Mamici din Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagicile mamii, lasati depresia ca miine va fi totul mai roz, va zice eu!
noi ne-am distrat azi intr-o veselie, avem o jucarie sub forma de manusa si barbitza cu cap de pantera si i-o agatz lui Patrick de minerul de la scaunelul de masina, dupa care incepe distractia: ride la ea, se distreaza....cred ca vorbesc ei intr-o veselie!
va pupam si va dorim o noapte linistita!
pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Azi am chiulit, ca a fost sotul meu liber si ne-am plimbacit! Ne cerem scuze!

Cornelia m-a lasat muta, nu altceva! Din lac in put!
Fruntea sus, cu incredere vei invinge totul! Unde ti-e zambetul? Nu mi te inchipui trista!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata!
De cand a picat serverul pierd postarile pe care le fac si mi-e lene sa le mai scriu odata! Vad ca ce am scris ieri nu a aparut.
Cornelia-eu am ramas gravida (la 28 de ani) cu Anduta dupa 3 ani de incercari si eram disperata ca nu pot avea copii( la un control echo mi s-a spus ca am retroversa uterina cu anteroversa dreapta-adica cazut in abdomen-si uterul cam mic). Totusi minunea s-a infaptuit cand nu ma asteptam. Mi-am dorit de d-soara doi copii si imediat dupa Anduta am hotarat cu Costin sa mai avem un bb dupa 1-2 ani, dar socoteala de-acasa.....a venit tocmai dupa 7,5 ani. De aceea iti spun sa nu disperi, important este ceea ce-ti doresti , ca D-zeu are grija sa le implineasca mai devreme sau mai tarziu! ZZ am avut-o la 18 ani o forma relativ usoara, dar...dureaza!
Multa sanatate si spera....
Marlen, suntem cu sufletul alaturi de tine. Ma bucur ca esti optimista si fa-te frumoasa pt. barbatelul care o sa apara in viata voastra!Iti tinem pumnii!
Cali,te asteptam cu drag pt. orice sfat si nedumerire ai!Pupici multi pe burtici!
Oana, vorbareata noastra,esti acaparata intru-tot de baietelul tau si nu mai spui nica'!
Roxi, ce precoce buburuza ai! Tare scumpitel trebuie sa fie! Mai pune pozici!Ati trecut pe suculet de fructe? Eu cam la 5 luni am facut ceva tentative si pe la 5,5 luni deja suculetul de morcovi cu mar il papa.Te sfatuiesc sa pui fructe de sezon taiate cubulete(prune,pere,pepene galben,piersici) la congelator in pungute cca 100g de fiecare ca sa le poti combina. La iarna nu prea ai alternative, iar banana dupa 8 luni este recomandata. Pupici pe ochisori lui Patick!
Bibi nu vrea sa stea in fundulet singura, ci doar in carucior sau tinuta in brate. Am mai pacalit-o si sta bine in fund, dar nu vrea. In schimb sta si misuna de-a busilea peste tot...si doarme pe burtica cu fundul in sus! E asa scumpa mai ales ca Anduta nu a mers deloc de-a busilea, ci pe fund. Baga cate un picior sub ea si se tara asa.
July,am apelat zilele astea la Livia si binenteles ca scumpa cum e,m-a rezolvat!Bine, telefonic am vorbit cu ea si mi-a spus sa trimit persoanele la asistenta sefa ca ea este acolo....Sa inteleg ca este acum asistenta sefa la chir.5 si modesta cum e nu mi-a spus???
pupici si vorbim mai tarziu!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce liniste azi! |Nu are nimeni nimic de spus? Sa ma citesc si eu...ca e tare liniste la mine acasa...parca doarme toata lumea!
As pune si eu mana pe o carte sa citesc, dar nu am rabdare si nu ma lasa !!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

iata-ne si pe noi la raport.
acum am venit din plimbari si vizite, si tragem un pui de somn ca avem si noi musafiri pe la 5. sper sa ne lase cineva...
am luat port bebe azi si l-am probat...pitiku' a adormit instantaneu in el, asa ca miine mergem toti trei la shopping!
Tania, inca nu am inceput diversificarea, vreau sa o incep la 3 luni, pina atunci doar lapte de la mine. dar ideea cu fructele e super! mai ales ptr pepene galben care nu prea se gaseste la supermarket-uri iarna. multzumesc!
va pupam si va dorim un week end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Cornelia,ce mai faci?
Tania,in viziunea mea,nu exista o alta persoana pe Globul asta Pamantesc mai saritoare si mai sufletista ca Livia.Isi pune inima pe tava,neconditionat.Da,ea este acum Sefa mea,o merita din plin!
Ce mai face mama ta?De ce n-o aduci si la Sefu' s-o vada?

Azi am fost prin oras sa conduc,socru-miu mi-a vandut Tico-ul lui,acum o sa-mi fie mult mai usor cand imi voi relua serviciul,nu voi mai depinde de barbata-miu cu masina.Tio si-a dat verdictul:mami conduce frumos!Ce-o stii ea,saracuta?

Ati fost la Targ?Ce-ati gasit interesant?Merita mers?

Fetelor,carora va place carnea de berbecutz,am luat aseara de la Selgros carne frageda-frageda,ni s-a topit in gura,a facut sotul mancare arabeasca,cu ceva carnita rumenita,rosii lunguiete taiate cubulete mici-mici,pus patrunjel din abundenta si zeama de la 2 lamai,apoi impachetata carnea si salata in paine libaneza.Mortala!

July si Tio

Mergi la inceput

Sunt si eu libera.., David e in sat cu doru...adica cu bunu si nevasta lu bunu...mi-au promis ca se intorc tarziu si eu am promis ca o sa dorm nitel...
De cateva nopti David ma tot chinuie cu invelitul (nu suporta sa fie invelit si se dezveleste la fiecare 10 minute...), si il apuca maraitul, se trezeste cu noaptea in cap dimineata si la pranz doarme maxim 95 de minute...(parca e ceas)
July, cred ca cand aniversam 4 ani de cand suntem impreuna, eu si Radu am iesit sa sarbatorim (eram in UK) ...si am ales meniul zilei, in care, ca delicatesa era ceva de berbec (nu am inteles ce parte a berbecului este...). Nici acum nu stiu exact, dar cred ca erau rinichii, pentru ca miroseau (pe langa mirosul tare de berbec) a pipi! Ne-a stricat toata saptamana, si ne-a costat si o caruta de bani! De atunci nu mai suport berbecu, oaia, mielul...de Pasti noi o cautam pe capra cu trei iezi...
Cred ca in oras Tico e o masina buna, mica, infigareata...noi acum suntem in conflict, vrem o alta masina si eu vreau una mica iar Radu ceva mare...cred ca vom sfarsi pe 2 biciclete si gata razboiul rozelor!
Tania, David a stat in fund pe la 8 luni (daca nu 8 si ceva), nu avea rabdare sa stea in fund, a mers mai intai de-a busi-lea si apoi a stat in fund. Si eu incepusem sa imi fac probleme, dar m-a linistit soacra-mea ca si Radu a fost la fel. Si la 11 luni mergea in picioare bine.
Pe mine ma uimeste ca in descurs de o luna a invatat aproape tot vocabularul pe care il are (cam 100 de cuvinte), am inca 2 bai-uri, nu pronunta corect si nu face propozitii inca. Si in fiecare zi invata de la mine cuvinte noi, sau descopar ca stie sa denumeasca un obiect si nu stiu cand l-a invatat.
Roxa, profita acum de shopping, ca dupa un an nu mai poti. David trage de toate umerasele in magazine si cand vede ceva ce ii seamana a jucarie se intinde spre ea (daca e in carut) mai sa rupa hamurile si daca trec nepasatoare il apuca urlatul...Daca il tin de mana, se smulge si atinge toate fustele, bluzele, se ascunde de mine prin magazine, si la jucarii e jale...
In selgros iau o tricicleta si il plimb cu ea pe acolo, sau ii cumpar "mita" si sta in carut...dar in juma de ora trebuie sa fiu gata ca baiatu se plictiseste! De abia astept sa vina ta-su sa ii las in parc si eu sa imi fac de cap prin magazine...
Maine ajung in Tabacariei...mai apare cineva?
Sinzi si DAvid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello!
july-te aprob in legatura cu Livia.La dr.Aschie am fost cu mama si el a fost cel care a diagnosticat-o.Initial cu el vorbisem s-o operez pe mama si cu ocazia aceasta am cunoscut-o pe Livioara.Daca tii minte cobaltoterapia la noi acum 2 ani a fost dezafectata si abia anul acesta a venit alt aparat. Cum mama avea recomandate sedinte de iradiere a trebuit sa mearga la Bucuresti sa le faca.Acolo bineinteles ca toate rudele au cashunat pe ea sa se opereze la Fundeni.Nu stiu daca a fost mai bine sau nu,dar cu ocazia operatiei dr.Saptefrati(a murit acum un an)sef de sectie la Fundeni i-a spus ca avea si la C-ta cu cine sa se opereze si chiar s-a exprimat la genul:Aveti un geniu acolo la C-ta si dv. veniti pana la Bucuresti!Cand am plecat la Bucuresti Livia mi-a dat o sacosa de materiale chirurgicale(nici nu stoiu ce nu mi-a dat)pe care le-am dat in sala de operatie. Si sincer nu am apucat nici o ciocolata sa-i dau Liviei.Acum mama este programata marti la RMN la EuroMedica, langa spital.In functie de rezultat se pare ca-i vor face anus contranaturii datorita unei rectite radice ce nu se poate vindeca.La biopsie (din colon) nu prea au iesit bine rezultatele ceva in legatura cu un adenom si o displazie...nu stiu exact.Nici nu vreau sa ma gandesc la rau....eu tot sper ca va fi bine!
Sa stapanesti sanatoasa masina si fara evenimente rutiere neplacute.
Cu cine o lasi pe Tio cand incepi serviciu? Ce-ai hotarat? Pupici printesei tale vorbarete!
Sanzi-si eu aveam probleme cu Anduta cu invelitul noaptea.Si am rezolvat-o luandu-i sac de dormit cu care se rasucea si para' rasucea in timpul noptii.Bibi vad ca sta acoperita desi se suceste pe toate partile noaptea-efectiv se invaluieste in paturica de jur imprejur.Cum merge cu invatatul? Mai, as vrea sa am anii tai si sigur as lua-o de la capat cu ceva nou! Deci te sustin, cel putin moral, si mi se pare de viitor si justificat penicunar o tentativa in afacerile cu produse bb sau orice legat de ei!
Crixia, galusca ta ce mai face-cati dintisori are? Bibilutza mea e stirba de tot si a descoperit(impreuna cu mami) ca-i bun-bunut coltul de painica si-l moflaie de zor.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Tania avem sac de dormit si in el nu mai sta de asta iarna, se isterizeaza daca nu isi vede picioarele...
Singura solutie este sa il imbrac putin mai gors, dar nu imi place mie, ca in timpul somnului trebuie sa fii cat mai liber in miscari sa dormi linistit. (cel putin asta e valabil la mine)
Vreau sa fac fac de psihologie si sa ma specializez pe psihologie si consiliere copii...e vorba de ceva ani buni de invatat si munca multa...si eu sunt cam lenesa.
Cu invatatul nu prea ma descurc deloc, nu mai sunt entuziasmata deloc, si fac pauze lungi si dese...si ma recompensez pentru ele!!!
Cred ca am imbatranit !!! Si liniste nu prea se mai gaseste prin zona...
Azi am mancat de una singura o ditamai pizza de la scoica (xl) si a inceput sa imi cada greu...as bea o Cola, dar incerc sa ma las si oricum nu as cobori pana jos sa procur una.
Va urez o noapte linistita la toate, vise placute...si ingerii sa va sarute...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna la toata lumea,

Tania,pe Tio o voi lasa cu ai mei.Ptr.inceput o sa merg la program de 8 ore,fara garzi,stiu,imi va fi extrem de greu,dar asta e!Greu ptr.ca la noi munca cea mai intensa este in astea 8 ore in care voi merge eu la munca,cand se face programul de cronici.Chestia este ca-mi place la nebunie ceea ce fac,motiv ptr.care nici n-am abandonat inca munca asta.
Sanzi,nici Tio nu accepta paturica,o imbrac mai gros si-atat.N-am invelit-o decat in maternitate si normal ca s-a obisnuit asa.

Va pup,July

Mergi la inceput