Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Fetelor care trebuie sa nasteti, sa aveti parte de o nastere usoara si de bbei sanatosi si mancaciosi. Asteptam povestioarele.
Crismir, ai scapat de un uragan, sa vezi ca te va ocoli si asta.
Danyce, imi pare rau ca picioarele ti-s tot umflate; nu stii daca apa are vreo legatura?
cybip, si mie imi curgea sange din nas, din senin, dar pe la inceput si cica e normal la fluxul de sange pe care-l avem...
danina, aici nu se face vaccinul antitetanos.
Georgiana, ma bucur ca sunteti bine si bb mai are timp sa creasca.
Am comandat si noi mobila si lucrusoarele pt. bb si acuma sunt stresata ca nu ajung la timp. Si eu mai am impresia ca n-o sa-mi ajunga hainutele pt. bb da parca nici nu as mai cumpara sa nu le foloseasca....

34 sapt.(papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetele... Nu am mai scris cam de mult, pentru ca nu prea am cu ce sa ma laud. V-am citit pe toate, urez nasteri usoare fetelor programate saptamana asta... Eu cu bebelina mergem la ecografie lunea viitoare, si apoi joi la controlul de rigoare. Ieri am crezut ca mi s-a rupt apa, ca am facut pe mine... vreo 2-3 picaturi, dar a fost alarma falsa, si asta e bine. Trebuie sa vina taticul, si apoi e nasterea.
Crismir - ai primit mesajele mele de pe DC? Oricum ma bucur ca ai scapat de uragan, si celalalt te va ocoli :).
Mainile si picioarele imi amortesc si mie... de 6 ori ma duc la baie pe noaptea si de n ori pe zi. Spatele ma doare... si simt miscari ale bebelinei in spate... presupun ca e normal. Sper ca papusica mea sa se fi intors cu capul in jos... o sa va zic mai multe saptamana viitoare. Astept vesti si sanatate.
Anne33 m-am amuzat cu ce a facut fetitza ta aia mare :) dar mi se pare fain sa ne tina si ea la curent cu ce se mai intampla cu Giulia.
Eu sunt din Moldova, la origine... si la noi acolo, azi pe 8 septembrie se zice LA MULTI ANI! Mariilor... asa ca tin sa va urez numai bine, sanatate si fericire... singura Marie ca o stiu de pe forum... e fetitza Mihaelei - Alexia Maria... asa ca sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa. Va pup... si numai bine!

Andreea, Doru si bebelina 35 saptamani, implinite azi! DPN - 10 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Multa bafta fetelor care sunt atat de aproape de momentul mult asteptat.

Mirela daca medicul ti-a spus sa stai mai mult in pat eu zic sa stai - 2 sapt nu e o perioada chiar asa de lunga. Daca esti doar tu in casa nu se va face nici mizerie cine stie ce si de mancat apelati si voi la mezeluri, lactate si alte chestii care nu necesita preparare si pe care le poate cumpara sotul cand vine acasa.

Georgiana imi pare tare rau de fetita ta. Numai de chestia asta nu aveai nevoie acum .............

Anne ce cantar ti-ai cumparat? Electronic? Si de unde?

Pupici

Mel 37 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor!
multa bafta fetelor ce nasc saptamana sta , va tin pumnii!

Danyce
mie moasa mi-a zis , cand a vazut ca sunt asa de umflata la maini si picioare sa nu mai beau multa apa, max 1,5 litri pe zi...acum nu stiu daca chiar ajuta asta dar poate incerci.

Azi am fost la un control si Marc a luat 2 cm in lungime :)) suntem baieti mari ce mai.Peste o saptamana -doua incepem vaccinurile obligatorii.

Fetelor cand ma plimb cu bebe , ma gandesc mereu la voi, mai ieri eram inca la gravidute...asa repede trece timpul....in curand veti trece toate la capitolul mamici .

Eu trebuie sa va mai raportez ca am episoade de baby blues- mai ales seara ,sper sa treaca in 2-3 saptamani treaba asta.Aaaa si musai trebuie sa-mi schimb coafura , asa ca o sa matund scurt scurt sa nu ma mai recunosc nici eu, cred ca e o treaba tot de hormoni dar asta e ...abia astept sa ma duc la coafor.

pupici

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Blue, iarta-ma ca ma bag unde nu-mi fierbe oala dar nu-mi vine sa cred ca moasa ta ti-a spus asa ceva!
Pai in sarcina trebuie sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi! Daca nu, dai de o gramada de probleme (lichid amniotic insuficient, batai de inima mai rapide ale fatului, pericol de infectii urinare). Te rog mai intreaba un doctor pentru ca lichidele sunt foarte, foarte importante in sarcina!
Danyce, pentru combaterea umflarii picioarelor redu consumul de sare si dormi cu picioarele ridicate pe o perna. Pe mine m-a ajutat si un gel special de la Chicco pentru glezne umflate. E foarte racoritor.

Eliza - 29 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Mesaj pentru m#259;micile mele,
Tati va redacta
Dupa controlul la doctoar#259; (de aici înainte "VITA") apa s-a rupt la ora 00:05. De curs a curs aproape toat#259;. "VITA" ne-a închis mobilul #351;i pe fix, so#355;ul ne-a transmis c#259; "îi pare r#259;u".
Am ajuns sa nasc cu medicul de garda, care medic?, o bab#259; somnoroas#259; #351;i enervanta ...
Fetele, am n#259;scut cu asistenta #351;i cu infirmiera. De nota 20, n-am cuvinte, m-au perfuzat, f#259;r#259; acordul babei, v#259; povestesc pe larg cand ajung acas#259;.
Visam cezarian#259;, OHA, dup#259; dou#259; decesuri de cezarian#259; ... embargou #351;i dram#259; în maternitate.
Rare#351; s-a n#259;scut la 7 f#259;r#259; un pic ... cu tripl#259; circular#259; de cordon, 3.400 gr cm nu stiu câ#355;i c#259; nu s-a obosit nimeni s-mi spun#259;,
dar e ok, e alb #351;i frumos. Doare epiyiotomia r#259;u, dar trec ele ... suntem bine.
La 11#350;30 plecam pe picioare din sala de na#351;teri în salon.

Greu dar frumos!

Mergi la inceput

Mesaj pentru m#259;micile mele,
Tati va redacta
Dupa controlul la doctoar#259; (de aici înainte "VITA") apa s-a rupt la ora 00:05. De curs a curs aproape toat#259;. "VITA" ne-a închis mobilul #351;i pe fix, so#355;ul ne-a transmis c#259; "îi pare r#259;u".
Am ajuns sa nasc cu medicul de garda, care medic?, o bab#259; somnoroas#259; #351;i enervanta ...
Fetele, am n#259;scut cu asistenta #351;i cu infirmiera. De nota 20, n-am cuvinte, m-au perfuzat, f#259;r#259; acordul babei, v#259; povestesc pe larg cand ajung acas#259;.
Visam cezarian#259;, OHA, dup#259; dou#259; decesuri de cezarian#259; ... embargou #351;i dram#259; în maternitate.
Rare#351; s-a n#259;scut la 7 f#259;r#259; un pic ... cu tripl#259; circular#259; de cordon, 3.400 gr, cm nu stiu câ#355;i c#259; nu s-a obosit nimeni s#259;-mi spun#259;,
dar e ok, e alb #351;i frumos. Doare epiziotomia r#259;u, dar trec ele ... suntem bine.
La 11:30 plecam pe picioare din sala de na#351;teri în salon.

Greu dar frumos!

#351;i bebe Rares

Mergi la inceput

Mesaj pentru mamicile mele,
Tati va redacta
Dupa controlul la doctoara (de aici inainte "VITA") apa s-a rupt la ora 00:05. De curs a curs aproape toata. "VITA" ne-a inchis mobilul si pe fix, sotul ne-a transmis ca "ii pare rau".
Am ajuns sa nasc cu medicul de garda, care medic?, o bab#259; somnoroasa si enervanta ...
Fetele, am nascut cu asistenta si cu infirmiera. De nota 20, n-am cuvinte, m-au perfuzat, fara acordul babei, va povestesc pe larg cand ajung acasa.
Visam cezariana, OHA, dupa doua decesuri de cezariana ... embargou si drama in maternitate.
Rares s-a nascut la 7 fara un pic ... cu tripla circulara de cordon, 3.400 gr, cm nu stiu cati ca nu s-a obosit nimeni sa-mi spuna,
dar e ok, e alb si frumos. Doare epiziotomia rau, dar trec ele ... suntem bine.
La 11:30 plecam pe picioare din sala de nasteri in salon.

Greu dar frumos!

#351;i bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Raisa! Doamne prin ce ai trecut...ce emotii, ce nesiguranta!!!!
Bine ca s-a terminat cu bine si ca ai un sanatos iar tu esti bine!!
Felicitari si bun venit lui Rares, sa fie sanatos, mancacios si neplangacios!!

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Felicitari Raisa! Sa va traiasca BB si tu sa te faci repede bine! In ce maternitate s-a intamplat treaba asta?

Am vorbit cu un medic chirurg foarte bun de la Grigore Alexandrescu si maine mergem la control cu Ioana care din cate vad este foarte curajoasa (Doamne ce usurare) si am hotarat daca trebuie operata s-o facem cat mai repede ca sa se refaca cat de cat pana vine fratiorul si sa nu lipseasca nici prea mult de la gradinita (acesta e anul pregatitor) iar de stat in spital cu ea o sa stea mama mea (nu o las singura, dealtfel cred ca nici n-ar sta). Oricum am emotii mari pentru ea

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput