Sus... in Scandinavia (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
aaaa,sa va spun cit sint de toanta..ma uitam la poze si vad io acolo sus ca scrie :CHEF..si stai si ma scarpin dupa ureke gindindu-ma profund..cine o fi Seful??Adicatalea ma gindeam in toate limbile pamintului,numa in dulcele grai romanesc,cum ca ar fi vorba de "romanescul" si dragutul cuvint"chef"..nu-mi trecea prin dibla...deh..ati vazut cu ochii vostri de ce am ajuns in halul asta
Elena si pisicutza Amelie
Ete ma,ca daca ziceam "party", toata lumea intelegea!
poze Amelie
lilanda spune:
Iaca, treceti la "Jurnal" (e la moda, bre Adela, Jurnal de emigrare, de casnicie, de calatorie de etc) Adaugiri, completari, corecturi si...cine se ocupa de ziua de miine???
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
aaaa,sa va spun cit sint de toanta..ma uitam la poze si vad io acolo sus ca scrie :CHEF..si stai si ma scarpin dupa ureke gindindu-ma profund..cine o fi Seful??
tu macar ai o scuza, ca esti chiauna de nesomn, da io?
Rayuela spune:
iete ce mai le sfoaraie scandinavii..pai nu va e rusine ,sa va dau io scularea???
Lilanda,foarte frumos ai scris jurnalul..si cind ma gindesc cite alte milioane de momente,gesturi,glume,mistouri,care se pierd in timp si sint imposibil de redat in cuvinte..ca de exemplu Amelie calare pe Ilie,teoria micilor,dansul de nebun al unui personaj pe care nu o sa-l numesc..etc.
Sigur repetam figura de REVELION!!!
Pupaturi rele
poze Amelie
Adela99 spune:
Da' cum de te sculasi cu noaptea-n cap? Soarele inca nu e de o sulitza pe cer (a se pune accent pe ultimele doua silabe si a se asocia cu un diminutiv) V-a lasat Amelie sa dormiti azi-noapte?
Rayuela spune:
adelinskaia ,pai ceee,e dupa noi?
naranceo asa bre,ca te dadusem prin Interpol deja..sa caute unu care trazneste a mici si bere
Elena Ceausescu
poze Amelie
lilanda spune:
Cupilasi, ziceti mama daca tre' sa fac schimbari la prezentarile mele subjective. Ca io pot sa cer ajutor de la narancea, sa stiti!!!
Rayuelo, cind scoti pozele ca tare vreau s-o vaz pe aia cu Amelie in circa porcului de Ilie!!!
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Cupilasi, ziceti mama daca tre' sa fac schimbari la prezentarile mele subjective. Ca io pot sa cer ajutor de la narancea, sa stiti!!!
mey, lilanda ...in prima propozitie te arati amabila si binevoitoare, ca mai apoi sa continuui cu o amentintare
cum sa mai indraznim sa-ti propunem schimbari?