Mamici din Arad...???(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Fetelor am si eu tel pe RDS.In sfirsit!Nr. meu este 0357401945.
Clau tu stii pe unde se gaseste de cumparat Bebelac, in afara de Bila?Noi l-am terminat mai repede luna asta, nu ca ar fi mincat el mai mult ci ca am mai pus in cereale si n-a vrut.Mai mult am aruncat.
Pufy, nastere usoara si asteptam vesti!
Anto e inca in Arad?Cit sta?Clau tu trebuie sa stii.
Ma duc ca iar a facut kk Dragos.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina33

Fetelor am si eu tel pe RDS.In sfirsit!Nr. meu este 0357401945.
Clau tu stii pe unde se gaseste de cumparat Bebelac, in afara de Bila?Noi l-am terminat mai repede luna asta, nu ca ar fi mincat el mai mult ci ca am mai pus in cereale si n-a vrut.Mai mult am aruncat.
Pufy, nastere usoara si asteptam vesti!
Anto e inca in Arad?Cit sta?Clau tu trebuie sa stii.
Ma duc ca iar a facut kk Dragos.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Alina, Anto nu mai e in Arad, a plecat duminica dimineata...au plecat pentru ca Deni trebuia sa fie la scoala, ca si asa au luat-o o saptamana...
Laptele Bebelac il gasesti la orice farmacie, dar daca nu te grabesti gasesti duminica si in piata Obor...sunt oameni care i-au laptele primit si il vand pe piata si e mai ieftin ca si in magazine...nu mai stiu exact cu cat l-am vazut...

Li, ma bucur ca ne mai iubesti!!!

Eu fetelor sunt zombii, este deja a treia noapte cand stau de veghe cu fiu-meu...se trezeste in jur de 1.30-2.00 si abia reusesc sa-l mai adorm...ieri am impreisa ca s-a speriat de galagia care a facut-o vecinu ca asa s-a manifestat azi noapte ca si cum i-ar fi fost frica sa adoarma si plus de asta decand lucreaza la asta el imi tot tresare in somn....AAAAA si inca ceva, nu ca mi-a facut mi-a facut diaree, ca scaun e destul e consistent, problema e ca a facut ffff mult, in sensul ca a iesit si pe afara...nu stiu, e cazul sa imi fac pobleme???Sunt DISPERATA si obosita!!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Clau nu-ti fa probleme daca a facut Raul mai mult kk,poate a mancat mai mult,daca e normal scaunul si nu are diaree eu zic ca nu e nici o problema.
Albumul cu pozele de la Mc l-am sters,dar am pozele in calculator si le voi pune mai tarziu ca acum s-a sculat Dragos.Am pus pozele de la ultima noastra intalnire,vezi sa-ti iei ochelari si o lupa.

Li,cati ani are fetita de care ai grija? Te obisnuiesti cu copii pe cand vei avea tu.

Alina,am notat numarul tau,nu se stie niciodata.Am facut si noi cerere prin iulie,dar nu au venit nici acum sa ne schimbe modemul si sa ne puna telefonul.Lapte Bebelac gasesti la orice farmacie.

Aici sunt pozele de la intalnirea noastra:

http://community.webshots.com/album/191056538gUMTod

Va pup!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Am pus iar pozele cu intalnirea de la Mc Donald's din aprilie 2004.Le-am pus in albumul cu poze de la intalnirea din august.

http://community.webshots.com/album/171950040fSfocO

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Alina, super sunt pozele!!! Si ce daca nu se vad bine, noi stim cine e acolo!!!

Azi m-am intalnit cu vecina de langa mine si ei au un micut de aproape 2 anisori si ea la fel ca si mine, a avut noapte alba...si vecinutul nostru s-a speriat de la galagia facuta de vecini si s-a trezit plangand si n-a dormit decat in brate la mamica lui...saracii copilasi

AlinaM, cred ca daca ar fi facut diaree m-ai facea si azi KK, dar n-a mai facut deloc!!Si parca e mai bine...culmea e ca nu mai are pofta de mancare...ma chinui sa manance ceva, el care pana acum manca fff mult si bine...probabil sunt si dintisorii de vina

Va pupez si mai vorbim, ar trebui sa calc dar n-am chef, poate maine ca ii Clau acasa toata ziua si uite asa profit si eu putin sa-mi fac treaba prin casa!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

oooo Clau, daca ai stii de cate ori mi-a facut Tudor KK de i-a iesit pe langa scutec!!! dar cea mai grea faza a fost duminica seara! vi-am zis ca inspre seara am fost pe strand si l-am lasat cu bunicii. Binenteles, l-au achimbat! E un adevarat chin si pentru mine , daramite pentru ei, ca nu mai vrea sa stea nicicum pe spate!
statea in scaunul lui de mancat si l-am vazut ca se screme mult, m-am gndit ca face mai greu. dupa ce a terminat ii zic la Cipri sa-i facem baie..era 20.30 si de obicei ii facem la 21. L-am mai lasat vreo zece minute.. simtem eu ca prea tare miroase... la un moment dat vad ceva pe covor... asa ca niste miezuri de pita mestecate... era kk.. va dati seama asa de mult a facut ca a fost plin cracul pantalonului.. si i-a cazu asa stand pe scaun...a mai si calcat in el..... Vine Cipri sa il ia iar pe drum inspre baie mai curge o fleasca pe hol... si calca Cipri in ea... ne-am distrat de minune ce mai...

Mergi la inceput

Asa Gabi, super!!! V-a facut-o Tudor!!!

Am primit ieri un mail fain:
> > > Legea lui Slous:
> > > Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap.
> > > Legea lui Franko privind locul de munca:
> > > Daca-ti place ceea ce faci, probabil ca faci ceea ce nu trebuie.
> > > Prima capcana a geniului:
> > > Nici un sef nu va pastra un subaltern care are dreptate tot
timpul.
> > > Legea lui Raphel referitoare la afaceri:
> > > Cu cat angajatii au mai putin de lucru, cu atat vor lucra mai
incet.
> > > Maxima biroului:
> > > Telefonul nu suna niciodata cand nu ai nimic de facut.
> > > Legea lui Otto:
> > > Intotdeauna faci ceva lipsit de importanta cand seful trece pe la
biroul
> > tau.
> > > Legea lui Chapman:
> > > Daca nu poti sa-ti termini treaba in primele 24 de ore, lucreaza
> noaptea.
> > > Regula lui Harry:
> > > Cand nu stii ce sa faci, mergi grabit si ia-ti o mina
ingrijorata.
> > > Concluzia coridorului:
> > > Poti sa te duci oriunde daca ai o mina serioasa si duci cu tine
un
> dosar.

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Eu fetelor sunt zombii, este deja a treia noapte cand stau de veghe cu fiu-meu...se trezeste in jur de 1.30-2.00 si abia reusesc sa-l mai adorm...

Vi-am zis ca saptamina trecuta nu prea am dormit nici eu...ca tot plangea tudor... ieri i-a iesit al optulea dintisor... si azinoapte a dormit neintors... tot pe burta... pana la 7 dimieata nu i-am auzit guritza deloc... sper sa il tina...

Mergi la inceput

Gabi,ce m-am distrat de faza cu Tudor si cu kk. O fi norocos daca a mai si calcat pe kk,stii ca asa se zice ca daca calci in kk esti norocos.
Felicitari pt.dintisor!

Clau,fain "legile" ce le-ai scris,le-am salvat si eu in calculator.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Fetelor azi am o putoare mare ...normal ca sunt putoare, ca doar am avut bucatar, menajer...a avtu Claudiu zi libera si eu am profitat la maxim...adica m-am trezit cu Raul la 10.30 la 11.00 ne-am culcat la loc si ne-am trezit la 14.00...Inytre timp Claudiu a facut mancare, curatenie, a pus la spalat...Mama, ptiu sa nu-l deochi, ca de mult n-a fost asa harnic!!!Acum s-a dus sa mai faca niste banuti(binenteles nu la produs), ca doar asta e menirea barbatului!!
EU merg fac o baita, imi scot copilasu oleaca la plimbare!Sper sa nu ne prinda ploaie, dar si daca ne prinde facem putina baita, nu mai consumam apa de acasa!!!Vreau sa ii iau si eu brocanase ca chiar n-am chef sa-i fac de mancare

Copilasu meu iar s-a trezit azi noapte, cred ca a facut un obicei din asta...dar in comparatie cu celelalte nopti acum a adormit imediat dupa ce a baut ceiutu si nici scandal n-a facut!!!Scumpu de el, azi a fost tot un zambate, a strigat toata ziua TATATATA, iar tacsu a fost copt si tot dupa curu lui a umblat!!!in consecinta azi am fost o MARE DOAMNA!!

Voi fetelor, ce faceti?Pe unde umblati pe vremea asta deosebita??

Pupici de la noi!!!

Poze familie

Mergi la inceput