Mamici din Constanta (15)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
e, gata, l-am blocat si am scos banii....ca nu mai aveam rabdare sa il caut. precis apare dupa ce vine ala nou, nu?
Sanzi, nu am mai facut nici o praji, ieri am facut gem de prune si nu am avut timp de nimic. poate zilele astea.
ce vreme super! nu ar fi bine sa o tina asa pina in martie??
sinzi_ana spune:
Hai sa ne vedem sambata, duminica in parc sau la un mac donald's ceva...cat mai tine vremea cu noi!!!
Propuneri?????
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
July spune:
Sanzi,incerc maine sa trag o fuga in Tabacarie.Daca vin te sun cand ajung.Daca nu,ti-l dau la intalneala de samb.sau duminica.
Ma gandeam daca-i urat putem sa ne-ntalnim in Tomis la Crido Kids land,putem bea si-o cafea sau un suc.Sau manca...
Frumoasa imaginea,surioara mai mare(Mariuta)impingandu-l pe Fratior.Ai fost tare,Sanzi!
Ma duc sa-mi descarc cumparaturile.
Mai,acum nu va ganditi ca Tio vorbeste perfect.Poceste si ea cuvinte,de multe ori ma aplec si eu cu urechea sa-nteleg ce zice,dar mai mult cand este obosita.Ce nu-mi place la ea,este timida in relatia cu adultii,cu cei de-o varsta cu ea este f.indrazneata.Si ma mai lupt cu:Al meu!Adica totul este-al ei,Doamne fereste sa-i ia cineva ce-i al ei,urla ca apucata.Nu stiu unde-a vazut asta,la noi in casa nimic nu-i al meu sau al tau,este al nostru.Ce ma sfatuiti,cum sa procedez?
Oana,Laura,Lizuca ce mai faceti?
Pupici tuturor!
July si Tio
sinzi_ana spune:
July, lasa copilul sa fie "al ei"!!!! Ce e rau in a fi posesiva??? Asa-s fetele! Asa fac si eu acum, tot ce vad "al meu" si daca se baga cineva pe "al meu" urlu si eu (nu ca o apucata dar pe aproape!)
Maine eu sunt prin parc cam intre 10-12 si 17-20...deci daca ajungi cu Tio ne vedem.
Eu sunt de acord cu intalnirea oriunde, parc, Tomis, pe luna...
Cine se mai anunta?
Cu mancarea nu stiu ce sa fac, ca cica tin si eu un oarecare regim (imi scapa cate o ciocolata, o pizza...dar nu are cine sa imi tina socoteala si merg pe blat) poate ma lipesc si eu de o salata...dar o sa imi ploua in gura dupa un copan ceva...hihi
Sinzi si David
sinzi_ana spune:
July...acum mi-am adus aminte ca nu am vazut nici o poza din excursia voastra....
Sinzi si David
dadi_t spune:
Azi am avut o zi lunga-luuunga de tot! M-am trezit de la ora 6:00 si pana acum nu m-am odihnit o clipa. De fapt am fost intr-o stare de surescitare maxima si trebuia musai sa-mi ocup timpul cu ceva ca sa nu ma gandesc...Am fost cu mama la RMN. A fost planificata la ora 15:00 si am intrat abia la 17:30. Am fost cu totii cu catel cu purcel. Am luat-o si pe Bibi cu noi ca am prevazut ca dureaza si noroc cu laptaria la purtator. Mama a avut o cadere psihica, chiar cand am ajuns s-a pus pe plans. Dupa aprox.40 de minute a iesit crizata de faptul ca ei nu i s-a administrat substanta de contrast ca celorlalti pacienti. Intr-un tarziu am facut legatura ca cei care primisera asa ceva aveau probleme cu stomacul...Stiti ceva?? Oricum una peste alta abia maine la ora 18:00 aflam rezultatul.
Pupici si o noapte linistita! Maine sper ...sa dea D-zeu sa vin cu vesti bune! Doamne-ajuta!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Tania, tinem pumnii sa ai vesti bune de la RMN! nu stiu de ce nu i-au administrat mamei tale substamta de contrast...poate July e mai in tema.
poate ajungem si noi simbata in tabacarie sa ne vedem...ca in tomis nu avem cum, pitik e prea mic si oricum nu putem urca nicaieri cu el pentru ca nu exista rampe ptr carucioare.
ce nori s-au adunat....sa speram ca putem face macar plimbarica de dimineatza!
pupici si o zi buna!
CRIXIA spune:
Doamne, Tania, mai poti ?
Rezista, te rog, incearca sa fii tare! Esti nemaipomenita, te imparti in 'spe ca sa-i impaci pe toti. Imi inchipui cum te-ai chinuit ieri. Ti-ar fi fos mai usor daca-i fi fost singura la analize, fara copil, sa o poti incuraja pe mama ta. Saraca de ea, ce o fi fost in mintea ei, cred ca au invadata-o gandurile negre. S-o fi ascuns ea atatea zile sau poate rostul casei tale au facut-o sa uite, dar la 2 metri de doctor cred ca e normala reactia ei.
Totodata ma gandesc si la Bibi si sper ca aceasta problema sa nu-ti afecteze lactatia, ca stim cat de bun e lapticul de mami.
Sanatate va doresc! iar tie personal Tania, putere!
Nu mai stiu care, cum m-a intrebat de Alexia si despre ale noastre, dar am sa va spun din ce-mi amintesc din intrebari. Parca Sanzi ma intreba daca nu am cu cine sa o las. Sa va explic: Bunici pentru Alexia din partea mea este doar tatal meu, deci zero( mai ales ca-i sef de santier, nici vorba), din partea sotului, ambii, dar Buni de abia acum iese la pensie( poate de acum incolo vreun ajutor) iar bunicu este in campul muncii si nu se pricepe la copii( de abia a invatat sa o tina in brate acum cand ea zburda).
Ma mai intrebati ce fac cu Alexia, cum mananca, doarme la santier. Ei bine, o singura data a dormit acolo, in masina ca-mi adormise pe drum si nu am trezit-o. In rest, incerc sa ma incadrez in programul ei, dupa ce se trezeste luam micul dejun, caca( sa nu ne loveasca pe acolo) si ajungem pe la 11, stam cam 1-2 ore, si inapoi acasa, spalat, papa si somn. Ar fi nevoie de mine mai mult acolo si mai ales singura, dar nu am ce face, ma multumesc si asa ca pot fi acolo.
Sa va mai spun ca m-au cam lovit nuntile anu' asta! Am avut 2 pana acum, mai am inca 3. La 2 vom merge dupa 1 oct, in speranta ca avem cu cine lasa fata, iar la celelalte ne-am dus cu catel si purcel dupa noi la starea civila. Sambata asta intentionam sa mergem la biserica, sper sa reziste fii-mea, daca nu se tine tati dupa ea pe langa biserica, ca sigur va verifica rotile tuturor masinilor din zona.
Azi am fost tare harnicuta, chiar daca m-am culcat la 0.45, m-am trezit la 7, ceea ce pentru mine e cam devreme. Deci, nici somnul de frumusete nu l-am facut! Ce-i drept, Alexia nu m-a trezit deloc peste noapte ( sa ma laud si cu nopti dormite, nu doar sa ma plang). Pana la 8.15 am facut piata, apoi o cioba de perisoare si cred ca o sa coc niste vinete pana se trezeste Alexia.
M-am intrecut pe mine de harnica ce sunt! Si mi-au murit si laudatorii!
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
CRIXIA spune:
Cum Roxi sa nu poti veni in Tomis cu carutul! Ha, hai ca te-nvat acum!
Daca parchezi masina in parcarea subterana, cum intri in hol ca sa urci treptele, pe dreapta este lift, care te duce la ce etaj vrei!
Daca intri in Tomis pe usile normale, la parter, dincolo de Beauty Shop, bijuterii, undeva pe stanga este Banca transilvania( un ghiseu mic), si langa este acelasi lift de care-ti spuneam.
Din parcare esti la -1, din Tomis la Parter, iar locul de joaca si sucurile sunt la etajul 3.
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
laura111 spune:
Fetelor, eu am zis ca lesin de durere in ultimele 3 zile. Am avut o colica renala ingrozitor de dureroasa, cred ca nu exista pe lume durere mai crunta ca durerea de rinichi, si slava Domnului c-am avut si de dinti, si de urechi... dar ca asta n-a fost nici una. Nu puteam nici sa respir de durere, am bagat in mine o groaza de supozitoare cu Piroxicam si indometacin si am baut tone de ceai de cozi de cirese. In fine, azi e prima zi mai bine.
Cornelia, ce veste minunata ne dai tu ! Multe-multe felicitari pt. bb. din burtica !
Crixia, spor la lucrarile de santier !
July, bine ai revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine desi au fost oarece probleme cu tranzitarea Bulgariei. Las' ca data viitoare mergeti cu avionul ! Cand ai timp si kef mai povesteste-ne din ce ati vazut/ facut in Grecia.
Dady, Dumnezeu s-o protejeze pe mama ta si sa-i dea zile !
Marlen, nastere usoara si un bb. perfect si sa-l rogi pe sotul tau sa ne anunte cand se intampla fericitul eveniment.
Sanzi, sa stii ca si eu mi-am schimbat profesia acum 2 ani. Dupa ce am lucrat 5 ani in port ca inginer de exploatare portuara , am facut fac. de drept si acum lucrez la Electrica la biroul de asigurarea calitatii si-mi place mult mai mult ce fac acum decat ce faceam inainte. Asa ca daca simti ca nu-ti mai place ce faci eu zic sa te inarmezi cu vointa si sa schimbi ca nu e tarziu deloc pt. tine . Succes !
Si eu vreau sa vin la intalnire , stabiliti cand si unde. Eu as prefera Crido Kids ca e inauntru si nu depindem de capriciile vremii. In plus , sunt mai multe locuri de baut-mancat. Eu sambata dimineata trebuie sa merg ca bunica mea la Grand la Eforie, deci pot veni doar dupa-amiaza.
Pupici !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111