Mamici din Arad...???(14)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
DE ACORD!
PS.Acum am observat ca la mine nu se contorizeaza mesajele,raman tot la 1225.O fi tot o eroare de la ei.
Alina
Claudelu spune:
Futui, e o problema...Cristina a plecat de acasa si ea va merge la Perla la 18...ma duc eu mai repede, si o iau de la Perla si o duc la Il Padrino...facem asa, ca sa nu zica ca ne-am batut joc de ea...am intrebat-o pe maica-sa daca nu are mobil si mi-a spus ca are dar nu stie numarul...Rezolv eu problema cumva...Abia astept sa ne vedem!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
gabitzica spune:
fetelor, inca nu ati ajuns acasa?? Vi-a intunecat Bachus cararile???
A fost super intalnirea, pacat ca nu am mai putut sta.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Vi-a intunecat Bachus cararile???
A fost super intalnirea, pacat ca nu am mai putut sta.
Mai sa sti ca ne-a intunecat-o rau...abia acum vreo 20 de min am ajuns si noi...ne-am facut de cacao la Il PadrinoSI eu m-am simtit super bine...ar trebui sa facem asta mai des...Ne-am tras si-n chip...Va pupez pe buric!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
alinamoro spune:
Clau voi ati mai stat mult dupa ce am plecat noi? Sa nu-mi spui ca v-ati mai comandat o sticla de vin!
Mi-a placut si mie intalnirea,a fost super.Speram sa ne intalnim mai des,ar fi fain,dar cu toti copilasii.
Cand am ajuns acasa i-am facut baie la Dragos,l-am pus la culcare si m-am pus sa fac curat in bucatarie ca mi-au facut aia o mizerie.... M-am uitat apoi la filmuletul care ni l-a facut Mihai si abia acum am intrat pe DC.
Multumim Mihai pentru CD.Poate citesti pe aici din cand in cand.
Va pup!
Alina
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Clau voi ati mai stat mult dupa ce am plecat noi? Sa nu-mi spui ca v-ati mai comandat o sticla de vin!
Mi-a placut si mie intalnirea,a fost super.Speram sa ne intalnim mai des,ar fi fain,dar cu toti copilasii.
Cand am ajuns acasa i-am facut baie la Dragos,l-am pus la culcare si m-am pus sa fac curat in bucatarie ca mi-au facut aia o mizerie.... M-am uitat apoi la filmuletul care ni l-a facut Mihai si abia acum am intrat pe DC.
Multumim Mihai pentru CD.Poate citesti pe aici din cand in cand.
Va pup!
Alina
Nu stiu la a catea am ajuns cat ati stat voi...am beut 3 sticle cred sau 4??...Na ca le-am si uitat numaru
Am mai stat vreo jumate, treisferturi de ora!!! AM stat pana am gatat vinu'!!!
Pai, cum era vorba cati fac aia curat...chiar asa mizerie ti-au facut???Macar au astupat gaurile???Vai ce dulce a fost Dragos!! de la noi!!!
Hai sa va spun una buna...cand am ajuns acasa, Clau era tare necajit ca abia abia a reusit sa-l linisteasca pe Raul...ca zice ca a tras o tura de plans, de aia cu urlete si s-a chinuit vreo ora sa-l linisteasca...pana si-a dat seama ca la piticot i-a fost foame...important e ca s-a descurcat si ca nu m-a sunat pe mine
Poze familie
gabitzica spune:
Fetelor, ma bucur ca v-ati simtit bine! Noi nu am mai putu sta din pacate ,Cipri a trebuit sa mai intalneasca cu cineva, inainte sa-l luam pe Tudor. S-a culcat saracutul la 22! a fost rupt de obosit!
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Salutare fetelor,acum plecam la Bihor.
Va doresc sambata si duminica placuta.
Alina
SI voua la fel!!!
Gabi, imi pare rau ca nu ati mai putut sta...a fost super fain...nu l-am lasat pe Calin sa plece pana nu ne-a facut poze!!!
Poze familie
gabitzica spune:
quote:
Gabi, imi pare rau ca nu ati mai putut sta...a fost super fain...nu l-am lasat pe Calin sa plece pana nu ne-a facut poze!!!
Asta e! las' ca ne mai vedem noi!
Sper sa ne intalnim mai des, nu asa din an in pasti!
Clau, nu te doare capul, nu?