Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 7

georgiana.david spune:
O intrebare pt. proaspetele mamici!! Ce ceai sau mai exact ce metoda anticolici folositi? Eu ma pregatesc intens pt. intalnirea cu BB si nu stiu ce sa cumpar anti colici?
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72

babirusa spune:
Raisa, felicitari, refacere usoara. E groaznic prin ce ai trecut, multa sanatate.
Georgiana, eu stiu ca ceaiul de chimin e bun. Multa sanatate fetitei tale.
34 sapt.(papusica)

alinah spune:
Georgiana, eu beau ceai de fenicul....dar nu in cantitati uriase...caci nici asa nu e foarte bine. Daca vad ca se strange din burtica ii pun repede ceva cald pe burta, nu direct pe piele, peste costumas. La noi exista niste saculeti cu samburi de cirese care merg incalzite si tin destul de mult de cald. Cred ca un prosopel incalzit e ok. Caldura le face fff bine la stomacel si le amelioreaza durerea. Eu nu pot sa zic ca am probleme adevarate cu colicii pana acum si sper ca nici de acum incolo. La ce mai sunt foarte atenta...atunci cand suge, sa nu ia numai sfarcul in gurita, ci cat mai mult din san, din areola...ca sa nu aiba pe unde sa intre aer in gurita cand mananca. Se pare ca acesti "colici" vin de la inhalarea aerului cand sug si le creeaza gaze intestinale. E bine in spital...sa pui o moasa sa te invete cum sa alaptezi bebeul corect, e foarte, foarte important. Asa poti scapa de colici...
Am uitat sa iti pun si link la ceaiurile de fenicul speciale pentru bebei, dar daca vei alapta nu e bine sa dai ceai la bebei pana la 3 luni...oricum colicii dispar pe la 3 luni:
http://reclama/categories/97
Poze Armin

elena_oona spune:
RAISA iti doresc refacere usoara si multa multa sanatate bebelusului tau.
Si despre doctorita ta
,nu se poate numi doctor,e intradevar "VITA".
ALINAH am vazut pozicile tale.Sa-ti traiasca flacaul, este un scumpic.
GEORGIANA.DAVID imi pare rau pentru fetita ta.II urez insanatosire grabnica.Si totusi e mai bine sa fie operata cand e mai mica,eu am avut operatie la apendice acum 3 ani,si doamne cat am mai suferit.Daca durerea se intensifica si incepe si sa vomite sa o duci de urgenta la spital sa nu-i perforeze,sa apara complicatii pe urma,ca-i ft periculoasa.
CYBIP si mie mai imi curge cate o data sange din nas,cred ca e din cauza tensiunii.
Eu de vreo saptamana sunt ft obosita si ft lenesa.Parca as dormii tot timpul.Si bebelusa mea care s-a intors acum cu capul in jos, ma tot apasa si simt asa ca si niste intepaturi de ac in partea de jos.Mi-e frica sa nu apese mai tare si sa mi se rupa apa,a devenit deja obsesie pt mine.
Pe voi nu va doare in partea dreapta, zona ficatului??Cred ca bebelina se tot impinge in ficatul meu,i-o fii placand ca-i moale
Fetelor eu ma tot stresez ca poate nu i-am luat destule haine fetitei mele.Voi apoximativ cate hainute ati cumparat??
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

elena_oona spune:
Voi cate zile o sa stati in spital dupe ce nasteti???Mie mi-a zis doctorul ca o sa stau numai 2 zile,si dupa aceea ma externeaza.Aici nu stau mai mult de 2 zile in spital,numai eventual daca apar complicatii.
Si inca ceva ce ma nedumereste.Mie niciodata doctorul meu nu mi-a zis cum am colul sau mai stiu eu.Imi face doar eco ,imi zice cum e bebele si gata.Credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez???
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Davina spune:
Sa-ti traiasca fetita ,sa fie sanatoasa si frumoasa Raisa .Iti doresc refacere rapida .
fetele care mai nasc saptamina asta va doresc nasteri usoare ,fara complicatii.
Eu raportez ca am avut citeva contractii foarte dureroase noaptea trecuta ,dar erau neregulate .Mie frica sa nu ajung prea tirziu la spital din cauza contractiilor neregulate .Doctora mi-a zis sa vin doar cind am contr. la 5 min distanta una de alta .Si mai nou am observat cind fac pipi firisoare rosii de singe .Voua cind v-a zis medicul sa va duceti la spital ?Ce fac daca ma dilatez si nu am contractii la 5 min ?
Crismir ma bucur ca v-a ocolit uraganul si sper sa fiti norocosi si de data asta .Stai mai mult in pat sa-l tii pe bebe macar inca putin .Poti folosi si vesela din plastic ,ca sa nu te mai stresezi si cu vesela .
Multa sanatate si nasteri cind mai usoare .Multumesc fetelor de incurajari si cuvinte frumoase .+ bb Deanna Christine (din burtica)

timea spune:
Davina se pare ca esti uramtoarea pe listuta de proaspete mamici....curaj si nastere cat mai usoara, bb sanatos si cuminte.
Raisa, sa fie intr-un ceas bun, sanatate maxima la amndoi.
Eu n-am nici o contractie, decat vagi dureri de spate, foarte usoare, aproape ca pandesc orice durere si culmea am ajuns sa ma bucur de ele... n-as fi crezut....noaptea nu prea dorm ca ma gandesc ca poate ma apuca durerile si nimic, nimicut. Tare nu ma incanta ideea de a merge vineri la doctor si sa ma intorc acasa fara bb... ca cica daca nu-i nici o problema oricum nu imi provoca nasterea.. si nici nu imi doresc sa o provoace ca atunci inseamna ca are ceva BB.. complicat...
Sanatate la toata lumea,
Timea si BB Mara 40 de saptamani trecute....

danina spune:
sa iti traiasca
Raisa.Regret ca ai suferit dar cred ca ti-a trecut in clipa cand ai vazut fiinta minunata de langa tine. Asteptam vesti in continuare de la tine.
http://community.webshots.com/user/danina120
Danina si bebitza 33 sapt DPN 30 oct
Dr Vladareanu - Sp. Elias

Andreea_si_Doru spune:
Rares
!!! Raisa... imi pare rau sa aud prin cate ai trecut, ne zici tu mai multe cand ajungi acasa. Sper din tot sufletul sa fie bine, atat pentru tine, cat si pentru bebe. Sanatate si refacere usoara.
Fetele... eu nu mai pot respira... parca imi apasa pe tot plamanul. Anyway, sper sa treaca cat mai repede. Bafta si nasteri usoare celor care isi vor vedea bebeii in curand.
Andreea, Doru si bebelina
35 saptamani