Mamici din Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Fetelor, mai stiti ceva de Cali? O fi nascut?
Cornelia, ne bucuram sa auzim vesti bune.
Crixia, tare muncitoare mai e Alexia!

Eu am impresia ca a coborat putin burtica. Merg maine la control sa vad ce si cum. Vineri scoate actele cumnatul meu; sper sa nu nasc pana atunci.
Am o mare problema: nu-mi gasesc incaltaminte pentru seara (la restaurant). Ati vazut pe undeva papucei sau sandalute cu toc foarte mic?

Pupici mamicutelor si piticilor,

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crix mama sef de santier o faci!!!mult succes la lucrari si sa va iasa asa cum doriti!
Marlen, incearca la musette si la il paso, erau niste pantofi fff misto cu toc din asta modern, f jos si in spate. succes si distractie placuta la petrecere!
de Cali chiar ca nu mai stim nimic....
gata, ca an gemul pe foc! vorbim later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Cornelia,felicitari!Ma bucur din toata inima ptr.voi!Cat are acum bb.2?I-ai spus deja Mariutei ce are mama in burtica?Ai grija mare de tine si bb.,odihna cat cuprinde,inconjoara-te cat mai mult de oameni plini de viata si incredere,optimisti.Te-mbratisez cu mult drag!
Roxa,emotii doar ca nu stiu cum se va comporta fii-mea la marea schimbare!c-altfel,nu!Ma-ntorc in acelasi loc in care voi gasi aceiasi aparatura,mai putin aceiasi oameni,unii fie au plecat spre alte orizonturi,fie altii care s-au schimbat ca persoane...In astia 2 ani n-am pierdut mare lucru,doar la salarizare,ca-n rest stii cum este in sanatate,inainte mai...deloc.Ma gandesc doar cu groaza ca ma-ntorc in mizeria aia de spital!
Deja sunteti mari daca participati la onomastice!
Crix,ti-am vazut si eu zidarita.Nu-i gelos bunicu'?Poate-i fura meseria.Sunteti rapizi tare,cand ne ziceai ca umbli dupa acte si-acum deja vad ridicaturi acolo.maine-poimaine e gata si acoperisul.iti trebuie o doza mare de curaj sa-ti ridici singur in ziua de azi o casa,noi am sucit-o si rassucit-o pe toate partile si-am ajuns la concluzia ca este un efort prea mare,o luam mai batraneste,mai strangem ceva banuti,daca nu reusim singuri ne luam partener.Cineva f.apropiat.Ai noroc daca tatal tau se pricepe la constructii,ai baza ca nu ti se ridica ceva aiurea sau ca ti se fura de prin materiale si alte d'astea.
Da'rau mai stati cu dintisorii astia,de-aveti show noaptea.Of,sper sa treaca cat mai repede perioada asta!
Marlen,pai burtica coboara cand bb.e pregatit,sigur vrei sandale?Glumesc,cred ca-ti gasesti pe la Leonardo ceva interesant sau magazinul ala vis-a-vis de CEC-ul de langa Cina,i-am uitat numele.Ah,Jacob's!Distractie placuta si Casa de Piatra tinerilor!
Sanzi,pizza de la Aldo nu-ti place?livreaza si acasa,este excelenta,Aldo care este cea mai completa costa 90.000 lei.Ma gandeam la oaia care-ai mancat-o,cred ca nu stiau s-o prepare,sotul meu nici sa n-auda de oaie pana am fost la turci,am mancat acolo mancaruri specifice,bine pregatite,de-atunci se duce singurel cand ii este pofta si-si cumpara.cum a fost la plaja?
Tania,eu sunt de parere ca Sanzi decat sa faca un Colegiu de 3 ani ptr.asistenti,mai bine-o facultate.Cum zice ea,Psihologie!
Sanzi,gandul ca trebuie sa fac ceva cu viata mea profesionala ma macina nopti intregi,stiu cum este sa vrei si altceva.Ma trage inapoi nostalgia vremurilor de demult si dragostea a ceea ce fac.Atat!
Mi-a adus cineva 2 bete ptr.exudat sa le am in caz de nevoie,iti dau si tie unul daca vrei.Spune.
Lizuca,cred c-am pierdut aniversarea,primeste si din partea noastra multe felicitari,sarutari si-un sincer"LA MULTI ANI!".Cum iti mai este la munca?

Am vazut-o aseara pe Larular(Raluca)la T.V.Neptun:Nu vreau sa iau spaga!

Oana,Laura,ce faceti?

celelalte ce mai faceti?

Tio a mea este putin cam masochista,mananca bataie in parc si tot dupa copilul ala plange, ca vrea sa se joace cu el.A-nceput sa reactioneze si ea cu violenta la violenta.Azi a muscat-o o prichinduta si ea plangea ca i-a muscat bluza,nu mana.Este pisicoasa,in acelasi timp si baietoasa.Facem in continuare kk.in pampers,ne-am luat colac de w.c.,dar inca nu vrem pe el.
In schimb ne vorbeste si...-urul."Citim" impreuna Mica sirena.Eu spun si ea repeta.E o scumpa cand imi aduce cartea si-mi spune:mama,vorbeste!,pe-un ton tare imperativ.

Va pupam,July si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Nu sunt eu inca linistita, dar ma simt mai bine, exceptand o durere de cap si greturile carora le duceam lipsa acum cateva zile .

July, bb2 are 6,5 sapt. Maria inca nu stie nimic. Daca totul e in regula vineri, cand ma duc din nou la medic, o sa fie prima care afla .
Felicitari pentru Teo vorbareata! Eu inca ma rog de Maria sa spunna cate ceva. Vocabularul ei e format din mama, tata, caca, gata si go (gol). A spus si cuvinte mai complicate, cum ar fi cercei (ceicei), dinti (ditzi), sanatate (tatate), baie, banana (nanana), ghete (ete), sosete (aete), dar toate minunile astea nu au durat mai mult de trei zile. Acum parca a uitat totul sau ii e frica sa vorbeasca. A, si in striga pe cumnatul meu Bogdan: gaga! Eu sper sa vorbeasca repede, ca nu as putea trai cu spaima ca nu mai incepe copilul meu sa vorbeasca.

Marlen, ce putin mai ai si iti vei tine puiul in brate!

Crixia, felicitari pt. inceperea constructiei si pt. micul constructor! Nu imi vine sa cred cat a crescut. Doar vazand alti copii, imi dau si eu seama ce mare e Maria.

Tania, multumesc mult. Multa sanatate!

Pupici tuturor!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Cornelia, !!! si nasul sus, totul va fi bine! te vedem noi cum e cu 2 nazdravani.....care or sa iti manince si urechile! asteptam numai vesti bune!
eu is suparata tare pe mine azi, ca sunt ametita si mi-am ratacit card-ul. am fost la banca si l-am blocat, e ok....dar ma enervez ca nu imi mai functioneaza neuronul ala ratacit.....asta e...trebuie sa ma mai adun!
va pup si vorbim later, mai trebuie sa rezolv ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,
Imi pare bine ,,sa va aud,, din nou. Noi am foarte ocupate dar promitem sa recuperam.

Cornelia, suntem alaturi de tine, fi mai optimista.
Am citit despre voi va ca sunteti foarte ocupate, cind mai dati o intilnire?

Mamicilor voi aveti alocatia copiilor pe card?
Cum se procedeaza?

Va pupam
Ionela , Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ione, unde ai fost mama!?! Ce-ti fac fetele, zburda?
Eu am alocatia doar in cont, la BancPost, de card nu m-am interesat.

Fetelor, am uitat sa va spun ca in urma cu cateva zile( mai multe chiar) m-am intalnit cu Caty, era cu Dinu si cu nepotica ei Delia.
Oare are timp sa ne citeasca!?! Ca nu prea ne-a mai scris demult
Dinu este un grasunel-voinicel, care avea tentative sa mearga. Fetelor, are niste ochii!!!
Ca bine a zis Ione, ne trebuie o intalnire sa realizam ca au crescut copii nostri! Da' mai intai sa facem zarzavaturile, sa punem muraturile, gemul.... io sa mai ridic ceva ziduri.....

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da, buna ideea cu intalnitu...vreau si eu...sa vad bibici...
July, daca iti prisoseste un betigas, il vreau...sa ma inveti cum sa ii iau si ce laborator e cel mai bun...

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Salutare la toata lumea,

Noi ne pregatim pentru control. Suntem nerabdatori sa aflam ce ne spune nenea doctorul. Bebicul e foarte jucaus. Si mancacios. O trezeste pe mami cu noaptea in cap sa-i dea sa pape. Si sta cu picioarele in ficatul lui mami. Se misca in continuu. Cel mai mult cand ascultam muzica clasica sau cand mai beau o gura de cafea.

Va sciu diseara sa va spun cum a fost la control.

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Marlen, cred ca de abia astepti sa auzi ca iti spune doctorul: Gata, maine-poimaine incep noptile albe!!!
July de abia astept si eu sa vorbeasca bine David, acum fac eforturi de ureche sa inteleg ce spune...desi stie multe cuvinte, inca nu leaga nimic si le cam poceste sau le scurteaza si combina cuvintele in engleza cu cele in romana. Cand spune ceva nou, ma gandesc juma de zi sa vad ce vrea cu adevarat.
Grea traba cu job-ul...si mie o sa imi fie foarte greu sa stau departe de David si sa o aud pe (cine va sta cu el) ca imi povesteste de evolutia lui la care eu am lipsit. Dar de asta exisa sambete si duminici (si banii pe care ii castigi muncind!)
Cu olita...mare lucru...tot dau vina pe timpul socrului meu (nu are sa vina sa ne monteze toaleta), de parca in momentul cand e gata instalata al meu baiet, nu numai ca o sa faca acolo de toate, dar o sa traga si apa si o sa foloseasca si hartie igienica!!! Pe care oricum o foloseste de acum, cum nu sunt atenta da fuga la wc, rupe bucati de hartie, o arunca in toaleta si trage apa! Asa ca schimb cam 1 sul la 2 zile!
Roxa..poate trebuia sa il cauti mai bine...si eu am blocat un card mai demult, si a doua zi l-am gasit!!! Nu am mai putut face nimic, am asteptat cardul nou e mi s-au lungit urechile! Ce prajituri ai mai facut???
Crixia, am vazut pozele cu mica muncitoreasa...e tare scumpa, mai mare ferastraul ca zidarita! Cum ii dai sa manance acolo? Si cum doarme?
Cornelia, felicitari pentru bebe...sa va fie de bine si noroc ca ai un ajutor de nadejde acum care sa impinga la carucior!
Tania ce mai fac fetele?

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput