Mamici din Arad...???(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, daca ti se pare ca il strang pampersii pe Raul poti sa- cumperi 4, ca sunt de la 7 kg,daca nu nu are rost, ca el nu o mai ia asa mult in greutate ca pana acum. Peste vreo doua luni poate ajunge la 9 kg. Eu cred ca poti sa-i mai iei linistita 3 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, mersi mult ptr raspuns...m-am tot gandit si ii iau tot marimea 3, si daca cumva raman iaca ii dau la cine are nevoie de ei, ca sunt multi care nu-si permit...din pacate!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare.
Fetelor maine merg la nunta,da' asa n-am nici un chef sa merg pe frigul asta.Inca nu m-am obisnuit cu temperatura asta mai scazuta.
Pe Dragos il lasam acasa cu "tuti"(tusi),asa ii zice el la femeia cu care sta.I-am tot explicat ca mama cu tata merge la nunta si el ramane cu tusi si a fost de acord.

Clau nu ai mai vorbit cu Anto?
Oare pe unde sunt celelalte fete? Trag chiulul!!!!!!

Va mai scriu maine.Acum mai citesc ceva pe-aici ca maine nu trebuie sa ma trezesc dimineata.

Alina

Mergi la inceput

Alina, nu am mai vorbit cu Anto, sigur ma suna ea cand ajunge si atunic vorbim sa vedem ce si cum!!! BBBBRRRR pe frigul asta la nunta...azi am fost la Billa, mama ce aglomeratie...s-au scumpit pampersii si am auzit de la vecina mea ca ei ii plac mai mult Libero si m-am uitat si sunt mai ieftin cu vreo 100 si ceva...hahahah, eu tot cu pampersii sunt ...hahahaha...Si pana la urma am luat Pampers nr.3...si ce sa va mai zic, ca acasa am spus cu Clau ca nu stricam mai mult de 1,5 mil....pe naiba ca am stricat mult peste...eu azi am fost cuminte, capul rautatilor a fost Clau...numa-l auzeam - hai sa luam si aia, hai si aia ca nu mai avem, hai ca uite si asta ne trebe...si la casa sa cadem pe spate...2.700.000lei...ce friguri, m-a luat cu tremurici...noi n-avem Ho cand mergem la Billa...

Mai dar serios vremea asta isi mai revine sau tot asa frig va fi??Eu chiar sunt de felul meu o friguroasa, acum stau in casa in trening cu sosete si papucei de casa...Vreau CALDURA!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

No ceau fetelor,ce ziceti,v-a placut dezintoxicarea de 3 zile de DC?Vad ca nu eu am fost singura care nu a putut intra in forum!!!
Ce mai faceti?Eu sunt ok,Diti cu Vanessa la fel(Diti a avut simbata ziua de nastere,P.S. nu stiti de la mine).
Alina 33,Daci cind are ziua de nastere ca am vazut ca si el ii fecioara?
Alina M. si noi vom merge la nunta in 2 octombrie.Am cunoscut o tipa aici din forum si vom merge la ea la nunta.Macar mai vad si eu cum arata o nunta.Oricum prietena mea din Ro.,cind am fost eu acolo a fost la vreo 2 nunti si mai urmau citeva inca,asa ca si ea tot pe la nunti a fost.Sa ne povestesti cum a fost.Dragos ii mai bine?
Clau,cind mai mergi pe la Bila gindeste-te si la mine ca si mie tare imi mai placea sa ma duc la Bila.
Mai spuneti-mi si mie unde a avut aia "templu" ala?Oare l-am vazut si eu?
Credeti ca ar putea ajunge si la mine ceea ce a filmat Mihai?Daca ma vad si eu un pic as vrea si eu sa am cd-ul.Eventual daca mai vorbiti cu Cristina,o puteti intreba cum as putea sa primesc si eu,please?
V-ati intilnit cu Anto?Sa faceti poze,ok?
Eu va las acuma mai intru mai spre seara.Va pup si mi-a fost dor de voi.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

In sfarsitttttttttttttttttttt fetelor am putut intra pe forum.
Vai da' ce rau a fost fara DC.
Voi ce mai faceti?
Li,tu ai intrat prima dupa cele 3 zile de "post".
Mai am si eu o nunta in 6 noiembrie si sper ca e ultima pe anul acesta.AAAAAAA mai am una in 2 octombrie,dar nu ma duc ca dau faliment.

Anto este in Arad si probabil ne vom intalni vineri dupa-masa.Eu am vorbit cu Clau la telefon si asa ne-am gandit,sa vedem ce zic si restul fetelor.

LA MULTI ANI CLAUDIA! Multa sanatate si tot ce-ti doresti.
Mai intra si tu pe-aici pe la noi si ne mai spune despre Vanessa.

Ma duc sa-l "alimentez" pe Dragos si mai revin.Abia astept sa mai citesc pe-aici.
Va pup!

Alina

Mergi la inceput

CLAUDIA

UUUUUUUUUURRRRRRRRRRAAAAAAAA!!!!!!!!Merge DC!!!!

Alina, multumesc pentru mesaj!!!

CE m-am socat cand am vazut mesajul tau Alina...zic ce o fi ziua mea si am uitat

Chiar asa fetelor, Anto e in Arad saptamana asta si vrea sa ne vedem...am vorbit si cu ea si cu Alina si ne-am gandit ca ar fi fain sa ne vedem vineri de la 18 tot la Perla daca e cald...daca nu vedem noi cum facem!!!Daca ne hotaram o sunam si pe Cristina sa vina si ea!!!

Li, hai si tu la intalnire!!!In ceea ce priveste filmuletul, eu l-am luat direct de la Mihai sotul Cristinei, de pe o adresa care mi-a dat-o el...poti sa vorbesti cu Cristina si sigur iti da si tie adresa ca sa faci donwload...

Oare o fi nascut Ioana(pufymic)???

Poze familie

Mergi la inceput

In sfaaarrsittt!Ca m-am saturat de cate ori am incercat adresa si degeaba! Azi i-am trimis mail la admin sa intreb ce e cu site-ul.
Mi-a fost dor de voi! Ce mai faceti?? Ziceti ca ne vedem vineri???
Am pus pe net pozele din concediu daca vreti sa le vedeti

http://www.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=14744500/t_=10568084

Mergi la inceput

se pare ca trebuie sa va faceti cont pe snapfish ca sa vedeti pozele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

In sfaaarrsittt!Ca m-am saturat de cate ori am incercat adresa si degeaba! Azi i-am trimis mail la admin sa intreb ce e cu site-ul.
Mi-a fost dor de voi! Ce mai faceti?? Ziceti ca ne vedem vineri???
Am pus pe net pozele din concediu daca vreti sa le vedeti

http://www.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=14744500/t_=10568084

Pentru ca sa vedem pozele cere ID si parola...

Poze familie

Mergi la inceput