Mamici din Arad...???(14)
Raspunsuri - Pagina 9
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Asta e! las' ca ne mai vedem noi!
Sper sa ne intalnim mai des, nu asa din an in pasti!
Clau, nu te doare capul, nu?
NU NU NU NU NU...Nu ma doare capu' Ar fi fain sa ne vedem mai des!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
alinamoro spune:
Am ajuns si noi pe la ora 21.Suntem super obositi,dar n-am rezistat sa nu intru pe DC un pic.
Vad ca azi nu prea ati activat pe-aici.
A fost vreme fain afara astazi,a fost super.
Sper sa puna Calin pozele maine,de fapt trebuie descarcate din telefon si apoi le pun eu. Sunt vreo 4-5 poze.
Noapte buna!
Alina
alinamoro spune:
Mai fetelor,da' pe unde umblati?
Ce liniste pe aici!
Am fost azi la magazinul ala la Teba,sunt niste lucruri super.Ce mult mi-ai placut hainutele de nou nascuti si ce calitate era!!!!!!!
I-am cumparat si eu la Dragos o pereche de blugi mai grosuti(matlasati),o pereche de pantaloni de catifea,un trening de bumbac,2 camasute,un solex si o vestuta de fas.Toate astea au fost 1.000.000,mi se pare un pret bun la atatea hainute si sunt de calitate.O sa mai merg pe-acolo.De fetite erau niste hainute superbe.
Am observat ca nu depaseste 200.000 lei bucata.
Pai in cazul asta "bag divortul" de Dominik si Regalo ca ne stoarce buzunarele. Eu sunt cam obsedata cu hainutele,desi sunt constienta ca raman mici foarte repede de Dragos.
Va pup! Mai dati si voi un semn de viata nu ma lasati sa vorbesc singura pe-aici.
Alina
Claudelu spune:
Alina, chiar e liniste pe aici...eu ieri toata ziua am avut musafiri, iar spre seara am iesit cu Raul putin la plimbare, apoi am stat si am citit pe net, dar n-am avut chef sa scriu...mare doamna lenea asta cateodata
Azi am fost cu Raul la control, sa vad totusi ce ii cu respiratie lui, ca ieri m-a bagat in sperieti...in timp ce ii dadeam sa pape abia a putut respira, si ce-a fost mai grav ca s-a inecat si abia abia a reusit sa respire...asa ca azi fuga la control...mi-a dat sa-i dau Ospen, sirop si ceva picaturi pt nasuc...
Raul o tine dintr-o extrema in alta...ori e constipat de mama focului ori face KK si de 4 ori pe zi...m-a disperat azi...pana acum a facut deja de 3 ori...oricum e mai bine asa decat sa-i tot bag termometrul...
Am stat azi vreo 4 ore la aer...mai profitam de vremea asta faina, ca cine stie cand ne invadiaza ploile!
AAA...si de sambata seara fiu-meu zice..TATATATA, bine stiu ca ei se joaca, dar e super cand ii auzi vorbind Clau e in culmea fericirii, in schimb eu
Alina33, Gabi, Li si Claudi@ pe unde umblati fetelor???Nu ne mai vreti???Noi suntem dulci, simpatice si cuminti!!!
AlinaM, cum a fost la Bihor??I-a placut la Dragos???
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
gabitzica spune:
salutare!
Am mai citit si eu pe aici dar nu am avut chef sa scriu...A fost super vremea asta , dar nu am iesit cu Tudor ca nu m-am simtit in stare! Cred ca mi s-a acumuat oboseala, ca saptamana trecuta nu prea am dormit. Sambata seara am avut musafiri pina la 2 noaptea, iar ieri am fost plecati toata ziua. Am fost la masa la socrii, iar dupa masa am fost pe strand sa ne intalnim cu ceva prieteni! E super standul asa aerisit 9fara prea multa lume)
Alina m, cata zile trebuie sa iau Paxeladine?
Claudelu spune:
Gabi, chiar ca ati avut un week-end plin...noi am fost doar o dtaa pe strand anu asta si atunic cu Raul, la Zilele Aradului...mama ce plin a fost strandul si ce ploaie se pregatea sa vina...am avut mult curaj, dar am avut chiar noroc, pentru ca ploaia a inceput doar cand am ajuns acasa...din pacate nu am reusit sa-i vedem pe Voltaj
Tudor, nu plange dupa tine???
Poze familie
Claudelu spune:
Uita-ti-va pe reclamamascata.ro, sa-l vedeti pe Raul...am trimis o poza cu el si azi a aparut...din pacate n-am putu sa pun adresa intreaga ptr ca cica e reclama
Poze familie
alinamoro spune:
Gabi,trebuie sa iei 5-7 zile paxeladine,vezi cum te simti,daca mai tusesti iei mai multe zile.
Clau,acum mi-am facut cont la reclamamascata sa vad si eu poza cu Raul.
A fost Anto pe la tine sambata,ce mai zice? A plecat,da?
Alina
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Clau,acum mi-am facut cont la reclamamascata sa vad si eu poza cu Raul.
A fost Anto pe la tine sambata,ce mai zice? A plecat,da?
Alina
Alina, ca sa vezi poza nu-ti trebuie cont...e pe prima pagina si e la liber...
Anto, numai in fuga a venit ca se grabea la cosmetica...de atunci nu am mai vorbit...sper ca au ajuns cu bine
Poze familie
alina33 spune:
Salutare fetelor,am auzit ca v-ati distrat bine la intilnire.Data viitoare sper sa fiu si eu prezenta.Dragos e in extreme.Cind foarte apatic cind nervos ca nu mai vrea in scoica si vrea plimbat.Cred ca ii iese al doilea dintisor ca e tare amarit saracutul.Cind il vad mi-e asa mila de el...
Eu nu mai reusesc sa ies prin oras ca asta mic nu rezista mai mult de juma de ora in carut .Aproape ca sare din el numai sa il iau sus sa vada peisajul.Asa am patit si duminica.Noroc ca era si Daci si am facut cu rindul sa il ducem in brate inapoi acasa.Si din scoica ne dam jos.I-am facut poze trebuie sa le pun.E o zvirluga de copil.
Sper sa pot ajunge si eu la magazinul ala de hainute.
Clau te invidiez ca poti sta atit de mult cu Raul afara.
In rest am inceput sa iau si eu Ca+Mg+D2 ca dimi cind ma trezesc merg ca un robotel prin casa.MA dor incheieturile de mor.
La sf lunii o sa facem si vaccin.Sper pina atunci sa iasa dintisorul
Va pupam
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos