Mamici din Arad...???(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, eu acum vad ce ai scris: ca veniti fara copilasi!
Mai fetelor si asa ne vedem rar... de ce sa veniti fara ei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, ce ne facem cu vremea asta???? Daca nu se-ndreapta pana maine??Unde propuneti sa ne vedem???Veniti si voi cu idei!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Eu vin fara, pentru ca vreau si eu putina libertate ca nu am mai iesit de multa vreme singurica si doar are si tata, sa mai stea si ei impreuna, se mai chiguleasca-n pace...oricum Clau mi-a propus sa merg singura fara Raul ...fiecare poate veni cum vrea...eu maine vreau SOLO!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Taare greu merge DC-ul.Ieri am intrat da pina am citit tot si pina mi s-a deschis fiecare pagina m-au apucat nervii, mai ales cind sa scriu si eu cite ceva...si-a pierdut si Dragos rabdarea.Daca e vreme faina sper sa vin.Ca nici masina nu am si e naspa.Sa vad si in ce toane e Dragos.Mai vorbim.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,in sfarsit imi merge si mie forumul.Ieri nu am putut intra deloc,tot timpul cand deschideam pagina imi scria ca accesul la forum mi-a fost restrictionat.M-am gandit eu ca e de la ei ca nu stiam sa fi facut nici o greseala.Si acum imi apare chestia aia scris sus pe pagina,dar vad ca merge chiar daca merge foarte greu.
Eu vin la intalnire maine.Ramane la 18 la Perla?
Vine si Calin cu Dragos sa ma duca doar si apoi ei merg la plimbare ca Dragos nu are rabdare sa stea mult intr-un loc,deci voi fi si eu SOLO.

Clau mersi ca le-ai scris adminilor despre problemuta mea cu forumul si mai ales ca m-ai laudat asa frumos.

Gabi,am vazut si eu pozele,sunt foarte fain si imi place si mie poza care a zis Clau,acolo pe plaja unde face Tudor o mutrisoara tare draguta.

Ma duc sa mananc ceva ca m-am pus direct la calculator cand am venit de la lucru.Eram curioasa sa vad daca merge forumul.
Revin mai tarziu. Sper sa mai pot intra!!!!!!!!

Alina

Mergi la inceput

AlinaM, ma bucur ca s-a rezolvat problema ta...sa sti ca nu am spus decat adevarul...Deci Solo si tu??!!!

Alina33, sper sa veniti si voi!!

Fetelor, la mine merge bine DC, nu foarte bine dar merge, rar am probleme cu incarcatul paginii...

Si daca ploua ramane tot la Perla, ca putem intra inauntru...e mai bine asa, decat sa ne dam 2 locatii si apoi sa nu ne mai intalnim

Poze familie

Mergi la inceput

Am vorbit si cu Cristina si vine si ea...vine fara fetite, pentru a spus ca ii este foarte greu cu ele, sunt neastamparate si singura nu face fata...Abia astept sa va revad!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Daca vremea e asa urata ca acum, vin si eu fara copilas. Cipri oricum trebuie sa fie undeva miine la 6, asa ca probabil voi fi si eu SOLO, eventual vine dupa mine.
Linda, ti-am trimis pozele.

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu acum mi s-a facut rau de tot pofta pe o pizza...sa nu da-ti cu pietre in mine, propun doar, voi decide-ti!!! Nu mai bine mergem undeva la o pizza, ca de exemplu Pizza Drive sau Il Padrino???Parca suna mai bine!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Putem merge la Il Padrino sa mancam o pizza,am vrut noi sa ne mai intalnim acolo cand ne-am intalnit prima data si a fost si Anto.
Eu sunt de acord.
Si mie mi-a fost pofta de pizza azi si mi-am facut comanda acasa de la 5 Colturi.
N-am reusit sa vorbesc cu Magda,mai sun maine,dar sa stim exact unde ne intalnim.

La mine merge destul de greu DC-ul,foarte greu se incarca pagina.

Alina

Mergi la inceput