai cei!!!
Sa traim si
Alta-data, alta-data
O s-o facem si mai si mai lata!!!
pozulici