Mamici din Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna la toata lumea,

Tania,pe Tio o voi lasa cu ai mei.Ptr.inceput o sa merg la program de 8 ore,fara garzi,stiu,imi va fi extrem de greu,dar asta e!Greu ptr.ca la noi munca cea mai intensa este in astea 8 ore in care voi merge eu la munca,cand se face programul de cronici.Chestia este ca-mi place la nebunie ceea ce fac,motiv ptr.care nici n-am abandonat inca munca asta.
Sanzi,nici Tio nu accepta paturica,o imbrac mai gros si-atat.N-am invelit-o decat in maternitate si normal ca s-a obisnuit asa.

Va pup,July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc mult.
Din fericire, instinctul meu m-a inselat. Eram prea daramata si mi se parea ca viata mea e toata o nenorocire. Vineri am auzit inimioara bb-ului la eco doppler. Nu mi-a venit sa cred ca o inimioara asa de mica poate sa bata asa de tare . Credeam ca totul e pierdut, dar nu e asa (va multumesc pt. incurajari). Acum iau 6 utrogestan pe zi si fac si tratament injectabil cu gravibinon , dar de ieri nu mai sangerez si sper ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine.
Va pup si promit ca de acum in colo o sa fiu mai atenta la discutii. Incerc sa revin azi.
Cornelia si bb Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bravo Cornelia!! Ma bucur mult pentru voi doi...(tu si bebicu cu inima puternica!!)

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza si de la noi!
Cornelia, yes!!!!! stiam eu ca trebuie sa fie bine!!! si asa va fi si de acum incolo! de o mie de ori!!!
July si cind incepi mama munca? ai emotii? eu de pe acum ma gindesc ce program de armata va fi dimineatza....dar ve fi bine!
Sanzi cum a fost cu pizza? ai reusit sa dormi?
noi ieri am fost la o aniversare a unui copilas de 2 ani si pitiku a fost ff cuminte dar nu a dormit decit 2 ore toata izua, impartite!
asa ca..azi-noapte a fost liniste cu 2 pauza mici de mincat.
va pupam si va dorim o saptamina super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, asa draga, vino cu vesti bune si cu zambetul pe fata! Felicitari, vei fi mamica de bb2! Vezi ca-mi faci pofta!

Eu, la cat de grea a fost noaptea trecuta, ma tin prea bine pe picioare! Cum zice Rox, circoteca dom'le! Am inceput sa fac statistici, cam dupa 10 zile de liniste mai da fata noastra o reprezentatie! Noaptea trecuta de la 1.50 la 4.40, o linisteam, atipea cateva minute, normal si noi imediat, si iar durere si plans.
Sunt putin nauca, dar poate ma refac. Nici nu sunt bautoare de cafea, macar ma punea pe picioare.

Vreau sa va spun ca am inceput sa ridicam zidurile la casa, acum prinde contur! Binenteles, asa cum mi-au spus si altii, ca am inceput sa schimbam deja cate ceva, mutam usi, largim geamuri, adica adaptam spatiul cum dorim. Fii-mea e nelipsita din din vasul cu ciment proaspat( l-am acoperit cu ceva ca nu te intelegeai cu ea), bucatele de BCA le plimba de colo-colo, le baga peste tot, in caldarea cu apa, chiar si in salopeta am gasit acasa, numara cuiele, pietricele.... E asa de greu cu ea acolo, ca eu trebuie sa fiu atenta la ce ma intreaba taica-miu(el e sef de santier)si nu pot fi cu ochii pe ea, iar daca o iau in brate nu sta deloc, se zvarcoleste intruna. Nu am cu cine s-o las, ca tare bine mi-ar prinde!

Va pupacesc pe toate!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Crixia, chiar nu ai nici o cunostinta cu care sa o poti lasa pe Alexia? Acum inca mai e vreme buna, dar ce te faci mai la toamna? O sa o poti lauda ca a pus si ea bca la temelia casei...ce dragut!
Sa ii faci poze in orele de munca sa o vedem si noi pe mica "zidareasa".
Roxa, cu pizza a fost bine, cantarul nu e de acord cu atata mancare, dar nu il consult de fiecare data sa nu imi strice ziua...e tare carcotas si incapatanat...
Azi avem planuri mari, mergem la plaja ca e prea frumos afara!

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Sanzi, buna idee mi-ai dat! Am sa caut printre pozicile facute sa vad ce gasesc cu ea si am sa le pun in albumul de aici (DC). Poate dupa ce o culc am sa fac asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cornela, felicitari pt. sarcina! Imi cer mii,mii de scuze ca nu am fost pe faza cand ne-ai spus ,dar cum eu am fost preocupata cu boala mamei mele nu-i exclus sa fii citit fara sa constientizez mesajul. Ma bucur tare mult pt. tine mai ales ca stiu ca iti doresti atat de mult acest lucru si sa stii ca ma rog pt. tine sa fie bine!
Crixia, bravo voua -mare realizare.Cred ca un pic un picut va invidiez.Si noi am cochetat cu ideea de a ne muta la casa, dar... te lipsesti,s-au scumpit tare.Iar de cumparat teren si apoi construit mi separe o chestie grea-grea de tot. Pe noi nu are cine sa ne ajute si e tare greu sa-ti propui ceva si sa nu ai cu cine sa te consulti.
Sanzi-iti dau o idee: faci un colegiu de 3 ani de asistent maternal si ai alte oportunitati.Nu stiu cam atat mi-a trecut prin cap mai rapid si usor de invatat!
Pai sacul de dormit il desfaci la picioare si vine ca o camasa de noapte si tot sta acoperit.Eu am gasit sac de dormit stil bluzita sus(cu umeri).
Roxi, ce cumintel e Patrick-s-o tina tot asa!
Lizuca-LA MULTI ANI PT. ALISIA! Sa creasca mare si frumoasa, sa-ti aduca numai buicurii si impliniri!Mea culpa pt. intarziere! Am fost tare suparata cu mama si am intrat mai mult sa va salut si....oricum mai tarziu decat niciodata,nu?
Pupici!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Tania, sa stii ca ai dreptate cu construitul unei case! Nu-i usor deloc! A avut dreptate cine a zis " imbatranesti cu 10 ani cand faci o casa!" E destul de greu, poate si de aceea satisfactia e mare! Da' pana acolo ...!!!!

Pregatesc cateva poze cu bagacioasa in santier!

Mergi la inceput

Gata!
Lenesul mai mult alearga! Greu le-am pus, mai bine foloseam Webshots! Data viitoare, ca acum pic de somn, dar daca am promis!
Deci, intrati pe "are album" si acolo in "Alte poze" ca sa o vedeti pe Alexia la santier.

Chiar am constatat ca nu prea am mai facut poze in ultima vreme, pentru ca stam putin, discutam si alergam la facturat BCA sau fier-beton. Promitem ca vom recupera!

Mergi la inceput