Mamici din Arad...???(14)
Raspunsuri - Pagina 10
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Acum am venit de la dr. unde am fost sa ne monitorizeze. A zis ca bb Alesio e perfect sanatos, si ca durerile nasoale pe care le am eu sunt dureri de fals travaliu. Am vb. cu el si de varianta cezarienei, si a zis ca mai bine incercam sa nasc natural(si eu prefer varianta asta), si daca exista un semn cat de mic ca ceva nu e ok, atunci imi face cezariana. Si daca pana marti nu se intampla nimic, sa merg din nou la el sa ne vada.
Cam asta e in ce ne priveste....Vad ca voi va distrati, iesiti prin oras....fericitelor!Sa va distrati si pentru noi!
Va mai scriu cand mai apuc, daca nu nasc intre timp!(tineti-mi pumnii sa nasc cat mai repede ca nu mai pot!!!!)
Pupici la toate gagicile si bebeii, Ioana si Alesio mic(39 sapt)
http://photos.yahoo.com/pufymic
gabitzica spune:
salut!
Clau, sa stii ca nu plinge dupa mine, inca ne face pa pa cand ne vede ca plecam! e tre scump. a inceput sa ceara "papa" cand se apropie ora mesei. e un dulce!
Alina, asa ma gindeam si eu sa iau sirop pana imi trece.
Ioana, dar cum te lasa sa nasti normal ,daca bebe e pelvian?!???
oricum iti doresc o nastere usoara si un travaliu cat mai scurt!
alinamoro spune:
Salutare!
Ioana ma bucur ca sunteti bine si iti doresc o nastere usoara si bb Alesio sa fie bine si sanatos.
Fetelor azi am fost la Bellagio langa Il Padrino si cand am trecut pe-acolo mi-am amintit cu placere de intalnirea noastra de vineri seara.Super intalnire!
Alina 33 ai pierdut mult ca nu ai venit.
Am vorbit cu Magda,spera sa se poate muta pana la sfarsitul lunii octombrie.Ei muncesc din greu in fiecare zi acolo la casa.A inceput si lucrul ca a fost in concediu pana acum.
Maine il duc pe Dragos la vaccin.E un vaccin care nu era obligatoriu pana acum,acum se face obligatoriu(la med.de fam.)la 15 luni.Se cheama Trimovax si este pt.rujeola,rubeol,oreion.Vreau sa il fac sa-l protejez mai mult pentru oreion,e mai periculos la baieti.Sper sa nu-mi faca febra.El abia asteapta sa mearga la vaccin,dar vede le maine saracutul.
Alina
Claudelu spune:
AM aparut si eu...azi nu prea am avut timp, am fost cu Raul pe afara, de fapt ne-am mutat afara si acum a aormit la bunu-so in brate...tare dulce a fost!!!
Ioana, eu am emotii pentru tine!!!Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe la fel de cuminte ca si Raul!!
Alina33, imi pare rau ca nu ai venit la intalnire, tare bine ne-am mai distrat!!!A fost mult mai fain decat prima data!!!Ne-am mai dat si noi drumu la guraSa sti ca si pe mine ma mai dor incheieturile din cand in cand dar nu asa cum zici tu, e suportabila durerea!!!Felicitari pentru dintisor!!!Noi inca nu avem nici un dintisor, dar de mai bine de 2 luni ne luptam cu ei si uite ca ieri cand am fost la cabinet a spus doctorita ca mai avem de asteptat...
Gabi, e bine asa...ca puteti pleca si el sa nu planga dupa voi!!!Am niste prieteni care trebuie sa plece pe ascuns ca plange micuta dupa ei.
ALinaM, pupici de la noi pentru Dragos!!! Cine o fi ca Magda cu casa noua!!!Mi-e dor si de ea!!!Pacat ca n-a venit si ea, mai ales ca eu n-am apucat sa o vad
Ce o fi cu Li si cu Claudi@ ca vad ca nu mai dau pe aici???Nu le-a plaut cu noi???
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
gabitzica spune:
Alina m, ii tinem pumnii lui Dragos , pentru vaccinul de miine. am vazut ca ai postat despre el la "parintii intreaba..."
Dar ce greu iti creste contorul!!Cred ca la 5 mesaje iti pune si tie unul.
Ce frumos a fost azi afara. si cald...au fost 26 grade(azi a fost si echinoctiul de toamna). Am fost la plimbare, m-am intalnit cu o colega de servici care are si ea bobolic, Clau tu o stii pe Laura.
Alina, ce ti-ai luat de la bellagio?
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Alina m, ii tinem pumnii lui Dragos , pentru vaccinul de miine. am vazut ca ai postat despre el la "parintii intreaba..."
Dar ce greu iti creste contorul!!Cred ca la 5 mesaje iti pune si tie unul.
Ce frumos a fost azi afara. si cald...au fost 26 grade(azi a fost si echinoctiul de toamna). Am fost la plimbare, m-am intalnit cu o colega de servici care are si ea bobolic, Clau tu o stii pe Laura.
Alina, ce ti-ai luat de la bellagio?
Gabi,mi nu mi se contorizeaza mesajele deloc,doar daca creez subiect nou.Am deschis azi 2 subiecte noi si de aceea am trecut de la 1225 la 1227.Nu stiu ce se intampla,am sesizat la anunturi,dar nu am primit nici un raspuns.
De la Bellagio i-am cumparat la Dragos o pereche de pantofiori tip sport.Sunt negri din piele,talpa e mai groasa si au o clapeta mai lata cu scai.Mi-au placut foarte mult,sunt de toamna mai mult,dar poate umbla si la iarna cu ei daca nu e zapada mare.
Am pus intrebarea la "parintii intreaba,parintii raspund" in legatura cu vaccinul ca nu eram eu convinsa daca nu e prea tarziu pt.Dragos.Dr.zice ca pot sa il fac si il fac maine.
Clau mai profita de timpul fain cat poti ca am auzit ca zilele urmatoare vine frigul.
Alina
Claudelu spune:
Alina, de ce nu trimit un mail la admini...sa te bage si pe tine cineva in seama...pai nu-i corect, la tine nu se monitorizeaza deloc iar la mine parca merge prea repede...
Si totusi ce faci cu Dragos? Il duci la vaccin???
Gabi, ce mai face Laura si micutu??( am uitat cum il cheama)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Alina, de ce nu trimit un mail la admini...sa te bage si pe tine cineva in seama...pai nu-i corect, la tine nu se monitorizeaza deloc iar la mine parca merge prea repede...
Si totusi ce faci cu Dragos? Il duci la vaccin???
Gabi, ce mai face Laura si micutu??( am uitat cum il cheama)
Poze familie
Clau,am mai deschis un subiect la Discutii generale sa vad daca se mai intampla si la alte fete si daca nu maine le trimit un mail adminilor.Am vrut sa-mi pun si eu "glow" la nume,dar nu ma destule puncte si cred ca e imposibil sa nu am puncte la atatea mesaje.
Ii fac vaccinul la Dragos maine.Luna viitoare trebuie sa il fac cel de 2 ani jumate,DTP.
Alina
Claudelu spune:
Alina, nu se poate sa nu ai destule puncte...pai eu deja mai pot sa-mi iau ceva...ca am iar aproape 400 de puncte...trebuie sa faci ceva!!!Daca vrei iti donez de la mine, SERIOS!!!
Poze familie
gabitzica spune:
Clau, pe bebe Laurei il cheama Alex, si e un neastamparat... ii umbla in patru labe prin tata casa, si se catara... trebuie sa il supravegheze tot timpul... si nu are numai 9 luni...
Laura tine cura de slabire, are deja cu doua kg mai putin decat a avut cand a ramas gravida.
L-am vazut pe raul pe reclamamascata! Super !