Sus... in Scandinavia (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Viiineeee fataaaaaaa! Si cu ea si pozili!Tam-taram-tam-tam
Bagati ochiu' acilea http://members.chello.se/adriansoproni/

Mergi la inceput

Unele fotografii sunt mai intunecate,fotografu'-i vinovatA trebuit de asemenea sa le mai micsorez olecutzica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Katarina

Viiineeee fataaaaaaa! Si cu ea si pozili!Tam-taram-tam-tam
Bagati ochiu' acilea http://members.chello.se/adriansoproni/

ce frumusei mai sunteti mai

si ce forbalist si Ilie ..

si de vad ca nu ati dus lipsa..

asteptam si povestile..

Mergi la inceput

Pana de curent .Link-ul isi inceteaza activitatea 5 minutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Iote propunere aci la mine!!! Io sint gata gata sa termin prima zi dintr-un jurnal de chef si hai sa deschidem un subiect separat cu asta ca, doar fuse chef de chef. Ce spuneti???
Katarino, saru'mina pentru poze. Ilie inca sa reface la fel ca Amelie si Catalin. De altfel, a cazut mort de duminica dupa-amiaza si abia abia s-a trezit luni de dimineata sa iasa la una alta prin gradina, dupa care cornu'n perna si somn profund. Nici mincare nu i-a mai trebuit!!! Pai cred si io dupa ce a fost indopat ca ratele!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Buna idee, lilanda!
Auzi la ea "Jurnal de chef" Mai citisem io "Jurnal de emigrare" si alte jurnale, da' Jurnal de chef, asta da' idee

Mergi la inceput

Da,da,da ..ca vreau sa-l parasc pe Ilie care-a ragait ca animalu' ala de-i zice porc!Si asta exact in nasu' meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:

Da,da,da ..ca vreau sa-l parasc pe Ilie care-a ragait ca animalu' ala de-i zice porc!Si asta exact in nasu' meu!

si inca dupa ce mancase mici si mirosea a usturoi
(de parca ar fi fost singurul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

aaaa,sa va spun cit sint de toanta..ma uitam la poze si vad io acolo sus ca scrie :CHEF..si stai si ma scarpin dupa ureke gindindu-ma profund..cine o fi Seful??Adicatalea ma gindeam in toate limbile pamintului,numa in dulcele grai romanesc,cum ca ar fi vorba de "romanescul" si dragutul cuvint"chef"..nu-mi trecea prin dibla...deh..ati vazut cu ochii vostri de ce am ajuns in halul asta

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

quote:

Iote dovada,Lilanda! Tocma' am zis de trei ori "da,da,da".Cre' ca danezu' tau m-a imitat pe mine

Mergi la inceput