Mamici din Arad...???(14)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Putem merge la Il Padrino sa mancam o pizza,am vrut noi sa ne mai intalnim acolo cand ne-am intalnit prima data si a fost si Anto.
Eu sunt de acord.
Si mie mi-a fost pofta de pizza azi si mi-am facut comanda acasa de la 5 Colturi.
N-am reusit sa vorbesc cu Magda,mai sun maine,dar sa stim exact unde ne intalnim.
La mine merge destul de greu DC-ul,foarte greu se incarca pagina.
Alina
Eu deja am gura plina de saliva de ....yami yami yami...
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Ce mai faceti?Vad ca vorbiti de pizza...miammmm.....ce dor mi-e si mie de una de la 5 colturi.....las' ca venim noi in Arad si recuperam!
Noi suntem inca in asteptare, dar foarte nerabdatori toti 3( Ovi eu si bb Alesio).Ovi tocmai a terminat cu licenta(pe care a luat-o cu 9,90), deci e doctor cu acte acum, si singurul lucru la care ne mai gandim e bb Alesio....de-abia asteptam sa vina pe lume...il adoram pe banditut!
Luni mergem la eco si atunci stim exact ce urmeaza(adica cum voi naste si cand), asa ca mai multe informatii va voi da luni.
Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti toate bine!
Pupici, Ioana si Alesio mic(38 sapt si 1 zi)
http://photos.yahoo.com/pufymic
Claudelu spune:
Fetelor, am primit acum telefon de la Anto si mi-a spus ca nu poate veni numai pe la 19.00 ca a trebuit sa mearga la Oradea la socri...vine dar ajunge mai tarziu...cum facem, ne vedem si noi la 19.00 sau noi mergem ne intalnim si vine ea apoi? Eu zic sa ne vedem noi la ora programta initial...voi ce ziceti???
Ioana, mai putin si vine Alesio!!! Sa ne ti la curent!!! Nastere usoara!!! de la noi!!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
alinamoro spune:
Clau eu zic sa ne intalnim noi pe la 18,30 si o asteptam pe Anto daca vine la 19.Ramane la Il Padrino?
Fetelor dati-va cu parerea.
Ioana iti doresc nastere usoara si te asteptam cu vesti bune.Spune-i la Ovi sa ne anunta cand nasti.Pupici tie si lui Alesio.
Alina
gabitzica spune:
Nici eu nu pot sa ajung la 18, ca intervenit o problema. Sper sa ajung pe la 18.30-19.
Ioana, felicitari sotului tau, si tie o nastere usoara!!
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Clau eu zic sa ne intalnim noi pe la 18,30 si o asteptam pe Anto daca vine la 19.Ramane la Il Padrino?
Fetelor dati-va cu parerea.
Ioana iti doresc nastere usoara si te asteptam cu vesti bune.Spune-i la Ovi sa ne anunta cand nasti.Pupici tie si lui Alesio.
Alina
Alina mie imi convine oricum...eu zic ca daca fetele nu dau nici un semn de viata sa o lasam asa cum a fost, ne intalnim si putem merge si de acolo la Il Padrino linistite...eu totusi as vrea sa stiu daca cumva schimbam programul ca sa apuc sa o sun si pe Cristina...Haideti fetelor, veniti sa vedem cum facem
Poze familie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Nici eu nu pot sa ajung la 18, ca intervenit o problema. Sper sa ajung pe la 18.30-19.
Ioana, felicitari sotului tau, si tie o nastere usoara!!
Dar atunci ramane la Il Padrino sau la Perla???
Poze familie
alinamoro spune:
Eu cred ca la Perla pe terasa va fi rece diseara,mai bine la Il Padrino atunci si mancam pizza.
Deci,eu sunt de acord la 18,30 la Il Padrino.Daca vreti sa modificati ceva ma conformez si eu.
Acuma ma duc ca fac curatenie cat doarme Dragos,mai revin sa vad ce ati hotarat.
Magda nu raspunde la telefon.
Clau tu sun-o te rog pe Cristina cand suntem sigure unde si la ce ora ne intalnim.
Alina
Claudelu spune:
Deci, ramane la Il Padrino la 18.30!!!
Poze familie