Mamici din Arad...???(14)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
se pare ca trebuie sa va faceti cont pe snapfish ca sa vedeti pozele
Acum am priceput...sa vedem cum merge:))
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
alinamoro spune:
Gabi,eu mi-am facut cont acuma si nu pot vedea pozele.Mai pune inca o data adresa ca-mi zice ca-i ceva eroare.
Alina
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Gabi,eu mi-am facut cont acuma si nu pot vedea pozele.Mai pune inca o data adresa ca-mi zice ca-i ceva eroare.
Alina
Gabi si la mine la fel!!!EROARE!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
gabitzica spune:
Fetelor, pe Snapfish merge numai cu invitatie pe mail. La profilurile voastre nu imi arata adresa de mail, asa ca o sa va anunt cand gasesc alta solutie!
gabitzica spune:
N-am vrut sa il deranjez pe sotul meu de la lucru, dar se pare ca nu am avut incotro! Acum puteti vedea linistite pozele, fara sa ma injurati!
www.stoc-studio.ro/tudor/index.php?folder=concediu_2004" target="_blank">http://www.stoc-studio.ro/tudor/index.php?folder=concediu_2004
Claudelu spune:
Gabi , am vazut pozele!!! Sunt super faine!! O poza mi-a placut tare tare tare mult...esti tu cu Tudor pe plaja si el se stramba...e sper draguta poza si Tudor si mai si...
Eu azi am fost in oras cu Raul si acum sunt franta de oboseala, ma dor ingrozitor de tare picioarele...ce de magizine noi sunt prin oras...am ramas impresionata...
Fetelor cum facem cu marea intalneala?? Ne vedem vineri la 18 la Perla??? Sa stiu ce sa-i spun si lu' Anto si lu' Cristina...
Alina33, ce mai faci? Dragos???
AlinaM, s-a rezolvat problema cu DC???
Poze familie
LindaG spune:
Ceau fetelor,ce mai faceti?eu sunt bine dar ma enervez cu internetul ca de abia functioneaza.Din noiembrie voi putea sta tot timpul in internet si va functiona calumea,sper.
Gabi sunt foarte faine pozele.Hai sa-ti zic,eu vin iarasi cu pretentiile.Ai pus trei poze cu un vaporas de la mare.Eu cred ca ii acelasi cu care am fost eu unde era un tip cu niste ochi verzi tare frumosi.Nu pot sa fac poza mai mare.Nu poti cumva tu sa le faci mai mari sa le vad,te roggggg?
Clau nu mai imi spune de cite magazine noi s-au facut ca eu de abia am reusit sa trec prin oras sa la vad pe cele noi.Asa mi-e de dor de Arad de numa...Si de voi!!!!!
Ok,acuma va las,mai incerc sa intru miine,va pup mult de tot.
LindaG
Claudelu spune:
Li, pai eu n-am mai fost in centru de vreo 2 luni si pentru mine toate magazinele sunt noi
Mai fetelor, AlinaM nu poate accesa DC, ii tot da un mesaj cum ca are restrictionat accesul...incerc sa aflu ce s-a intamplat...am scris la admin, m-a rugat ea...Sper sa i se rezolve si Alinei problemuta!!!
Cum ramane cu intalnire? Cine vine? Deocamdata ne-am anuntat cam asa:
AlinaM
Gabi
Anto
Clau
Cristina(urmeaza sa sun)
Magda(sa-i spun Alinei sa o sune)
Alina33???Gabi nu sti nimic de ea???O suni tu, te rog!!!
Ramane pe vineri la 18 la Perla...eu si AlinaM ne-am hotarat venim fara copilasi...singure singurele!!!
Poze familie
gabitzica spune:
Linda, da-mi te rog adresa de mail, sa-ti trimit pozele mai mari!
Am vorbit cu Alina33, cred ca vine si ea!