Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
mari74 spune:
Neata Burtici!
Dupa aproape o saptamana revin si eu cu noutati. Am reusit sa ne mutam si in plus am facut fata la toata nebuneala ! Acum iar sunt intr-o pasa proasta am fo iar la medic pt monitorizarea bebelinei si iar mi s-a zis ca bataile inimii sunt prea puternice motiv pt care m-a trimis sa repet CTG in clinica .... Motivele cica ar fi prea putin lichid amniotic sau poate ca bebelina are cordonul ombilical in jurul gatului ....
Ma innebunesc spunanadu-mi sa beau lichide ceea ce fac dar nu stiu ce sa cred poate ca organismul meu nu asimileaza...
Maine ma duc iar pt monitorizare si simt ca o iau razna caci practic un raspuns concret nu mi dau.
Mai nou au aparut si ceva contractii usoare iar de acuma ne astepam la eveniment caci am trecut in sapt 38.
Raisa, Davina si Timea va doresc o nastere usoara !!
V-am pupacit,
mari
frosa spune:
Buna fetelor,
Raisa, Davina si Timea curaj si nastere usoara.
Crismir ce stres si cu uraganul asta.
Nu am mai scris de ceva timp pt ca dupa atita timp de stat am inceput sa umblu si ies in fiecare seara sau cu cupilu' in parc usor.. usor. Am fost luni la control si dr. meu a zis ca pot sa ma misc, sa mai ies un pic la soare. Cred si eu ca sunt cam alba dar tot frumusica bineinteles.... Ma mai duc vineri dimineata la alt control "sa vedem cum sta treaba peste we" si o sa ma si programeze saptamina viitoare.
Monica 38 saptamini plus 1 zi
mina spune:
Salut fetelor!
Mai ies si eu la lumina. In ultimele zile nu mi-a mers netul si nici prea bine nu m-am simtit. Bebe stie ca se apropie si face pe nebunul.
Ma inscriu si eu pe lista cu nasteri saptamana asta. Maine dimineata fac cezariana, abia astept sa-mi vad puiul. Sa-mi tineti pumnii sa ma trezesc repede si usor din anestezie sa-mi vad puiul repede de tot.
Davina, Raisa si Timea, bafta si mult curaj va doresc. Ne intalnim saptamana viitoare sa ne grozavim ce frumos a fost.
Acum va las ca trebuie sa mai fac ultimele aranjamente.
Va pup pe toate.
Mina
georgiana.david spune:
Buna
Am venit de la eco, totul e ok, BB e un pic mai slabut, adica 2460 g dar mi s-a spus ca nu-i bai. Este in grafice dar nu o sa aiba mai mult de 3 kg la nastere . Eu zic ca e bine, pe Ioana am nascut-o de 2900 g . A fost fain, intradevar aparatul acesta e mai fain, i-am vazut si fata lui BB ( e asa de dulce, are si gropita in barba) si i-am vazut si putza. Mamaaa ce mai barbatoi!!! Colul e inchis, inimioara lui BB bate bine 138/min, placenta ok deci nu ma pot plange de junior dar ca sa nu fie totul OK, am probleme cu Ioana. Acuzand dureri in partea dreapta, l-am rugat pe dr. sa-i faca si ei o mica eco si mi-a zis ca trebuie s-o operez de apendicita. Sunt asa de necajita, nu e prea mica? Are 6 ani!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
cybip spune:
Georgiana, ma bucur din suflet pentru tine si bebicul din burtica, sunteti bine, sanatosi, cred ca esti foarte linistita.Felicitari!
Davina, Raisa, Timea,Mina sunt convinsa ca de abia asteptati momentul in care sa va tineti puii in brate, ce fericire trebuie sa simtiti, mai aveti cateva ore si gata... Nastere usoara si refacere rapida!
Danyce tie ti se umfla picioarele doar daca stai in picioare sau le ai tot timpul putin umflate, chiar si cand stai intinsa in pat?
Acum vin si eu cu o intrebare, voua vi s-a intamplat sa va curga singe din nas,asa, pe neasteptate? Ca mie mi se intampla aproape zilnic, si nu putin. Am intrebat doctorul, mi s-a verificat tensiunea, este in limite normale, insa tot el zice ca "e normal". Voi ce stiti?
si bafta multa!
Monica si bebe de 33 saptamani.
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Fetele care trebuie sa nasteti (Davina, Raisa, Timea, Doxi, Mina): va tinem pumnii si va asteptam sa ne povestiti... Doamne, ce mai trece timpul asta...
Mirela, bun revenit dupa uragane. Ai grija de tine si stai la pat, cum a zis dr. Vezi ca tu esti dupa mine cu o saptamana, asa ca nu te las sa mi-o iei inainte
Georgiana, bebe va creste apoi (cu asta ma alin si eu)... cat despre cea mica ii tinem pumnii daca se ajunge la operatie. Nu cred ca conteaza varsta ca sa faci apendicita... sunt oameni care nici nu au facut-o pana la batranete... principalul e sa-i explici si s-o pregatesti mental ce inseamna (stii ce urmeaza dupa: sa te misti, dureri de cap, etc)... este destul de marisoara cat sa inteleaga
Danyce, de cand ma laud si eu ca ma apuc de tricotat... nici nu mai stiu daca ma pricep... plus ca mai trebuie sa-mi iau si "sculele" necesare... Cat despre calcat mie mi-e asa o lene...
Noi dormim cam prost noaptea; noroc ca ne mai odihnim pe zi. Pauze de pipi, de rontait, de joaca ale lui bebe... Altfel a inceput sa ma doara burtica cand ma loveste bebe (o fi crescut si el, ca are niste oase... )
Pupici.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
iulyp spune:
Fetele care va pregatiti pt. marea intalnire cu b.b. va urez nasteri usoare si refaceri rapide si nu in ultimul rand b.b.i super sanatosi.
Abia astept sa citesc si povestile voastre ca asa mult ma emotioneaza. As fi in stare sa citesc non-stop povesti despre nasteri bineinteles cu boceala de rigoare cd. se aude prima data plansul lu b.b si mami lui il tine prima data in brate si se minuneaza de el.
Hai ca devin nostalgica si iar bocesc.
Pa
danina spune:
pt viitoarele mamici va doresc nastere usoara si curaj, mult curaj.
Noi am fost ieri la dr cum va spuneam si avem urmatoarele masuri(asta cred ca sunt eu nici acum nu m-am lamurit ce inseamna fiecare ): BDP- 84,1; AC - 248; FW - 1800g la 32 sapt si 3 zile e de bine din cate am inteles dar ne confruntam cu tensiunea mica 9 cu 6 si in greutate am luat 20 kg suntem ffffff mari dar solemn promitem sa scapam de ele.
Voi a-ti mai facut analize pt ultimele luni adica acum?
Vi s-a spus de catre medicul de familie de un vacin anti-tetanus?
am inceput sa devin paranoia de cand realizez ca usor ne apropiem de final. BB s-a intors si e cu piciorusele prin ficatul lui mami, cred ca s-a urcat destul de sus ca ma lasa sa stau un picut mai aplecata vreau nu vreau trebuie sa stau cu spatele drept ca altfel am incurcat-o, nici pe scaun nu ii place acum ma trimite la pat, va pupic si pe curand.
Mina ne rugam maine de Sf Ana sa fie totul bine bafta.
http;//community.webshots.com/user/danina120
Danina si bebitza 33 sapt
Dr Vladareanu - Sp. Elias