Mamici din Arad...???(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,mai intru si eu pe aici.Clau,nici vorba,clar ca imi place de voi,numai in ultima vreme sunt tare lenesa.Intru in fiecare zi,va citesc dar nu prea am chef sa scriu si nici noutati nu prea am.
Azi ma duc la Babysitting,dar nu am chef ca afara sunt 26 de grade(cred ca nu merge bine termometrul),mi se pare mult mai rece.Oricum ieri la ora 13 erau doar 15 grade.Ii un frig de numa.
Alina M. iti tin pumnii la vaccin.
Clau,cum se poate cumpara chestia pentru nume,ca si io vreau!!!
Gabi,nici nu sti ce noroc ai ca Tudor nu plinge dupa tine!Si eu o sa vreau sa imi obisnuiesc copilul asa(cind voi avea).Micuta de care am eu grija are 4 ani si desi ii spune mama ca seara ea pleaca si vin eu sa am grija de ea,daca se trezeste urla ca din gura de sarpe dupa maica-sa,si numai atunci se linisteste daca vorbeste cu maica-sa la telefon.
Va pup.
P.S. Nu ati facut poze la intilnire?

LindaG

Mergi la inceput

Iarasi eu!
Am venit doar sa corectez ceea ce am scris.Afara sunt numai 14 grade.Am zis eu ca termometrul meu a luat-o razna!!!
Ioana,ma bucur ca totul ii in ordine.Iti doresc o nastere usoara si un Alesio sanatos tun.Sa ne mai scri,ok?
Pusilici

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Foarte interesant,aseara aveam 115 puncte(la "foloseste punctele")si acum am 400,dar nu am mai postat nici un mesaj de-atunci.Sa vad acum daca se contorizeaza sau raman la 1228.

I-am facut vaccinul la Dragos si a plans putin chiar inainte de-a scoate acul.A fost foarte curajos,el s-a urcat singur pr pat,si-a ridicat bluzita(in mana i-am facut) si a stat cuminte.

Ma duc sa fac ceva de mancare si mai revin diseara.

Alina

Mergi la inceput

Am vazut si eu acuma cum ii cu efectul glow,dar eu mai am de asteptat ca inca nu am 400 de puncte.Dar in curind.
Ma duc si eu sa fac papica.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Linda, mai dai si tu semne de viata???
Alina vad ca ai reusit sa iti bluruiesti numele, dar cred ca prea tare, cca nu se vede bine!!!
Bine ca a scapt Dragos de vaccin. Peste o luna venim si noi .
Azi are Tudor 11 luni iar peste o luna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Linda, mai dai si tu semne de viata???
Alina vad ca ai reusit sa iti bluruiesti numele, dar cred ca prea tare, cca nu se vede bine!!!
Bine ca a scapt Dragos de vaccin. Peste o luna venim si noi .
Azi are Tudor 11 luni iar peste o luna

Da Gabi,e cam inchis numele acum,dar nu am stiut ca va iesi asa si nu-l mai pot schimba,eventual cand imi adun iar 400 de puncte.
Luna viitoare mai are si Dragos vaccinul de 2 ani jumate si apoi nu mai are pana mege la scoala.
Iti vine sa crezi ce repede a trecut anul,ca implineste Tudor un an? Ce repede trece timpul!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina ce albastra esti!!! Unde s-a mutat subiectul deschis de tine ieri???Vad ca tot la 1228 ramai...ALINA cand pune Calin POZELE, ca sunt curioasa si Anto vrea sa stie, ca poate ajunge si ea la un net!!!!!!!!!!!!!

Gabi, TUDOR pentru cele 11 lunisoare!!! Azi noapte m-am visat cu tine si cu Laura si mi-am amintit cum il cheama pe micutu ei...Pe unde v-ati plimbat??

LI, cum stai cu planurile pentru , ca am vazut ca postezi la Aspirante...BRAVOOO!!!

Eu azi am avut o zi super plina...de dimineata a fost sora-mea la noi, apoi am fost noi plecati prin vecini la o cafa si seara au venit prietenii nostri la noi...acum sunt franta de oboseala, plus ca vecini de deasupra noastra isi pun termopan la balcon si azi toata ziua au sudat, au taiat...groaznic, nici macar ora de liniste n-au respectat-o...Raul n-a dormit decat acum spre seara...pe la 13.30 m-am dus la ei sa-i rog sa se opreasca ca Raul in 10 min s-a trezit de 3 ori...si m-a enervat la culme atitudinea vecinului, ca nu i-a convenit ca l-am rugat foarte frumos sa se opreasca...inteleg orice, ca ne va veni si noua randul dar macar ora de liniste sa fie ora de liniste
...

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

Alina ce albastra esti!!! Unde s-a mutat subiectul deschis de tine ieri???Vad ca tot la 1228 ramai...ALINA cand pune Calin POZELE, ca sunt curioasa si Anto vrea sa stie, ca poate ajunge si ea la un net!!!!!!!!!!!!!

Gabi, TUDOR pentru cele 11 lunisoare!!! Azi noapte m-am visat cu tine si cu Laura si mi-am amintit cum il cheama pe micutu ei...Pe unde v-ati plimbat??

LI, cum stai cu planurile pentru , ca am vazut ca postezi la Aspirante...BRAVOOO!!!

Eu azi am avut o zi super plina...de dimineata a fost sora-mea la noi, apoi am fost noi plecati prin vecini la o cafa si seara au venit prietenii nostri la noi...acum sunt franta de oboseala, plus ca vecini de deasupra noastra isi pun termopan la balcon si azi toata ziua au sudat, au taiat...groaznic, nici macar ora de liniste n-au respectat-o...Raul n-a dormit decat acum spre seara...pe la 13.30 m-am dus la ei sa-i rog sa se opreasca ca Raul in 10 min s-a trezit de 3 ori...si m-a enervat la culme atitudinea vecinului, ca nu i-a convenit ca l-am rugat foarte frumos sa se opreasca...inteleg orice, ca ne va veni si noua randul dar macar ora de liniste sa fie ora de liniste
...

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Clau,pozele nu au iesit bine,sunt tare decolorate si nu sunt clare.Am zis ca nu le mai pun,dar daca vreti sa vedeti ceva "umbre" vi le pun maine.Nu stiu de ce au iesit asa,poate din cauza ca erau fara blitz.
Subiectul meu s-a mutat la "Probleme si sugestii"(cred ca asa se cheama).Oricum,mie tot nu mi se contorizeaza mesajele.

Eu stiu ce inseamna sa lucreze vecinii de deasupra ca ai mei sunt in renovare de cand am venit din concediu.Noroc ca sparturile mari le-a facut cat am fost noi plecati.Totusi intre orele 14-16 nu lucreaza,macar atat ca apoi incepe bocaneala.

Pai Li,pe noi nu ne anunti nimic? Nu ne spui ca esti aspiranta la functia de mamica? Mult succes!

Ma duc si eu la culcare ca tare m-am obosit cu calcatul.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Clau,pozele nu au iesit bine,sunt tare decolorate si nu sunt clare.Am zis ca nu le mai pun,dar daca vreti sa vedeti ceva "umbre" vi le pun maine.Nu stiu de ce au iesit asa,poate din cauza ca erau fara blitz.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

NU conteaza!!! Le vrem oricum...ne chioram noi cumva!!!Te rog sa le pui!!! AAAAAA, mai aveam o intrebare!!!Alaltaieri am vrut sa vad pozele alea ce le-ati facut atunci cand v-ati intalnit la Mc si nu le gasesc...imi dai te rog link-ul daca mai exista???
Somnic usor!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Ceau fetele,
Tudor, pentru 11 luni si cit mai multe de acum inainte.
Fetelor,eu sunt de mult aspiranta la statutul de mamica(de vreo 5-6 ani)dar am zis ca mai astept si eu sa mai "cresc" un pic.La aspirante postez de mult deja dar daca cumva se intimpla ceva va voi anunta.
Alina M.,ma bucur ca a fost cuminte Dragos.Mai unul si a scapat si el pentru un timp.Pacat ca atunci cind creste o sa-si aduca aminte mai multe zile cit doare.Acuma uita mai repede.Eu urasc vaccinurile,toate!!!!Mai i-a mai puneti poze ca si eu vreau sa vad.
Azi am avut noroc ca a dormit aia mica.Asa ca acuma sunt mai linistita.
Acuma va las,mai dau o raita prin forum si ma duc sa fac nani.
Va pupicesc mult si va multumesc inca o data pentru urari.

LindaG

Mergi la inceput